1 Kadın 1 Erkek vs Geniş Aile | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Kadın 1 Erkek

Suskunlar finalist bile olabilir, Pis Yedili'ye elenmesi imkan dahilinde değil. :A
yok ya sanmiyorum. Saglam diziler var ve umarim olur ama ben düzenledigim etkinliklerde hayak kirikligi yasiyorum ve en sevdiklerim erkenden eleniyor. Kivanc Tatlitug, Aleyna Tilki en yakin örnekler :A
------

Geniş Aile üst tura çıkmazsa benzinle forumun önünde kendimi yakarım.
fazla buyuk bir konusma olmus bu :A

yok ya sanmiyorum. Saglam diziler var ve umarim olur ama ben düzenledigim etkinliklerde hayak kirikligi yasiyorum ve en sevdiklerim erkenden eleniyor. Kivanc Tatlitug, Aleyna Tilki en yakin örnekler :A
Belli olmaz. Bu etkinlikte belli olan tek şey Geniş Aile'nin şampiyon olacağı. :A @Tolstoyevski
Bakalım finalde karşısında kim olucak...

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Aşk-ı Memnuyla eşleşti yani... :(
Fark yemese bari, sonucu görmeye kalbim dayanmaz. :A
------

Bu şarkı ne alaka? :A
Etkinlik sonucu bu şarkıyla kutlayacağını hepimiz biliyoruz. :A
spoi vermiyeyim :A yarin bu vakitlerde ögrenirsin :A

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
Demet Evgar fanları gösterin gücünüzü. :Z Şifreli kanalda yayınlanmasına ve aşırı kısıtlı bir kitle tarafından izlenmesine rağmen bu diziyle Altın Kelebek (2010) gibi büyük bir ödülü kazanmayı başarabilmesi bile tek başına takdiri hak ediyor. :Z

images

Demet Evgar fanları gösterin gücünüzü. :Z Şifreli kanalda yayınlanmasına ve aşırı kısıtlı bir kitle tarafından izlenmesine rağmen bu diziyle Altın Kelebek (2010) gibi büyük bir ödülü kazanmayı başarabilmesi bile tek başına takdiri hak ediyor. :Z

images
Ülkede aşırı kadın komedi oyuncusu var sanki de anormal başarı bu? :A
Geniş Aile'nin ilk sezonunda aldığı ödülleri de koyardım da gerek yok :D

Ülkede aşırı kadın komedi oyuncusu var sanki de anormal başarı bu? :A
Geniş Aile'nin ilk sezonunda aldığı ödülleri de koyardım da gerek yok :D
Tamam ona da lafım yok ama Kanal D'de yayınlanan bir dizinin ödül almasıyla Digiturk'ün kıyıda köşede kalmış kanalında yayınlanan dizinin ödül alması arasında fark var kabul edelim. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Tamam ona da lafım yok ama Kanal D'de yayınlanan bir dizinin ödül almasıyla Digiturk'ün kıyıda köşede kalmış kanalında yayınlanan dizinin ödül alması arasında fark var kabul edelim. :A
Sonrasında Star'a da geçmişti sanki :A

spoi vermiyeyim :A yarin bu vakitlerde ögrenirsin :A
Kendi kıvamında dedin, Aşk-ı Memnuyla eşleşmiş işte...
Yaprak Dökümü'nün kitlesi biraz daha yaşça büyük kesim. Reyting başarısı olarak tüm dizilerden üstün ama bu forumda çok şansı yok maalesef. :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kendi kıvamında dedin, Aşk-ı Memnuyla eşleşmiş işte...
Yaprak Dökümü'nün kitlesi biraz daha yaşça büyük kesim. Reyting başarısı olarak tüm dizilerden üstün ama bu forumda çok şansı yok maalesef. :bilmem:
Ben reyting olarak demek istemedim ama. Kivami derken yani basa bas gitme ihtimali yüksek. Ask-i Memnu kendi kivaminda degil bu yüzden. Forumda favori dizi o. yani hayir o degil eslestigi. Benim sevdigim bir baska dizi rakibi oldu.

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...