1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

ÖBGZ'nin geçilmesi niye bu kadar gerekli anlayamadım.

Ustura yapamadı ama BİÜ yaptı, nedir ya ! :)

Bir de sonuna oh olsun yazsaydınız. :D

ne yazıkki biü de geçemedi

ben biü yüde çok severek izliyorum ama bazı arkadaşları öbgz o kadar rahatsız etmişki hayatları kararmış :))

öbgz yi maç geçse sevinç çığlıkları desibel rekoru kırıyor :))

oktay kaynarca nın oyunculuğuna laf edenlere cevap verecek kadar düşmedik :d oha vadi düşmanlığı adamlara neler yaptırıyo yuhh be oktay kaynarca ya bile laf söylüyo :d yakında gürkan uygun oyuncu mu falan derse forumdan kaçarım :d

Gürkan Uygun oyuncu mu ki :d :d

alev alev ne hale gelmiş ya . orda da dila gibi senaryo hemen harcanmış. dizi tap noktasına çıktı şimdi dip yapamaya gidecek.

oktay kaynarcadaki şu oyunculuğu bir tek vadiciler görüyor :d çakırdan sonraki karakterleri hep abartı üzerine kurulu yavuz konmiser-nuri-şimdi de kemal karakteri bir dizide de taşfırın haluk un taklti karakterdi :d

oktay kaynarca iyi oyuncu tek şansızlığı iyi bir dizi bulamayışıdır oynadığı diziler pepee kalitesinde olunca ne kadar çırpınsa boşuna :))

Alev on numara bi bölümdü nie düştü anlamadım. İnsallah bitmez atv nin en en güzeli en kalitelisi .

Vay Vay Vay.Lale Devri
10.00 ratinglere
dayandı.Dizi adeta şov
yapıyor.Sihirli değnek ve
aşk diziyi adeta uçuruyor.

sbt ne mennem ölçüyor ya ntvspor yok . trt çocuk kapanmasa ol olacaktı ama :)))))))

Fox boşluktan izleniyor diyip tepki çekmek istiyorum ama tepki çekmem herhalde fazla, Fox'un boşluktan yarar sağlamak için diziyi çok geç başlattığını bilmeyen yok...

Yarın Şefkat Tepe'yi geçer mi ki... Zor, başları düşüktü...

arkadaşlar ustura kemal geç başladı galiba saat 22.00 dan beri izliyom saat oldu 23.47 hala devam ediyo

Alev on numara bi bölümdü nie düştü anlamadım. İnsallah bitmez atv nin en en güzeli en kalitelisi .

yarın tns de yüksek alır gerçektende geçen haftaya göre on numara bölümdü

ben ümrana acıdım kız alevden daha güzel ama torpilli olmadığı için yapımcıdan yönetmenden kötü kızı canlandırmak zorunda kalıyor ben ümrancıyım alev tipsiz :))

hee tekrar demek şefkati izleidk o bitince ustura güzel :D

Fox boşluktan izleniyor diyip tepki çekmek istiyorum ama tepki çekmem herhalde fazla, Fox'un boşluktan yarar sağlamak için diziyi çok geç başlattığını bilmeyen yok...

Yarın Şefkat Tepe'yi geçer mi ki... Zor, başları düşüktü...

bugün ne varki fox ta ?