1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bak bak mesaj gör śopar.
@xemrexxx

Karagül AB'de tam beklediğim oranı aldı. @denizz19

Total'de şaşırttı beni biraz, daha yüksek bekliyordum yani en azından 9'u geçer sanıyordum ama geçememiş...

Medcezir 1 reyting zorlasa geçecekmiş diyorsun ya Karagül 1 reyting yüksek alsa.

Karagül'ün dün ki bölümünü biraz önce izledim de dizinin bu bölümünde heyecan çok azdı hatta yok bile denebilir. Heyecanın bol olduğu bölümler daha düşük geldi nedense.
Heyecanın bol olduğu değil az olduğu bölümler düşük. Evet bölüm heyecanı düşük ben de izliyorum şuan.

Kabus sahnesi çok sağlam olmuş @xBUGRAx @dizi kolik
Daha iyi olabilirdi. Ben pek beğenmedim.

Diğer oyuncuların kabusları daha güzeldi. Mesela geçen bölümlerde Narin'in kabusu süperdi, çok gerçekçiydi. Daha sonra Ebru'nun geçen sezon kabusu vardı o da süper ötesiydi.

Heyecanın bol olduğu değil az olduğu bölümler düşük. Evet bölüm heyecanı düşük ben de izliyorum şuan.
Bu bölümde heyecan yoktu ama dizi yükselmiş, ben ona şaşırdım.

İyiydi iyi. Asım'ın bu hali etkileyiciydi.

Totalde düşmüş ama Ab yükselmiş ilginç

Karagül , Cumayı silip süpürmüş
Haftaya daha da artacaktır . Bu hafta biraz daha artacağını düşünmüştüm ama en azından 9 almış

Karagül ve Medcezir günün kazananları olmuş tebrikler.

Yalan Dünya total çok kötü gitmiş AB'si de eskisi gibi değil Kanal D bu sene dizilerden çok çekti vallahi.

Bugünün Saraylısı bu reytinglerin ardından Cuma gününe gelebilir bence, Avşar Film'in üst üste 2 dizisi olmasına rağmen.
Özellikle Tatar Ramazan kötü gitmiş, Tatar Ramazan pazar akşamı yayınlanmalı bence.

21HAYAT DEDIGINKANAL 701.11.201318:35:0819:37:511,917,3426,06

Kanal 7 uzun süreden sonra bir dizi tutturdu. A/B'de 21. olmuş.