1 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni İddialı Diziler Geliyor Paramparça Diriliş Ertuğrul Yada Filinta.

Bu Dizilerden Biri Zirveyi Alıcak.​
Paramparcadan umutluyum

Ben Açıkçası Ya Filinta Ya Driliş Ertuğrul.​
insallah beklib gorcez artik

Sungurlar totalde ufak, diğer gruplarda 1 reytinge yakın bir yükseliş yaşamış gayet başarılı gidiyoruz ama daha yüksek beklerdim dünkü bölüme göre.

kiraz mevsiminin düşüşü sürüyor her geçen hafta düşüyorlar inşallah yakın bir zamanda Sungurlar zirveyi alacak

Kertenkele bence bu reytingini koruyamaz ilerleyen haftalarda düşeceğini düşünüyorum

kertenkele çok iyi gitmiş yakında zirveyi alacaktır :D

kiraz mevsimi ve güllerin savaşı yeni dizilerin ve rakiplerin gelişiyle düşmeye başladı 2 dizininde uzun vadeli olacağını sanmıyorum

Demet Akalın var diye BTB izledim içim şişti izlerken neden 3 saat sürdü öyle😕 O da benim şansizliğimdi heralde ama reytingi güzel gelmiş :X

Kiraz Mevsimi neden düşmüş 😱 8'leri gören bu dizi değilmiydi???

Güllerin Savaşı da düşmüş :X Kiraz Mevsimi varken o neden yükseliyor :A

Kertenkele tutmuş mu :(

Bu Tarz Benim harika gitmiş tebrik ederim. Demet Akalın ile heyecanlı bir geceydi ve reytinglere çok olumlu yansımış. Abc1 Haftaya bizim olur, İnşallah. :X

Güllerin Savaşı düşüş yaşasa da ab ve abc1'de zirveyi bırakmamış tebrikler. Haftaya yükseliriz bence ölüm etkisiyle. :D

Kiraz Mevsimi TOTAL'de zirvede yer almış yine ama gitgide düşen bir grafik çiziyor.

Sungurlar Kiraz Mevsimi'ni zorlamaya başlamış totalde zirveyi alabilir yakında. :A

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi çok iyi gitmiş. 5 saat falan sürdü galiba helal olsun. :F

Kertenkele çok iyi yükselmiş tebrikler. ATV tutturdu sonunda. :D

Arkadaşım Hoşgeldin yine düşük :( Halbuki dünkü bölüm çok komikti. Harcanıyor program resmen.

3 Adam çok kötü. :)

Star Ana Haber kanalının en iyi giden yapımı olmuş tebrikler. Gün doldu baya Star'ın işi zorlaştı maalesef. :A

kertenkelenin tutacağı çok belli bence haftaya 6 yı rahat geçer 7 bile alabilir :D tekrarları falan çok iyi izleniyor dizinin

2-3 hafta içinde kertenkele zirvede

Kiraz Mevsimi çok gerilere düşüyor hızlı kan kaybediyor acilen durdurulmalı. Her ne kadar AB'de zirvenin ensesinde olsada bunlar yetersiz.

Güllerin Savaşı düşüş yaşamış ama hala zirvede. Tebrikler. Totali çok buruk dizinin. Umarım dizinin bitmesi için yeterli olur total oranı.:A Malum bir çok dizi bu oranlarla bitti.:Z

Bu Tarz Benim çok iyi oranlar almış. Program çok başarılı özellikle Abc1'de Kiraz Mevsimi'ni geçerek başarıını dublelamış.:) Benide yanıltmış.

Sungurlar Totalde çok iyi ama Ab ve Abc1'de etkisini gösterememiş.

Kertenkele Totalde ve abc1'de süper gitmiş. Ab'dede hatrı sayılır oranlar almış. tekrarıda çok yii gitmiş.

Sil Baştan çabuk ve hızlı çökmüş.:F

Yetenek Sizisiniz ve Arkadaşım Hoşgeldin ortalama gidiyor ve yetersizler.

Kiraz Mevsimi çok gerilere düşüyor hızlı kan kaybediyor acilen durdurulmalı. Her ne kadar AB'de zirvenin ensesinde olsada bunlar yetersiz.

Güllerin Savaşı düşüş yaşamış ama hala zirvede. Tebrikler. Totali çok buruk dizinin. Umarım dizinin bitmesi için yeterli olur total oranı.:A Malum bir çok dizi bu oranlarla bitti.:Z

Bu Tarz Benim çok iyi oranlar almış. Program çok başarılı özellikle Abc1'de Kiraz Mevsimi'ni geçerek başarıını dublelamış.:) Benide yanıltmış.

Sungurlar Totalde çok iyi ama Ab ve Abc1'de etkisini gösterememiş.

Kertenkele Totalde ve abc1'de süper gitmiş. Ab'dede hatrı sayılır oranlar almış. tekrarıda çok yii gitmiş.

Sil Baştan çabuk ve hızlı çökmüş.:F

Yetenek Sizisiniz ve Arkadaşım Hoşgeldin ortalama gidiyor ve yetersizler.
Ya Umut cevap vermeyeyim diyorum ama Güllerin Savaşı yorumun o kadar saçma ki tutamayacağım kendimi. :F

Bir kere dizi totalde 5'e dayanmış ab ve abc1'de 6 almış hangi dizi bitmiş bu oranlarla? Hicran totalde 2, ab'de 4 alıyordu en fazla Gültepe hiçbir grupta 5 reyting alamadı.

Ayrıca haftalıklarda konuşmuştuk yine Güllerin Savaşı konusunu. Ben sana Kanal D yüzünden kötülemişsin diziyi demiştim. Sen de yok bilerek yapmadım zaten Damla'm var dizide demiştin. Ee noldu şimdi Damla sevgin?

Hadi cevap ver şimdi bakalım. :A

Ya Umut cevap vermeyeyim diyorum ama Güllerin Savaşı yorumun o kadar saçma ki tutamayacağım kendimi. :F

Bir kere dizi totalde 5'e dayanmış ab ve abc1'de 6 almış hangi dizi bitmiş bu oranlarla? Hicran totalde 2, ab'de 4 alıyordu en fazla Gültepe hiçbir grupta 5 reyting alamadı.

Ayrıca haftalıklarda konuşmuştuk yine Güllerin Savaşı konusunu. Ben sana Kanal D yüzünden kötülemişsin diziyi demiştim. Sen de yok bilerek yapmadım zaten Damla'm var dizide demiştin. Ee noldu şimdi Damla sevgin?

Hadi cevap ver şimdi bakalım. :A

Kanal D antiliğim şey etti ve Fox'a zarar veriyor dizi Damla'nın sempatikliği bile kurtarmıyor artık.:A

Knala D'nin sağı solu belli olmaz bir ara başka kanal konuşuluyordu 3-4 hafta öncesine kadar o nedenle ne desem bir ihtimal vardır.:A

show maden buldu he cumartesiyide kurtardi bu programin bu kadar tutucagini hic tahmin etmiyodum. arada denk geliyorum nur diye bi kiz var ben boyle bi guzellik gormedim :D

Sonunda izlediğim bir dizi tuttu.Kertenkele biraz da Atv sayesinde tuttu.Her gün 1-2 kez tekrarını yayınlıyor.Hatta şu anda tekrarı var.

Kanal D antiliğim şey etti ve Fox'a zarar veriyor dizi Damla'nın sempatikliği bile kurtarmıyor artık.:A

Knala D'nin sağı solu belli olmaz bir ara başka kanal konuşuluyordu 3-4 hafta öncesine kadar o nedenle ne desem bir ihtimal vardır.:A
Antilik gözünü fena kör etmiş. :)

Güllerin Savaşı önce pt-2'ye atılıp sonra FOX'a geçecekti dimi :F O konu @Yiğitt'in her zamanki doğru çıkmayan iddialarından başka bir şey değildi. :A