1 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1 Ekim Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Alev Alev - Tekrar (ATV)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Aga bizim burada ağaç düştü elektrikriğe çarpılanlar oldu.elektrikler gitti.ambulans,itfaiye ne ararsan var

ÇD seni Tayyip pehlivana benzetiyorum:))

erzuumlu Tayyip pehlivan anılarını anlatıyormuş..

''bir gün rus teyyaresi üstümüzde uçuyor bir baktım elimde silah yoh aldım yerden daş ı fırlattım pilotun kafasina pilot lengir lingir yuvarlnıp önüme düştü .'' başladı ağlamaya yapma Tayyip pehlivan etme Tayyip pehlivan kulun kurbanın olum dedi ben affetmedim daşla kafasını ezdim'''

- - - Ekleme - - -

babalar şeyi almış :)))))))))))

- - - Ekleme - - -

bu arada alev alevde yanmış kül olmuş. rojda demire güya tiyatro kökenli ama berbat oynuyor bu ne bu kadar basit mi oyunculuk

neyi almış beyazsoy açık konuş senin konuşmalarını star web sitesi gece 12 den sonra bipsiz yayınlıyor orayamı baksak :))

ÇD seni Tayyip pehlivana benzetiyorum:))

erzuumlu Tayyip pehlivan anılarını anlatıyormuş..

''bir gün rus teyyaresi üstümüzde uçuyor bir baktım elimde silah yoh aldım yerden daş ı fırlattım pilotun kafasina pilot lengir lingir yuvarlnıp önüme düştü .'' başladı ağlamaya yapma Tayyip pehlivan etme Tayyip pehlivan kulun kurbanın olum dedi ben affetmedim daşla kafasını ezdim'''

- - - Ekleme - - -

neyi almış beyazsoy açık konuş senin konuşmalarını star web sitesi gece 12 den sonra bipsiz yayınlıyor orayamı baksak :))

ben hiçbir yalan şey yazmadım.yemin ederim yazdıklarım doğru.

- - - Ekleme - - -

Hadi Herkese Cümleten Hayırlı Geceler

Forum İstatistikleri

Konular
176,652
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919