Zey TV 1.Geleneksel "Olmamış Atma" Şenlikleri

at böyleyse oynarım bu oyunu :)
kiz-dedigin-at-gibi-olacak_753160.jpg

üzülmeyesin diye çam sakızı çoban şeysi bir olmamış attım sana tepe tepe kullan :)
İşte bu bee. Yoldaşımın benim bu mükemmel günü kaçırmama ve üzülmeme gönlü razı gelmemiş. Olmamışımı festival geçse bile gönderdi bana. Seni saygıyla selamlıyorum. :)

İşte bu bee. Yoldaşımın benim bu mükemmel günü kaçırmama ve üzülmeme gönlü razı gelmemiş. Olmamışımı festival geçse bile gönderdi bana. Seni saygıyla selamlıyorum. :)
rica ederim sanki taş attıkta kolumuzmu yoruldu bir daha söyle bir daha fırlatırım taşı :)

Hahahah efsaneymiş :F :F gerçi sana ne söylesek kulplusunu buluyorsun :F :F
nerde öyle sporlar :) şimdi ata bineceksin doğru dürüst at bulamıyorsun eskiden ne efsaneler varmış :) eskiden yaşasaydık hiç attan inmezdik :)

rica ederim sanki taş attıkta kolumuzmu yoruldu bir daha söyle bir daha fırlatırım taşı :)

nerde öyle sporlar :) şimdi ata bineceksin doğru dürüst at bulamıyorsun eskiden ne efsaneler varmış :) eskiden yaşasaydık hiç attan inmezdik :)
Aynen haklısın valla .D Şuanda ata binmeye kalksan At sana biniyor :A

@Tolstoyevski ye olmamış atıp çıkalım en iyisi :) konu olmamıştan ata nasıl geldi ? bunlar hep senin pis yönlendirmelerin ben ne güzel konuya uygun içerik şapıyordum bizimde aklımızı çeldin :)
Hadi son olmamışını bana at da yüzün gülsün :A Bende sana atayımda tadına varayım şu olmamışın :A

@Tolstoyevski Olmamış atma günümüz kutlu olsun :F
Senin bir mesaja atarım olmamış. Senin deyiminle ölmeden olmamış atmanın zevkini tatmak gerekir :A

Bu komikti ama olmamış attım :A
Iyiki konuyu uplatıp hatırlattık herkes olmamış atmış :F
Mayısdaki yarışmamdan sonra ilkkez böyle dis yağmuruna tutuldum :A
@MasacRE- ben dis listesine girdim dediğimde orası neresi hiç bir yerde zirve göremiyorum belki orda görürüm diye hırs yapmıştı. Nasıl becermişse oda artık o listede 😱

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bu konudaki olmamışlara ne oldu ? :A Bazinga bunlar olmamış diye kaldırıp attı galiba hepsini . :D
Not : Konuyu uplatma demeyin . Merak ettim , başka nereye yazacaktım. 😡
------

Iyiki konuyu uplatıp hatırlattık herkes olmamış atmış :F
Mayısdaki yarışmamdan sonra ilkkez böyle dis yağmuruna tutuldum :A
@MasacRE- ben dis listesine girdim dediğimde orası neresi hiç bir yerde zirve göremiyorum belki orda görürüm diye hırs yapmıştı. Nasıl becermişse oda artık o listede 😱
Maşallah diss yağmuru sağanak gibi yağmış . :D