- Reaksiyon puanı
- 114,187
- Puanı
- 1,060
bu arada 4 sayfa olmus
suan PC deyim ama Akiyor Masallah görselini attim sayin
Listeme alayım o zaman Gerçi listede en az 20 film oldu ama izleriz bir araYok zedelenmez imajı. Zedeletmesi mümkün değil zaten. Aslında bu filmdeki rolü oynaması daha basit bir rol ama bu basit rolde bile şov yaparak oynamış. Hatta kendisine göre en iyi oynadığı filmdi galiba.
Şeytanın Avukatı izlediğim 30 civarı filmi arasında en az sevdiğim 3.film.
Yaprak Dökümü kimle eşleşti niye söylemedin yabu arada 4 sayfa olmus
size iyi karalamalar ozamanYaprak Dökümü kimle eşleşti niye söylemedin ya
Eğer LM ile falan eşleştiyse yarın @xdragxx ile beraber LM'yi karalayıp aleyhinde algı çalışmaları yapıyoruz.
Şakasına dedim, bu etkinlikte ciddi bir savunma-uğraş sarf etmem muhtemelen. Zaten yapılan yorumların oylamaya etki ettiğini düşünmüyorum.size iyi karalamalar ozaman
sürprizi kacmasin
herkesin kirmizi bir cizgisi var, kendi dizileri icin savundugu diger dizileri satma gibi
Suskunlar dersin sandim ama yanilttin
etki ediyor tabiki. Sen eski zamanlari bilmezsin, @denizz19 sayesinde Sıla nerdeyse tüm Şarkı etkinliklerini kazandi ve hatta Sıla En Favori Güzel de bile final turu görmüş biriŞakasına dedim, bu etkinlikte ciddi bir savunma-uğraş sarf etmem muhtemelen. Zaten yapılan yorumların oylamaya etki ettiğini düşünmüyorum.
Zuhal Topal nefretimiz maalesefKomşu Kızı evlenip Cevahir'i terk ettiğinde Geniş Aile benim için bitmişti...
1 Kadın 1 Erkek
Çok yazık etti gerçekten, Zeynep'li bölümlere alışamadığım için bırakmıştım. Zaten o da sonradan ayrıldı diye biliyorum.Zuhal Topal nefretimiz maalesef
30-35 bölüm sonra gittiÇok yazık etti gerçekten, Zeynep'li bölümlere alışamadığım için bırakmıştım. Zaten o da sonradan ayrıldı diye biliyorum.
Ordaki durum farklıdır, işin içine oy dilenme falan da giriyor. Bir de şarkı etkinliği ve dizi etkinliğinin dinamikleri farklı. Yoksa kim konudaki yorumlara bakıp vereceği oyu değiştirsin ki. Tür olarak birbirine çok yakın dizilerde kararsız tayfa olacağı için belki onda işe yarayabilir ama birbirinden tamamen farklı dizilerde işe yaramaz.etki ediyor tabiki. Sen eski zamanlari bilmezsin, @denizz19 sayesinde Sıla nerdeyse tüm Şarkı etkinliklerini kazandi ve hatta Sıla En Favori Güzel de bile final turu görmüş biri
Yok oyuncu etkinliğinde bile benzer durumlar olmuştu. Oy dilenmek yasaklandı sonradan.Ordaki durum farklıdır, işin içine oy dilenme falan da giriyor. Bir de şarkı etkinliği ve dizi etkinliğinin dinamikleri farklı. Yoksa kim konudaki yorumlara bakıp vereceği oyu değiştirsin ki. Tür olarak birbirine çok yakın dizilerde kararsız tayfa olacağı için belki onda işe yarayabilir ama birbirinden tamamen farklı dizilerde işe yaramaz.
Yani etkinlik ve rakibine göre değişir etki durumu.Yok oyuncu etkinliğinde bile benzer durumlar olmuştu. Oy dilenmek yasaklandı sonradan.
Şuan için sadece eğer oy oranı denilirse ve kararsız kişiler varsa az oy alana veriyor oyunu
Hem sen algılara kapılıp Geniş Aile diyorum demedin mi?
Dizinin büyüsü bozuldu çünkü, Zuhal Topal'ın yerine Rojda Demirer'in gelmesi büyük hataydı kesinlikle. Şükufe'yi daha az aratacak bir rol ve oyuncu dahil edilebilirdi.30-35 bölüm sonra gitti
İzdivaç programına odaklanacam diye çıktı 4-5 ay sonra başka diziye gitti yanlış hatırlamıyorsam Ama benim için ilk 49 bölüm ayrı bir seviye Zeynep'li bölümlerin de ilk 15-20 bölümü ilk sezonu aratmıyordu
Neden bazıları etiketli, bazıları değil? @xdragxxBazinga, emreemreu, @MEnes @Sherlock bunlar gözü kapalı Geniş Aile'ye oy verecek tayfa, daha @Gerekli24 var o da Geniş Aile fanı, ki maç bitti bence kabullenelim.
Gerekli24 geniş aileci mesela, yani farklı bir niyetim olsa onu da etiketlemezdim. Bazinga ve Emremereu ise Geniş Aile’nin neferleri, etikete dahi gerek görmedim.Neden bazıları etiketli, bazıları değil? @xdragxx
Gerekli'yi Nerden çıkardın? Ben o konuda yorum görmedim ama diğerini izlemedi diye biliyorum. bazinga ise 1 Kadın 1 Erkek der gibi.Gerekli24 geniş aileci mesela, yani farklı bir niyetim olsa onu da etiketlemezdim. Bazinga ve Emremereu ise Geniş Aile’nin neferleri, etikete dahi gerek görmedim.
@Gerekli24 Geniş Aile fanı, ve bazinga Geniş Aile’yi Kirişçi ailesinden, Zekai’den dahi daha çok seviyor.Gerekli'yi Nerden çıkardın? Ben o konuda yorum görmedim ama diğerini izlemedi diye biliyorum. bazinga ise 1 Kadın 1 Erkek der gibi.
Bu yarışma hiç birinize yar olmaz siz birbirinizi yiyin anca@Gerekli24 Geniş Aile fanı, ve bazinga Geniş Aile’yi Kirişçi ailesinden, Zekai’den dahi daha çok seviyor.