1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Özel Haber Yayınlayan Kişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Özel Haber Yayınlayan Kişi

• darksaal

Oy: 3 11.1%
  • emreemreu

Oy: 14 51.9%
  • Fks14

Oy: 7 25.9%
  • kreys

Oy: 1 3.7%
  • OzaN

Oy: 2 7.4%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazanma ihtimalim yok ama özel haber altında fks14 ve revan ilk görüyoruz tabi aday olmakda baya bir basarıdır

Tesekkürler kreys, fakat oyunu kullanmayi unutmussun sanirim...

Ben özel haber logosunu en çok Fks14 ve emreemreu arkadaşımda görüyorum, ikisi arasında şimdi kura çekeceğim, artık kime kısmetse. :D

6szmx.jpg

Endgame seni hep takdir ederdim ama bu şans olayına pek sıcak bakmadım.:D Bence biraz daha düşünüp seçebilirdin. Ben oyumu dün kullanmıştım zaten Emre'ye verdim.:)

özel haber nedir arkadaşlar onu bilsem oyumu şakkadanak vereceğimde konuyu anlamadım ..örnek verseniz:)

özel haber nedir arkadaşlar onu bilsem oyumu şakkadanak vereceğimde konuyu anlamadım ..örnek verseniz:)

Mesela bir dizinin bitecegini, oyuncu transferligini vesaire paylasmak. Mesela ben bir kac ay once bir ozel haber paylasmistim "oyle bir gecer zaman ki'den al yazmalim'a transfer diye. Bu haberi Turkiye'nin diger buyuk sitelere sitelerinde yayinlatti. Tabii bizim adimiza gurur verici

şimdi bakıyorum özel haberlere..

İnsan karar veremediyse kura çekebilir bence. :) Beni niye eziklediniz ki şimdi. :(

Tesekkurler endgame..

Bu tip organizasyonlarda verilen oy geri alınmaz. Her organizasyonda kural olarak bunu belirtmeye gerek yok. Benim oylamalarımda da hiçbir zaman böyle bir şey yapılmaz. Oylamanın mantığına aykırı bir durum bu. Neden böyle tepki geldi buna anlayabilmiş değilim. Hemen böyle suçlama yapmanız yanlış.

Böyle bir şeye gerek yok her zaman böyledir zaten. Siz sistemde verilen oyu kendiniz değiştirebiliyor musunuz ? Hayır. O zaman verilen oy geri alınmaz. Ayrı kurala ne gerek ?
Ne bileyim arkadaş oy verdikten 2 dakika sonra keşke emre'ye verseydim diyince...
Uzatmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...