Perşembe gelirse 2 bile alamazBence Mucize Doktor'un kitlesi de Menajerimi Ara'yla bayağı benzer. Neyse reytingleri yükselsin de hangi gün olursa olsun izlerim olma ihtimali düşük bir şey için şimdiden yormayalım kendimizi.
Perşembe gelirse 2 bile alamazBence Mucize Doktor'un kitlesi de Menajerimi Ara'yla bayağı benzer. Neyse reytingleri yükselsin de hangi gün olursa olsun izlerim olma ihtimali düşük bir şey için şimdiden yormayalım kendimizi.
O kadar değil ama salı günkü reytinglerine göre pek değişiklik olmaz. Pazar olmayacaksa salıda kalsın.Perşembe gelirse 2 bile alamaz
Pazar 4 ü görür tekrar reytinglerinden potansiyel reytingi olduğu belli. Perşembe bence Mucize Doktor ile çok fena çakışır. Ama bence pazar İbo Show koyar gibi. Ayrıca sen mi demiştin hatırlamıyorum biri Zemheri hakkında konuşurken hafta sonu AyYapım dizi koymuyor demişti. İGKG yerine cumartesi de fena olmaz.O kadar değil ama salı günkü reytinglerine göre pek değişiklik olmaz. Pazar olmayacaksa salıda kalsın.
yeni hayat çook düşük finak haberi gelir yakındaBİR ZAMANLAR ÇUKUROVA
TOTAL : 8.79
AB : 6.72
ABC1 : 7.90
MUCİZE DOKTOR
TOTAL : 8.46
AB : 7.68
ABC1 : 8.83
YENİ HAYAT
TOTAL : 1.97
AB : 2.30
ABC1 : 2.18
REYTİNGLER BELLİ OLDU.
Evet ... Aslında bugüne iddialı birkaç dizi daha lazımyeni hayat çook düşük finak haberi gelir yakında
atv ve fox varken iddalı dizi gelse bile vazgeçmezler atvve foxtanEvet ... Aslında bugüne iddialı birkaç dizi daha lazım
28 | MENAJERIMI ARA (TKR) | STAR TV | 1.35 | 3.35 |
21 | MENAJERIMI ARA (TKR) | STAR TV | 1.48 | 3.66 |
25 | MENAJERIMI ARA (TKR) | STAR TV | 1.38 | 3.28 |
Söyle bakalım gün değişimi için bu reytingler yeter mi. @hayret bi şeyMucize Doktor niye bu sezon AB'de daha az alıyor anlamadım. İlk bölümden beri AB'si daha yüksek geliyordu acaba dram dozunun bir tık yükselmesi izleyici mi kaçırdı. Maç olduğunu biliyorum ama AB hariç diğer gruplarda etkilenmemiş bile.
Yeni Hayat iyice çökmüş. İyi bir denemeydi ama maalesef tutmadı. Hiçbir kanalın en azından bir süre daha perşembeye dizi koymayacağı ortada.
Ve gelelim Menajerimi Ara'ya. Dediğim gibi bu dizi gayet de izleniyor sadece kendi gününde değil. Bu reytingler gün değişikliği getirir mi bilmiyorum ama Star daha iddialı bir diziyi (Özcan Deniz'inkini mesela) bu güne koymak isteyebilir. Ben hala pazar olmalı diyorum.
28 MENAJERIMI ARA (TKR) STAR TV 1.35 3.35 21 MENAJERIMI ARA (TKR) STAR TV 1.48 3.66 25 MENAJERIMI ARA (TKR) STAR TV 1.38 3.28