1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

sanırım forumda okuma sorunu olan çok kişi var :)) yazık üzüldüm şimdi :)

vadinin ab grubu işine gelmediği için totoş oranlarından medet uman çok insan var :))

seninde AB işine geliyir AB hakkında konuşuyorsun ama şunu unutma konuştukca batıyorsun çünkü Total in içinde AB de var yani Total herkesi temsil ediyor. En fazla izlenen diziyi Total belirliyir AB sadece halkın bir kesimi. Total de geçti mi geçti ezdi mi ezdi eger birgün MY vadi yi gecerse o zaman yine atip tutabilirsin.

Beyazsoy bu konuda sana biraz katılıyorum. Pana bu sezon iyi bir alt taban hazırladi diziye güclü ve ilgi çekici Karakterler katıldı ama şu anda senaristler hala Halkın saten bildiklerini anlatıyor, biraz derinlere girseler iki grubtada yükseliş kaçınılmaz olur

sezon başında bu yorumu yapmıştım. kurtlar halkın 1 ay gerisinden geliyor bildiğimiz şeyleri anlatıyor yaratıcı değil. üstelik yeni yeni bu bilgilerin aksini gösteren şeylr oluyor mesela dün hilary clinton suriyeli muhaliflere yardım etmiyoruz diyor.. kurtlar suriye ile ugraşacagına iran istibahratı cia yeye üzerinde dursa daha mantıklı o nokta bilinmeyen çok. süriyenin kendine hayrı yok pkk ya mı yardım edecek yada türkiyede operasyon yapacak.. baştan kurgusu yanlıştı dizinin

Ab grubu daha Önemlİ aÇik ara mİlyonlar kazandiran grup ab grubu ab Özetİ 10 geÇtİ muhtesemİn 13 Ü geÇtİ yenİ bÖlÜmÜ aÇik ara mİlyonlari kanala kazandirdi

en çok izlenen dizi açık kurtlar vadisi
ama en çok reklam geliri muhteşem yüzyılda bu da açık
ama kurtların sezon başından beri düşüşü muhteşemin totalde yükselişi kurtların her an birinciliği kaybedeceğini gösteriyor

bence Vadi de düşüş yok kardeş. Vadi memati nin ölümünde 14, intikaminda 13 aldı ama bundan sonra ortalaması 12 de kalacaktır ama MY nin yükselişte oldugu doğru ama onunda bence Total de alacağı en yüksek reyting 11.5

en çok izlenen dizi açık kurtlar vadisi
ama en çok reklam geliri muhteşem yüzyılda bu da açık
ama kurtların sezon başından beri düşüşü muhteşemin totalde yükselişi kurtların her an birinciliği kaybedeceğini gösteriyor

Reklam gelirini sadece A/B'den anlamanın mümkün olduğuna inanmıyorum, reklam konusunda böyle bir iddiada bulunamayız...

Ab grubu daha Önemlİ aÇik ara mİlyonlar kazandiran grup ab grubu ab Özetİ 10 geÇtİ muhtesemİn 13 Ü geÇtİ yenİ bÖlÜmÜ aÇik ara mİlyonlari kanala kazandirdi

oooo mahoni kardeş sen kanal sahibi oldunda haberimiz mi yok? Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin. :D biz burda kimin ne kazandigi ile degil hangi programin ne kadr izlendigine bakiyoruz onun icinde Total daha önemli, AB önemsizmi hayır oda önemli oda belli bir kesimin ne izledigini gösteriyor ama total kadar önemli degil cünkü saten Total in icinde AB de var ama siz bunu bir türlü anlamiyorsunuz

- - - Ekleme - - -

oooo mahoni kardeş sen kanal sahibi oldunda haberimiz mi yok? Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin. :D biz burda kimin ne kazandigi ile degil hangi programin ne kadr izlendigine bakiyoruz onun icinde Total daha önemli, AB önemsizmi hayır oda önemli oda belli bir kesimin ne izledigini gösteriyor ama total kadar önemli degil cünkü saten Total in icinde AB de var ama siz bunu bir türlü anlamiyorsunuz

- - - Ekleme - - -

seninde AB işine geliyir AB hakkında konuşuyorsun ama şunu unutma konuştukca batıyorsun çünkü Total in içinde AB de var yani Total herkesi temsil ediyor. En fazla izlenen diziyi Total belirliyir AB sadece halkın bir kesimi. Total de geçti mi geçti ezdi mi ezdi eger birgün MY vadi yi gecerse o zaman yine atip tutabilirsin.

bir gün vadi totalde muhteşemin yeni bölümünü geçerde o zaman sizede konuşma hakkı doğar :) bahsettiğin totalde bile iddialı olduğunuz totalde bile muhteşemle arada 1 reyting var:) yani buda gösteriyorki muhteşemin m sine bile ulaşmanız zor iş :))

tns nin ilk haftası ab grubunda vadi 13 lere çıkınca çok memnundunuz ab grubu sizin içinde değerliydi aynı tns de şu anda aldığınız oran 9 .. ben düşeceğini söylemiştim ciddi bir rakip gelse dağılacağınıda söylüyorum, ama siz kendinizi avutmaya devam edin :))

Veda'yı görebilen var mı. :D:D Patlama yapacaktı da...

Umutsuzlar da düşmüş.

Kanal D bu reytinglere tahammül etmez.

Umutsuzlar da düşmüş.

Umutsuz'a tahammül edilir şimdilik, alternatif yok ama Veda biter, Umutsuz prime-time'a yayılınca çok az bir şey artabilir belki...

Revenge'ı bekleyecekler ama onun da çok zor tutması...

Umutsuzlar da düşmüş.

sende kafayı kanalD ye takmışsın kanallarla biz izleyicilerin hiçbir sorunu olamaz hangi kanal çıkıyor hangisi iniyor bize ne biz sadece kaliteli dizilerin çok izlenmesini isteriz o kadar :))
burdaki arkadaşlarda son dönemlerde bir kanal fanatikliği veya knal alerjisi başladı boşverin kanalların ne kazandığını, dizilerinizi izleyin.. kanalın karı kanala, bize bir faydası yok:) bize sadece seyir zevki kalıyor kimin ne kazandığı umrumda değil :))

sende kafayı kanalD ye takmışsın kanallarla biz izleyicilerin hiçbir sorunu olamaz hangi kanal çıkıyor hangisi iniyor bize ne biz sadece kaliteli dizilerin çok izlenmesini isteriz o kadar :))
burdaki arkadaşlarda son dönemlerde bir kanal fanatikliği veya knal alerjisi başladı boşverin kanalların ne kazandığını, dizilerinizi izleyin.. kanalın karı kanala, bize bir faydası yok:) bize sadece seyir zevki kalıyor kimin ne kazandığı umrumda değil :))

Güzel bir yazı olmuş, bir kanalı daha çok sevebilir insan ama her mesajında "ATV şöyle iyi, Star böyle birinci, Kanal D uçmuş gitmiş" nedir yav...

Tabi diziler için de fanatiklik zararlı, her gün MY-KVP konusunu dinliyoruz, ben açık açık söylüyorum, özellikle takas ve mahoni fanatikliği bırakmalı. :)

Bu mesajıma gelecek tepkilere hazırlıklı değilim... :D

Kanalların kar zarar hesaplaması yapacağım en son şeydir. :D Hatta bunu yapanlara tepkimi de belirttim.

Benim söylemek istediğim şey maddi açıdan değildi. Kanal D'nin prestiji var. Belirli reytingin altına düşünce güle güle diyor dizilere.

Evet forumda kanal fanatikliği var özellikle "Atv" fanları bir anda çoğaldı... 🙂P)

- - - Ekleme - - -

Hangi kanal ne kadar kazanmış orası beni bağlamaz. :D

kurtlar muhteşeemin özetini geçememiş ab de :D asıl rezillik bu bir de lider dizi olacak totalde1 reyting fark var
destere vedayı izlemezse dizi en az 6 alır😀d:d
suskunlar susmuş aır romana ağır kalmış zirveye yürüyememiş hayatımın rolü yok muydu bu hafta :D
esra erol şov yapmış unutma beni uçmuş

Sezon başlamadan Vadi nin ortalama Reytingi 8 olacaktir diyenler Vadi ortalama 12 alıyor haa dogru özeti 7-8 alıyor. Vadi 9 almiş diyenler 9.80 düşük bir oranmi? Ben MY nin AB de vadi den cok daha güclü olsugunu kabul ediyorun tebrikde ediyorum ama siz Vadi nin başarisini kabullenemiyorsunuz aradaki fark ne olursa olsun total de birinci. Daha düne kadar efsane dediginiz ÖBGZK AB de bu hafta 8 Reyting aldi ona iyi diyorsunuz vadi 9.80 alinca kötü oluyor nasilsa. Ben MY nin başarısına kabulleniyorum tebrikde ediyorum ama siz öyle bir hırs yapmışsınızkı Reytingleri gördügünüz halde hala vadi nin en fazla izlenen dizi olddugunu kabullenemiyorsunuz. Totalin icinde AB olmasaydi emin olunki Vadi MY ye büyük fark atardi bunu biraz matematik bilen anlar saten...

Geçen haftalarin birinde Vadi TNSde daha yuksek reyting almişdi e siz o zaman dediniz SBT daha doğru alin size işde SBT:[😉]
01.11.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR
1 KURTLAR VADİSİ PUSU ATV 20:50:26 01:43:21 13,17 32,6
2 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) ATV 19:55:34 00:43:54 7,57 18,1

3 UMUTSUZ EV KADINLARI KANAL D 20:29:30 01:26:30 6,41 15,3
4 NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER FOX 18:51:41 00:24:09 6,02 16,7

01.11.2012 SBT TOP100 AB[2012]
SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR
1 KURTLAR VADİSİ PUSU ATV 20:50:26 01:43:21 13,16 30,1
2 ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN TRT 1 20:44:49 01:57:37 7,85 17,8
3 BÜYÜK RİSK! - FINAL STAR TV 19:55:26 00:03:37 7,5 19,1
4 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) ATV 19:55:34 00:43:54 7,27 17,1

bence Vadi de düşüş yok kardeş. Vadi memati nin ölümünde 14, intikaminda 13 aldı ama bundan sonra ortalaması 12 de kalacaktır ama MY nin yükselişte oldugu doğru ama onunda bence Total de alacağı en yüksek reyting 11.5
haftaya bakalım ne olacak

- - - Ekleme - - -

Reklam gelirini sadece A/B'den anlamanın mümkün olduğuna inanmıyorum, reklam konusunda böyle bir iddiada bulunamayız...

totalde arada 1 puan var ama ab de muhteşem 4 puan fark atıyor daha nasıl kesin koşucagız.. para ab gurubuna muhteşem bu konuda rakipsiz

Vadi totalde süper açık ara en çok izlenen dizi ab düşük gerçekten biraz daha reklam azalıp aksiyon bol olursa yükselir iyice