yani adam donmuş karısı fanilaGülmekten karnıma ağrı girdi bacağıma da Kars.![]()
yani adam donmuş karısı fanilaGülmekten karnıma ağrı girdi bacağıma da Kars.![]()
Ben de konuya olmamış atarak katılım sağladım
Şimdi muhtemelen bu mesaja olmamış yiyeceğiz. Bari şöyle muhteşem bir espri yapayım da değsin
Kar üzerinde yürüyen kişiye ne denir? Tabi ki Karabasan![]()
Ohh rahatladım. Herkese attırıverdim olmamişi
![]()
Sinan Engin 2.03-2.07Hosuma gitti lan![]()
ne pis bir mesajdır bu böyleBen de gereken desteği verdim.![]()
Beyaz Futbol adamdır6.17 en can alıcı yer.![]()
5 tane adamın bu kadar uyumlu olduğu başka bir program zor bulunur.Beyaz Futbol adamdırAz kahkaha attırmadılar
![]()
Sadece bu konuya mı olmamış atıyoruz sayın yetkililer![]()
![]()
yinede içimden geldi sana bir dis atayım bariNeyse ki bitmiş![]()
![]()
Senin diline düşmektense geri almayı tercih ederim.20 aralık bitince bana dis atmışsın @Aserat ? oldumu şimdikurallara aykırı bir hareket, çabuk disini geri al etkinlik sadece 20 aralık için geçerliydi
yinede içimden geldi sana bir dis atayım bari![]()
Hayır, bu rezil şenliklere katılım her konuda olabilirdi.Sadece bu konuya mı olmamış atıyoruz sayın yetkililer![]()
![]()
20 aralık bitince bana dis atmışsın @Aserat ? oldumu şimdikurallara aykırı bir hareket, çabuk disini geri al etkinlik sadece 20 aralık için geçerliydi
yinede içimden geldi sana bir dis atayım bari![]()
Boşverin olmamış atma şenlikleriniHayır, bu rezil şenliklere katılım her konuda olabilirdi.Neyse ki artık bitti.
![]()
at böyleyse oynarım bu oyunuBoşverin olmamış atma şenlikleriniAtlı cirit şenliklerine katılalım hep birlikte
Cirit candır
![]()
üzülmeyesin diye çam sakızı çoban şeysi bir olmamış attım sana tepe tepe kullanTüh beeee kaçırmışım bu kutlu günü. Ama bundan sonraki her yıl festivale katılacağıma şerefim ve namusum üzerine olmamış atarım.![]()
![]()