maç teve 2 değişlde kanald de olsaydı ya..daha çok izlenirdi..en azından yeni hayat dizisinden daha çook..ve perşembe akşamına ne kadar çook iddalı dizi gelse fox ve atv den vazgeçmez .yeni hayat ne kadar dayncak merak konusu
Bence de özcanı salı ya alsınlar Menajerimi Ara da pazar günü en kötü 4+ sı varMucize Doktor niye bu sezon AB'de daha az alıyor anlamadım. İlk bölümden beri AB'si daha yüksek geliyordu acaba dram dozunun bir tık yükselmesi izleyici mi kaçırdı. Maç olduğunu biliyorum ama AB hariç diğer gruplarda etkilenmemiş bile.
Yeni Hayat iyice çökmüş. İyi bir denemeydi ama maalesef tutmadı. Hiçbir kanalın en azından bir süre daha perşembeye dizi koymayacağı ortada.
Ve gelelim Menajerimi Ara'ya. Dediğim gibi bu dizi gayet de izleniyor sadece kendi gününde değil. Bu reytingler gün değişikliği getirir mi bilmiyorum ama Star daha iddialı bir diziyi (Özcan Deniz'inkini mesela) bu güne koymak isteyebilir. Ben hala pazar olmalı diyorum.
28 MENAJERIMI ARA (TKR) STAR TV 1.35 3.35 21 MENAJERIMI ARA (TKR) STAR TV 1.48 3.66 25 MENAJERIMI ARA (TKR) STAR TV 1.38 3.28
uyanış selçuk lu tekrarları bile menejerimi arAYI ı bile geçmiş tebrıkler TRT ..Bence de özcanı salı ya alsınlar Menajerimi Ara da pazar günü en kötü 4+ sı var
Total'de 0.20 fark ile geçmiş 1 tekrarını Ab de 0.40 ile geçmiş 1 tekrarını yani sanki 1,2 reytingle geçmiş gibi konuşuyorsunuyanış selçuk lu tekrarları bile menejerimi arAYI ı bile geçmiş tebrıkler TRT ..
ben sıralamada büyük selçuklu önde star dizisi altta ..Total'de 0.20 fark ile geçmiş 1 tekrarını Ab de 0.40 ile geçmiş 1 tekrarını yani sanki 1,2 reytingle geçmiş gibi konuşuyorsun
Olabilir geçebilir 2 si aynı gün yayınlanmıyor ki ve büyük Selçuklu ile konu nun ne alakası varben sıralamada büyük selçuklu önde star dizisi altta ..
herkes mnejerimi ar tekrarlarından bahsetmiş..bende TRT dizsinn tekrarlarından bahsedeyim dedim..Olabilir geçebilir 2 si aynı gün yayınlanmıyor ki ve büyük Selçuklu ile konu nun ne alakası var
Pekiherkes mnejerimi ar tekrarlarından bahsetmiş..bende TRT dizsinn tekrarlarından bahsedeyim dedim..star dizisi n kadar alaksı varsa TRT dizsi o kadar alaksı var kardeşim
Pazar gününe de film konulmuş şimdilik umutları rafa kaldıracağız galiba.
inşalah kışa doğru geri gelirler....izleyici kitlesiPerşembe günü televizyon izlememeye yemin mi ettiniz ne yaptınız Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’nın kayıp izleyici kitlesi...
Kayıp izleyici Maça kaçmış diyorlar.Perşembe günü televizyon izlememeye yemin mi ettiniz ne yaptınız Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’nın kayıp izleyici kitlesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?