1 Kadın 1 Erkek vs Geniş Aile | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya 27 oy gelmiş, bir gruba ise 33. Bakalım buraya oy kullanılır mı artı 35 hatta ilk tur 40 geçen bir oylama oranı olmuştu ama ben 32 falan civarı bekliyorum.
Bitti Geniş Aile kitlesi oy kullanılması daha kötü olur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Demet Evgar nedeni ile sandım :A MEnes konusunda haklı çıktım ama :A
O değilde @HeisenBerg senle hemfikir olamamış burda :A
Abartmayın Demet'i o kadar :A @MEnes Tolsto'ya göre çok daha objektifmiş :A
Orçun Geniş Aile izlemiyordu zaten şaşırmadım :A 1E1K bakıyordu arada normal yani :D

Orçun Geniş Aile izlemiyordu zaten şaşırmadım :A 1E1K bakıyordu arada normal yani :D
Bakalım eski topraklar Yakamoz ve Besalet kimi oylayacak.
2 grup çekişmeli, 2 grup garanti olmuş. Gece gelecek diğer 4 grupta durumları merak ediyorum. Dün gece çok geriden başlayan bir grup sabaha sağlam atak yapmış :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Bakalım eski topraklar Yakamoz ve Besalet kimi oylayacak.
2 grup çekişmeli, 2 grup garanti olmuş. Gece gelecek diğer 4 grupta durumları merak ediyorum. Dün gece çok geriden başlayan bir grup sabaha sağlam atak yapmış :A
İnşallah görmez özellikle Besalet :A

• İlginç
Bu güzeller güzeli kadının dizisini finalde görmek istemez miyiz ey Fav10 halkı. :bhr: Geniş Aile zaten En Favori Dizi'de iki kez şampiyon olmuş o yüzden 1 Kadın 1 Erkek'in böyle bir desteğe daha çok ihtiyacı var pamuk eller oya. :Z

maxresdefault.jpg

Sonrasında Star'a da geçmişti sanki :A
İyi de ben Türkmax dönemindeki ödülden bahsettim Star'a ve daha sonra FOX'a geçtiğini biliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Seninle ilgili bir düşüncem vardı ve yanıltmadın beni :bhr: yeteri kadar tanıyormuşum seni demek ki :A @xdragxx @Tolstoyevski biraz utanın :A
E zaten beni yeteri kadar tanıdığını biliyorduk, bu kadar zamana rağmen tanımasan problem olurdu... :A Ama hangi düşünceden bahsettiğini de merak ettim doğrusu... :A

• Güldürdün

Yoldaşım Mecnun,@MEnes Tols'a göre genellikle objektiftir.Duygusal değil, akılcıdır. :A
Ben bu ortamdaki en objektif insanlardan biriyimdir şimdi, bunu beni tanıyan herkes bilir gibi... :A @Sherlock
Doğru, uzun zamandır Sabar grubu ve tayfası ile muhabbetler içinde olmadığım için unuttum :A @MEnes
Yaa yaa görüyor musun ne hale geldiğini... Koskoca SABARİST'ler birbirinden ne kadar ayrı düştü... Ayran da içmemiştik halbuki niye böyle oldu bilmiyorum... :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961