1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Dizisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Dizisi

• FF Üyeleri Bir Arada (emreemreu)

Oy: 14 63.6%
  • Gerçeğin Peşinde Koşmak (Fks14)

Oy: 6 27.3%
  • OzaN Admin Kaçırıldı (Frank Woods)

Oy: 1 4.5%
  • The Losers (Neferet)

Oy: 1 4.5%
  • Sevgili Manyak Günlük (Onur_35)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyumu forumun ilk dizisi olan OzaN Admin Kaçırıldı'ya verdim :)

gerçek hayattaki başarısından dolayı gerçeğin peşinde koşmak dedim :)

FF Üyeleri Bir Arada dedim.

Gerçeğin Peşinde Koşmak'ta türünü sevenlere göre güzel bir dizi ama dramdan pek hoşlanmam.Bu yüzden oyumu bu tür bir diziye vermek istemedim.

Sevgili Manyak Günlük'ü takip etme fırsatım olmuştu ve bazı bölümlerini okumuştum.Arkadaşın farklı bir denemesi olmuştu ve bence daha fazla yorumu hakediyordu ama kimse şöyle bir göz atmadı.Oy alamamasının sebebi pek fazla okunmamasıdır diye düşünüyorum.

OzaN Admin kaçırıldı ilk dizi olabilir ama en iyi diziyi değerlendirdiğimiz için kalite bakımından biraz eksik kalmıştı.

The Losers resimlerle yapılan ilk diziydi.Diyaloglarda gerçekten iyiydi fakat bölüm sayısı bana yeterli gelmedi.

Sonuç olarak FF Üyeleri Bir Arada beni hem türü bakımından hem diyalogları bakımından hemde bölüm sayısı itibariyle oldukça tatmin etti.Bu yüzdende oyumu FF Üyeleri Bir Arada'n yana kullandım.

Aslında benim dizide çok iyiydi alır diye düşünmüştüm komikti eğlenceliydi ama kimse girmedi neredeyse yani 1.olamam ben yine de devam ettirdim 35.bölüme kadar ama olmayacağını anladım bitirdim

- - - Ekleme - - -

FF üyeleri :)

Hiçbir diziyi okumadım. Ama oy hakkım boşa gitsin istemiyorum.:)

Oyumu bugüne kadarki anketlerde vermediğim bir kişiye atmak istedim.(Emre'ye oy atmıştım. Eminim Emre'nin dizisi de güzeldir.)

Ayrıca oyumu ona atmamın bir başka nedeni de gördüğüm kadarıyla dizi yazma konusuyla yoğun olarak uğraşıyor, yazmayı seviyor.

Sonuç olarak oyumu Fks14'e atmayı uygun gördüm.:)

Son düzenleme:
Hiçbir diziyi okumadım. Ama oy hakkım boşa gitsin istemiyorum.:)

Oyumu bugüne kadarki anketlerde vermediğim bir kişiye atmak istedim.(Emre'ye oy atmıştım. Eminim Emre'nin dizisi de güzeldir.)

Ayrıca oyumu ona atmamın bir başka nedeni de gördüğüm kadarıyla dizi yazma konusuyla yoğun olarak uğraşıyor, yazmayı seviyor.

Sonuç olarak oyumu Fks14'e atmayı uygun gördüm.:)

Çok tesekkür ederim oyun için Lordly.

Gerçekten çok çaba veriyorum senaryo projelerime, insallah basaracagim..

Keşke ilk sayfaya dizilerin linkini koysaydın :) Şimdi Neferet'i tanımayan çok ve onun dizisini de bilmeyen çok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...