Güllerin Savaşı'ndan ne istiyorsun senkertenkeleye for
sungurlar iyi gitmiş
kiraz mevsimi düşiyi
güllerin savaşı da düşmesi dileğiyle
bu tarz benim coşmuş
Güllerin Savaşı'ndan ne istiyorsun senkertenkeleye for
sungurlar iyi gitmiş
kiraz mevsimi düşiyi
güllerin savaşı da düşmesi dileğiyle
bu tarz benim coşmuş
sen izliyorsun daha nolsnGüllerin Savaşı'ndan ne istiyorsun sen
ben zannetmem liderlik hala onlarda kalacak çünkü kore dizisi ve Türkiye doğuya yönlendiği için Bu İşlere hiç şaşırmasungurlar gelmesiyle kiraz mevsiminin düşmesini bekliyordum ben
ohhh çok iyi oldu 5 haftaya kalmaz zirveyide kaybedecekler bence 🙂🙂🙂
Uleyn senin kafan kopsun inşallah ne istiyorsun arkadaş benden sen.sen izliyorsun daha nolsn
Ne kadar çok güveniyorsun diziye.Reytinglere bakıldığında öyle çok yüksek reyting yok aslında paramparça bu güne gelip totali alabilir....
ilk tanıtımı biraz basit olsa da 2 ve 3 fragman çok iyidi.ayrıca en azından sil baştandan çok daha iyi gider.Ne kadar çok güveniyorsun diziye.
Totali falan almak öyle kolay mıilk tanıtımı biraz basit olsa da 2 ve 3 fragman çok iyidi.ayrıca en azından sil baştandan çok daha iyi gider.
güllerin savaşı ab dizisi ve bence bu total gününde kiraz mevsimi boşluktan izleniyor ve ayrıca düştü.Yani yeni bir total dizisi için ideal bir gün...Güzel Köylü de gelebilir ama hata olur.Totali falan almak öyle kolay mı
Sungurlar var. Artı Kertenkele var artık.güllerin savaşı ab dizisi ve bence bu total gününde kiraz mevsimi boşluktan izleniyor ve ayrıca düştü.Yani yeni bir total dizisi için ideal bir gün...Güzel Köylü de gelebilir ama hata olur.
dediğim gibi işte bak bu iki diziyle bile kiraz mevsimi düşmüş...Sungurlar var. Artı Kertenkele var artık.