MY nin Özeti AB de Vadi yi geçmiş diyenelere cevab: " Erkek20+ grubunda Vadi MY ye 5 ÖBGZK ya 6 Reyting fark atmış, KVP özetide MY ve ÖBGZK kadar izlenmiş".
alaka nerde +20 ile ab arasındaki
AB de sadexe bir kesim, 20+ da sadece bir kesim. Siz anca bir kesim izleyicinin reytingleri ile konuşuyorsunuz ya bende öylr yapayım dedim hatta bu 20+ dedigimiz kesim AB den daha fazla AB sadece yüzden 10% ama bu erkek20+ yüzde 50% vadi nin erkek20+ ile kadin20+ ni birlestirip iki ile böl vadi nin total reytingi cikiyor yaaaaaaaa
bu sonuç kurtların nerde yanlş yaptıgı ap açık koyuyor diziyi okadar erkek vari yaptılarki kadınlar süs bilem olmıyo dogal olarak kadınlar diziyi izlemiyorMY nin Özeti AB de Vadi yi geçmiş diyenelere cevab: " Erkek20+ grubunda Vadi MY ye 5 ÖBGZK ya 6 Reyting fark atmış, KVP özetide MY ve ÖBGZK kadar izlenmiş".
Hadi Canım İsmin Neydi Ben Banlandım YaTaga biliyom orayı bende üyeyim onlar bizden fazlasını bilemez
Vadi totalde süper açık ara en çok izlenen dizi ab düşük gerçekten biraz daha reklam azalıp aksiyon bol olursa yükselir iyice
Vadi totalde süper açık ara en çok izlenen dizi ab düşük gerçekten biraz daha reklam azalıp aksiyon bol olursa yükselir iyice
haftaya nigarinho ve hürremessi daha da ofanbsif oynarsa reytingler daha da fırlar
)))))
bu mesajından hiç bir fok anlamadım emre )))))) hüremessi ve ofanbsif gibi türkçemize yeni kelimeler katmışsın )
aksiyon daha nolsun adamalr üzerinde bomba patlasın kurtulsunlar istersen totalde açık ara dediğin 1 reyting mi
destere hayal dünyandan çıksan iyi edersen ab grubu ülkenin çok küçük bi kısmı ve bizi bağlamaz o kısım reklamsa en çok reklamı açık ara vadi alıyo my 40 dk reklam alırken vadi 1 saat reklam alıyo paranın babasını kırıyo zaten en çok izlenen dizi helal olsun de geç kasma fazla