1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Dizisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Dizisi

• FF Üyeleri Bir Arada (emreemreu)

Oy: 14 63.6%
  • Gerçeğin Peşinde Koşmak (Fks14)

Oy: 6 27.3%
  • OzaN Admin Kaçırıldı (Frank Woods)

Oy: 1 4.5%
  • The Losers (Neferet)

Oy: 1 4.5%
  • Sevgili Manyak Günlük (Onur_35)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

FF En İyi Dizisi

ADAYLAR:

FF Üyeleri Bir Arada
(emreemreu)

Gerçeğin Peşinde Koşmak
(Fks14)

OzaN Admin Kaçırıldı
(Frank Woods)

The Losers
(Neferet)

Sevgili Manyak Günlük

(Onur_35)

Kendinize oy kullanmak yasak

Oylama 11.06.2012 tarihinde sona erecektir

OzaN Admin Kaçırıldı forumun ilk dizisiydi. Belki çok kaliteli değildi ama ilgi çekmeyi başardı ve böylece bu olay çok ileri noktalara taşındı.

Dizilerin yayınlanmaya başladığı günlerin en beğenilen, en iyi dizilerinden biri Gerçeğin Peşinde Koşmak idi. Dizi olayını daha profesyonel bir boyuta taşıdı. İlk kaliteli dramaydı ve uzun süre başarısını sürdürdü.

The Losers çok farklı bir denemeydi. Burada aday olmayı kesinlikle hak ediyor. Haberdar olmayanların göz atmalarını tavsiye ederim diziye. Keşke bu tarz dizilerin devamı gelseydi.

Sevgili Manyak Günlük'ü hiç okumadım açıkçası ama uzun süre yayınlanmayı başardı. En azından saygıyı hak ediyor.

Benim oyum ise ilk bölümünden beri belli bir çizginin altına düşmeyen ve yaklaşık 1 yıldır başarısını sürdüren "FF Üyeleri Bir Arada" dizisine.

Aday olan veya olamayan tüm dizi emekçilerine emeklerinden ötürü teşekkürler.

Dizimi yazmadan önce eskilere şöyle bir göz atmıştım ve Gerçeğin Peşinde Koşmak dizisini okumuştum. Güzeldi. Oyum onun. 12 points go to Furkan

Dizimi yazmadan önce eskilere şöyle bir göz atmıştım ve Gerçeğin Peşinde Koşmak dizisini okumuştum. Güzeldi. Oyum onun. 12 points go to Furkan

Tesekkür ederim Revan..

Dizimi gerçekten okumana ve begenmene sevindim..

FF Üyeleri Bir Arada (emreemreu) dedim

gerçeğin peşinde koşmak dizisi çok güzel gerçekten

İçlerinden 2 diziyi takip ettim FF Üyeleri Bir Arada & Gerçeğin Peşinde Koşmak ama Fks14'ün dizisi daha güzel geldi bana oyun ona.

İçlerinden 2 diziyi takip ettim FF Üyeleri Bir Arada & Gerçeğin Peşinde Koşmak ama Fks14'ün dizisi daha güzel geldi bana oyun ona.

Çok tesekkür ederim Emre dizimi begendigin için ve oy kullandigin için..

inş. salı günü göreceğiz ama tahminen ff'da aşk dizileri tutmuyor gibi

Insallah basarili olursun.

Ben dizilerime ara verdim, malum gerçek hayatta yeni bir filme basliyorum ve onun üzerinde çalismam gerekiyor.

Agustos ayinda devam ederler veya Eylül..

Ben dizilerime ara verdim, malum gerçek hayatta yeni bir filme basliyorum ve onun üzerinde çalismam gerekiyor.

Teklifi nasıl aldın merak ediyorum sadece

teşkler bu arada tebrik de edeyim gerçekten çok büyük bir süreçten geçeceksin inş. filmin tutar

Teklifi nasıl aldın merak ediyorum sadece

Onlar senarist ariyorlardi, bende senarist olmami söyledim. Tecrübelerimi söyledim ve sinopsis yazdim (genel konu) begendiler ve anlastik.

@ernkrbyk Tesekkür ederim. Umarim sizlerde benim gibi umdugunuz tüm basarilari ve ideallerinizi gerçeklestirirsiniz.. Allah tüm dileklerinizi kabul etsin..

saol tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...