1 Kadın 1 Erkek vs Geniş Aile | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada 4 sayfa olmus

suan PC deyim ama Akiyor Masallah görselini attim sayin

Listeme alayım o zaman
Gerçi listede en az 20 film oldu ama izleriz bir ara

Reactions: phoebebuffay
Yaprak Dökümü kimle eşleşti niye söylemedin ya

Eğer LM ile falan eşleştiyse yarın @xdragxx ile beraber LM'yi karalayıp aleyhinde algı çalışmaları yapıyoruz.
size iyi karalamalar ozaman

sürprizi kacmasin

herkesin kirmizi bir cizgisi var, kendi dizileri icin savundugu diger dizileri satma gibi

size iyi karalamalar ozaman

sürprizi kacmasin

herkesin kirmizi bir cizgisi var, kendi dizileri icin savundugu diger dizileri satma gibi
Şakasına dedim, bu etkinlikte ciddi bir savunma-uğraş sarf etmem muhtemelen. Zaten yapılan yorumların oylamaya etki ettiğini düşünmüyorum.

Reactions: Dosi
1 Kadın 1 Erkek

Komşu Kızı evlenip Cevahir'i terk ettiğinde Geniş Aile benim için bitmişti... Zeynep hiçbir şekilde onun yerini dolduramadı.

Çok yazık etti gerçekten, Zeynep'li bölümlere alışamadığım için bırakmıştım. Zaten o da sonradan ayrıldı diye biliyorum.
30-35 bölüm sonra gitti

İzdivaç programına odaklanacam diye çıktı 4-5 ay sonra başka diziye gitti yanlış hatırlamıyorsam
Ama benim için ilk 49 bölüm ayrı bir seviye
Zeynep'li bölümlerin de ilk 15-20 bölümü ilk sezonu aratmıyordu

Reactions: 12.Adam and kerem
etki ediyor tabiki. Sen eski zamanlari bilmezsin, @denizz19 sayesinde Sıla nerdeyse tüm Şarkı etkinliklerini kazandi ve hatta Sıla En Favori Güzel de bile final turu görmüş biri
Ordaki durum farklıdır, işin içine oy dilenme falan da giriyor. Bir de şarkı etkinliği ve dizi etkinliğinin dinamikleri farklı.
Yoksa kim konudaki yorumlara bakıp vereceği oyu değiştirsin ki. Tür olarak birbirine çok yakın dizilerde kararsız tayfa olacağı için belki onda işe yarayabilir ama birbirinden tamamen farklı dizilerde işe yaramaz.

Yok oyuncu etkinliğinde bile benzer durumlar olmuştu. Oy dilenmek yasaklandı sonradan.
Şuan için sadece eğer oy oranı denilirse ve kararsız kişiler varsa az oy alana veriyor oyunu

Hem sen algılara kapılıp Geniş Aile diyorum demedin mi?

Yani etkinlik ve rakibine göre değişir etki durumu.

Ben zaten Geniş Aile'ye verecektim. 1 Kadın 1 Erkek'i sevmiyorum, Geniş Aile bana hitap etmese de fena değil yine.

Dizinin büyüsü bozuldu çünkü, Zuhal Topal'ın yerine Rojda Demirer'in gelmesi büyük hataydı kesinlikle. Şükufe'yi daha az aratacak bir rol ve oyuncu dahil edilebilirdi.

Neden bazıları etiketli, bazıları değil?
@xdragxx
Gerekli24 geniş aileci mesela, yani farklı bir niyetim olsa onu da etiketlemezdim. Bazinga ve Emremereu ise Geniş Aile’nin neferleri, etikete dahi gerek görmedim.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Gerekli24 geniş aileci mesela, yani farklı bir niyetim olsa onu da etiketlemezdim. Bazinga ve Emremereu ise Geniş Aile’nin neferleri, etikete dahi gerek görmedim.
Gerekli'yi Nerden çıkardın? Ben o konuda yorum görmedim ama diğerini izlemedi diye biliyorum. bazinga ise 1 Kadın 1 Erkek der gibi.

Reactions: Tolstoyevski
Gerekli'yi Nerden çıkardın? Ben o konuda yorum görmedim ama diğerini izlemedi diye biliyorum. bazinga ise 1 Kadın 1 Erkek der gibi.
@Gerekli24 Geniş Aile fanı, ve bazinga Geniş Aile’yi Kirişçi ailesinden, Zekai’den dahi daha çok seviyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...