Sen söyle bari Havva bu bölümde mi çıkıyor diziden ?
Geçen hafta gazetede okudum 2 bölüm sonra çıkacak yazıyordu.Galiba çocuğunu doğururken ölecek.
Sen söyle bari Havva bu bölümde mi çıkıyor diziden ?
Yookbabaları izleyen varmı arkadaşlar?? kim vuruldu ? bir vurulma sahnesi vardıda kaçırdım ..
İnşallah Furkan'ın dediği gibi 7 bölüm daha dizide kalır reytinglerde böyle gider![]()
Gelecek hafta yani olamazGeçen hafta gazetede okudum 2 bölüm sonra çıkacak yazıyordu.Galiba çocuğunu doğururken ölecek.
Gönül ister ki dizi bitene kadar kalsin Birce..
Serenay oyeni sezonda 10 bölüm kalacaktı dizide ya birce akaly ya da serenay(lale devri) da olabilir tam hatırlamıyorum![]()
Bir dizi çeksem direk başrole Birce'yi alırım süper bir kız ve oyunculuğu da öyleİstemez karı koca işsiz kalsın akılları başlarına gelir belki havalandılar reyting garantileri yok
İstemez karı koca işsiz kalsın akılları başlarına gelir belki havalandılar reyting garantileri yok
nerden anladın havalandıklarını![]()
İstemez karı koca işsiz kalsın akılları başlarına gelir belki havalandılar reyting garantileri yok
Fox bu sezon çok farklı, hem dizileriyle çok konuşuluyor hemde dizilerinin reklam sürelerini çok iyi ayarlıyor... Şu an Yer Gök Aşk'ta neredeyse hiç reklam olmadı Deniz Yıldızı'nda da öyle çok reklama sokmuyor...
Evet en çok ona sevindim geçen sene neydi öyle 1 saat 45 dakika özet!Aynen Lale Devri özetide kısaldı ve reklamdan sonra sahneyi baştan yayınlamayıda bıraktı![]()
Of süper olur Beren'de var... Ama ben Birce için izlerimbirce akalay bence revenge de oynayabilir çok yakışır hem kanal d de yayınlanacağı için reytingi de iyi olur
birce kesin gidiyor. yusuf yerine burak hakkı geldi birce yerine melisa aslı pamuk gelindi.
bu arada sultan olmuş kapı kulu reytingler dip yapmış