yani adam donmuş karısı fanilaGülmekten karnıma ağrı girdi bacağıma da Kars.
yani adam donmuş karısı fanilaGülmekten karnıma ağrı girdi bacağıma da Kars.
Ben de konuya olmamış atarak katılım sağladım
Şimdi muhtemelen bu mesaja olmamış yiyeceğiz. Bari şöyle muhteşem bir espri yapayım da değsin
Kar üzerinde yürüyen kişiye ne denir? Tabi ki Karabasan
Ohh rahatladım. Herkese attırıverdim olmamişi
Sinan Engin 2.03-2.07Hosuma gitti lan
ne pis bir mesajdır bu böyleBen de gereken desteği verdim.
Beyaz Futbol adamdır Az kahkaha attırmadılar6.17 en can alıcı yer.
5 tane adamın bu kadar uyumlu olduğu başka bir program zor bulunur.Beyaz Futbol adamdır Az kahkaha attırmadılar
Sadece bu konuya mı olmamış atıyoruz sayın yetkililer
Neyse ki bitmişAynen öyle ablam ama süre bitti artık
yinede içimden geldi sana bir dis atayım bariNeyse ki bitmiş
Senin diline düşmektense geri almayı tercih ederim.20 aralık bitince bana dis atmışsın @Aserat ? oldumu şimdi kurallara aykırı bir hareket, çabuk disini geri al etkinlik sadece 20 aralık için geçerliydi
yinede içimden geldi sana bir dis atayım bari
Hayır, bu rezil şenliklere katılım her konuda olabilirdi. Neyse ki artık bitti.Sadece bu konuya mı olmamış atıyoruz sayın yetkililer
20 aralık bitince bana dis atmışsın @Aserat ? oldumu şimdi kurallara aykırı bir hareket, çabuk disini geri al etkinlik sadece 20 aralık için geçerliydi
yinede içimden geldi sana bir dis atayım bari
Boşverin olmamış atma şenliklerini Atlı cirit şenliklerine katılalım hep birlikte Cirit candırHayır, bu rezil şenliklere katılım her konuda olabilirdi. Neyse ki artık bitti.
at böyleyse oynarım bu oyunuBoşverin olmamış atma şenliklerini Atlı cirit şenliklerine katılalım hep birlikte Cirit candır
üzülmeyesin diye çam sakızı çoban şeysi bir olmamış attım sana tepe tepe kullanTüh beeee kaçırmışım bu kutlu günü. Ama bundan sonraki her yıl festivale katılacağıma şerefim ve namusum üzerine olmamış atarım.