1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Lale Devri bir süredir 10'un üstünde kurda göre, dizi şahlanmış, tekrar Lale Devri yarışa katılacak anlaşılan...

Çınar ile Toprak öpüşmüşler bu bölüm, yakında da evleniyorlarmış...

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar ustura kemal geç başladı galiba saat 22.00 dan beri izliyom saat oldu 23.47 hala devam ediyo

İkinci yayın, 20:00'de özetsiz girdi, bitti, tekrar başladı...

Lale Devri bir süredir 10'un üstünde kurda göre, dizi şahlanmış, tekrar Lale Devri yarışa katılacak anlaşılan...

Çınar ile Toprak öpüşmüşler bu bölüm, yakında da evleniyorlarmış...

- - - Ekleme -

sanırım sorumun cevabını aldım: bugün lale varmış

çınar mı kız, toprakmı ?

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
8.43 , 2) KANALD: 3.8 , 3)
STAR: 3.27 , 4) ATV: 2.38 ,
5) STV: 2.05

Alev Alev nolmuş??? Oysaki baktim sonlarina doğru Umran güzel güzel Alev'in ağzını yuzunu bi güzel okşuyordu...Denize düştü hasbam sonra :F:F TNS'de 5'i görmüştür bence o sahneler...

Acun'a baktim az orda da ıvır zıvırlık gösterilere yakalandım...Şimdi 1e1k var iyi gidiyor çokda güldürmüyor az güldürüyor yada ben Demet Evgar'i seviyorum(b) öyle bişey işte...

Alev Alev nolmuş??? Oysaki baktim sonlarina doğru Umran güzel güzel Alev'in ağzını yuzunu bi güzel okşuyordu...Denize düştü hasbam sonra :F:F TNS'de 5'i görmüştür bence o sahneler...

Acun'a baktim az orda da ıvır zıvırlık gösterilere yakalandım...Şimdi 1e1k var iyi gidiyor çokda güldürmüyor az güldürüyor yada ben Demet Evgar'i seviyorum(b) öyle bişey işte...

sende bir demet evgar aşkı başlamış sanırım bendeki diloş aşkı gibi :))

gerçekten alev alev de ümran alevin ağzını burnunu kırdığı son sahne mükemmeldi, nurtopu gibi kız suya düştü... onu suya düşürenlere lanet olsun o dizi ümranla güzel :))

- - - Ekleme - - -

Çınar erkekmiş, Toprak kız. :)

toprağın cinsiyetini yeni çözdüğüne göre benim gibi diziye fransız kalanlardansın endgame :)

sende bir demet evgar aşkı başlamış sanırım bendeki diloş aşkı gibi :))

gerçekten alev alev de ümran alevin ağzını burnunu kırdığı son sahne mükemmeldi, nurtopu gibi kız suya düştü... onu suya düşürenlere lanet olsun o dizi ümranla güzel :))

- - - Ekleme - - -

toprağın cinsiyetini yeni çözdüğüne göre benim gibi diziye fransız kalanlardansın endgame :)
onabakarsak ben hayatımda ne fragmanını gördüm ne izledim nede dizi hakkında bir fotoyu gördüm :D :d

Lale Devri haftaya 9veya 10 almazsa forumu terk edicem. Fragman olağanüstü dehşett..