1 Kadın 1 Erkek vs Geniş Aile | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E zaten beni yeteri kadar tanıdığını biliyorduk, bu kadar zamana rağmen tanımasan problem olurdu...
Ama hangi düşünceden bahsettiğini de merak ettim doğrusu...
Senin sanata önem verdiğin, rekabete kapılıp inadına daha az tercih edeceğin bir yapımdan yabina olmayacağın

Bu arada evet dün için muhabbet olmayacağını da bildim. Aşk olsun. Orda bile yanıltmadın

Reactions: 12.Adam and MEnes
Adaşını neden etiketledin?

Reactions: MEnes
Senin sanata önem verdiğin, rekabete kapılıp inadına daha az tercih edeceğin bir yapımdan yabina olmayacağın

Bu arada evet dün için muhabbet olmayacağını da bildim. Aşk olsun. Orda bile yanıltmadın
Evet doğru düşünmüş ve tespit etmişsin...
Benim bu konudaki hassasiyetimi çokça kez dile getirdiğim için unutmaman da normal gerçi...

Ahahahahaha o kadar da bilme artık yeter ya...
Ama bu sefer o kadar uzun bir ara vermem merak etme uğrarım kısa süreler içerisinde...
Güncelleme yapılması gereken olaylar var çünkü...

Reactions: Dosi
Senin favori dizilerin de can çekişir inşallah bu kadar kaos seviyorsan
Kıvanç Tatlıtuğ erkenden elendi, Aleyna Tilki final turu bile görmedi. favori dizim Kanıt erkenden elendi. Daha ne olsun

Atiye misal vs vs vs vs

Reactions: xdragxx
Sen 'yarın' dedin, ben sana yüz kere bana gün verme diyorum

Benim de bir konuda sitemim var sana ama onun zamanı var. Şuan için erken
Zamanı gelince anlatırım

------

Yaa yaa görüyor musun ne hale geldiğini... Koskoca SABARİST'ler birbirinden ne kadar ayrı düştü... Ayran da içmemiştik halbuki niye böyle oldu bilmiyorum...
Niye ayrı düştüğümüz belli aslında ama neyse

Hem kaç kere diyeceğim, ben sizden kopalı çok oldu. Böyle iyiyim

Reactions: MEnes
Ahahaha doğru bak, gün verince genelde tutmuyor, bir şeyler oluyor...
Çok geciktirmeden sitemini vur suratıma da bileyim, fazla merakta bırakmak iyi değildir...

Evet sen de haklısın da işte beni bilirsin, ben safa yatmayı severim genelde böyle konularda...
Fazla bilincindeyim her şeyin ama işte neysse...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yine kaos çıkmış.

Tabii ki Geniş Aile dedim, yorumlardan anladığım kadarıyla 1 Kadın 1 Erkek de azımsanmayacak düzeyde bir oy almış. Bence bunun en büyük sebebi insanların Geniş Aile'yi izlememiş olması. İki diziyi de izleyen birisinin oyu her türlü Geniş Aile'ye gider bence...

Turu geçip zürafa sokağı mülküne çevirmek lazım forumu

Reactions: 12.Adam
Meraktan çatla emi

Eskisi kadar olmasada kıyıda bir yerlerde oluyor birşeyler

Dur seni biraz sıvayayım:
Bende kredin çok, o yüzden sana pek sitem edemiyorum. Sitem diyorsam bile bunu goygoya vuruyorum
eh okadar 2016'dan beri olan arkadaşlığın etkisi olsun. 2018'de özellikle yapılan paylaşımlar arada konuşmasakta bende olan öneminin en büyük sebeplerinden 😊

İlk kısma güldürü ikinci kısma harika attım ama harika daha ağır bastı...

Yok yok çok merak ettirmeden çözeriz bu işi bence...
Eskisi kadar olmaması konusunda ise haklısın, ne diyim...

Sıva beee, özlemişim... Bu sıva karşısında seni tebrik ve takdir ediyorum...

Reactions: Dosi
Ben bu ortamdaki en objektif insanlardan biriyimdir şimdi, bunu beni tanıyan herkes bilir gibi...
@Sherlock
Adaşını neden etiketledin?
Adaşım benim en objektif insanlardan biri olduğuma 1. dereceden şahittir, ondan etiketledim...
Ahahahaha gömsem mi lan seni elime fırsat geçmişken.

Neyse şaka yapmaya lüzum yok adaşım SABAR ve OÇANİŞECE kültürlerini tek bir potada eritip, vücuduna enjekte etmiş önemli bir bilim insanıdır, filozoftur... Bu yüzden kendisi istese bile objektiflik kavramı dışında kelamlar etmesi mümkün değildir, bünyesi buna izin vermez...

Gerekeni adaşım söylemiş, ben bunun üstüne çok bir şey söylemem... Neden mi, çünkü kendimi övmeyi hiiiç mi hiç sevmem...
(...) @12.Adam

Gerekeni adaşım söylemiş, ben bunun üstüne çok bir şey söylemem... Neden mi, çünkü kendimi övmeyi hiiiç mi hiç sevmem...
(...) @12.Adam
Bu gibi kelamlar için terbiyesiz cümleler kurması ile meşhur olan @MasacRE yani Utku beyciğim şöyle der, "At yalanı..." devamını söylememe lüzum yok, kendisini tanıyanlar otomatik olarak tamamlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...