Hazem
Favori Üye
yok ya sanmiyorum. Saglam diziler var ve umarim olur ama ben düzenledigim etkinliklerde hayak kirikligi yasiyorum ve en sevdiklerim erkenden eleniyor. Kivanc Tatlitug, Aleyna Tilki en yakin örneklerSuskunlar finalist bile olabilir, Pis Yedili'ye elenmesi imkan dahilinde değil.
fazla buyuk bir konusma olmus buGeniş Aile üst tura çıkmazsa benzinle forumun önünde kendimi yakarım.
Belli olmaz. Bu etkinlikte belli olan tek şey Geniş Aile'nin şampiyon olacağı. @Tolstoyevskiyok ya sanmiyorum. Saglam diziler var ve umarim olur ama ben düzenledigim etkinliklerde hayak kirikligi yasiyorum ve en sevdiklerim erkenden eleniyor. Kivanc Tatlitug, Aleyna Tilki en yakin örnekler
Finalde 1 tane bile komedi dizisi olamaz Finali geçtim yarı finalde bile olamazBelli olmaz. Bu etkinlikte belli olan tek şey Geniş Aile'nin şampiyon olacağı. @Tolstoyevski
Bakalım finalde karşısında kim olucak...
sen onu gec Yaprak Dökümü kendi kivaminda bir dizi ile eslesti ve en zorlanacagim grup oldu sen kendi derdine yanBelli olmaz. Bu etkinlikte belli olan tek şey Geniş Aile'nin şampiyon olacağı. @Tolstoyevski
Bakalım finalde karşısında kim olucak...
Aşk-ı Memnuyla eşleşti yani...sen onu gec Yaprak Dökümü kendi kivaminda bir dizi ile eslesti ve en zorlanacagim grup oldu sen kendi derdine yan
Bu şarkı ne alaka?
Ok ok 1E1K'la boş ölçüşemiyoruz nasıl şampiyon olalımAşk-ı Memnuyla eşleşti yani...
Fark yemese bari, sonucu görmeye kalbim dayanmaz.
------
Bu şarkı ne alaka?
Etkinlik sonucu bu şarkıyla kutlayacağını hepimiz biliyoruz.
spoi vermiyeyim yarin bu vakitlerde ögrenirsinAşk-ı Memnuyla eşleşti yani...
Fark yemese bari, sonucu görmeye kalbim dayanmaz.
------
Bu şarkı ne alaka?
Etkinlik sonucu bu şarkıyla kutlayacağını hepimiz biliyoruz.
Ülkede aşırı kadın komedi oyuncusu var sanki de anormal başarı bu?Demet Evgar fanları gösterin gücünüzü. Şifreli kanalda yayınlanmasına ve aşırı kısıtlı bir kitle tarafından izlenmesine rağmen bu diziyle Altın Kelebek (2010) gibi büyük bir ödülü kazanmayı başarabilmesi bile tek başına takdiri hak ediyor.
Tamam ona da lafım yok ama Kanal D'de yayınlanan bir dizinin ödül almasıyla Digiturk'ün kıyıda köşede kalmış kanalında yayınlanan dizinin ödül alması arasında fark var kabul edelim.Ülkede aşırı kadın komedi oyuncusu var sanki de anormal başarı bu?
Geniş Aile'nin ilk sezonunda aldığı ödülleri de koyardım da gerek yok
Sonrasında Star'a da geçmişti sankiTamam ona da lafım yok ama Kanal D'de yayınlanan bir dizinin ödül almasıyla Digiturk'ün kıyıda köşede kalmış kanalında yayınlanan dizinin ödül alması arasında fark var kabul edelim.
Bu kadar şov yeter. Geniş Aile'nin en az 5 farkla üst tura çıkacağını sen de biliyorsun ben de.Ok ok 1E1K'la boş ölçüşemiyoruz nasıl şampiyon olalım
Var mısın iddiasına?Bu kadar şov yeter. Geniş Aile'nin en az 5 farkla üst tura çıkacağını sen de biliyorsun ben de.
Kendi kıvamında dedin, Aşk-ı Memnuyla eşleşmiş işte...spoi vermiyeyim yarin bu vakitlerde ögrenirsin
Ben reyting olarak demek istemedim ama. Kivami derken yani basa bas gitme ihtimali yüksek. Ask-i Memnu kendi kivaminda degil bu yüzden. Forumda favori dizi o. yani hayir o degil eslestigi. Benim sevdigim bir baska dizi rakibi oldu.Kendi kıvamında dedin, Aşk-ı Memnuyla eşleşmiş işte...
Yaprak Dökümü'nün kitlesi biraz daha yaşça büyük kesim. Reyting başarısı olarak tüm dizilerden üstün ama bu forumda çok şansı yok maalesef.
Titanic-Hababam Sınıfı olarak değiştirelim.Var mısın iddiasına?
Geniş Aile geçerse avatara ben 3 gün Leo koyacam 1E1K geçerse sen Tyler Durden?