Estağfurullah.Başkanım karar versin.@bazinga
Firefly çok kısa süren bir diziydi, izleyeyim dedim, sıktı direkt nedense. Başrol oyuncusu olan Nathan Fillion'ın oynadığı "The Rookie" dizisi vardı, onu izledim ilk sezonun çok az bir bölümünü. İlginçtir, "Brooklyn Nine Nine" dizisinde polis rolü yapan oyuncuyu canlandırıyor, sonra polisi oynuyor.Uzaylı diziler pek bana göre değil ya. Şimdi hatırladım forumda Firefly etkinliği yapmaya çalışmıştık bir ara ilk bölümden patlamıştı o.
Bu dizi çok övülüyor ama benlik olduğunu hiç sanmıyorum. Seçilirse onu da deneriz tabii.
Admin bey yalnız "ikisini de izlerim" deyip seçmemezlik yapma ankette.Estağfurullah.
Anket yapalım isterseniz hatta sıralamalı anket olabilir üç dizi arasında. En çok puanı alan seçilir.
Ayrıca seçilmeyen dizi için de başka zaman bir şeyler yapılabilir. Şimdi seçilmezse ömür boyu izleyemeyiz bu diziyi diye bir şey yok yani çok şey yapmayın.
Anket işi sende o zaman. Buradakiler dışında katılabilecek kişileri de katarsın. Ortak bir noktada buluşursak başlarız direkUzaylı diziler pek bana göre değil ya. Şimdi hatırladım forumda Firefly etkinliği yapmaya çalışmıştık bir ara ilk bölümden patlamıştı o.
Bu dizi çok övülüyor ama benlik olduğunu hiç sanmıyorum. Seçilirse onu da deneriz tabii.
@Araf @Sherlock @MEnes @Dosi @bazinga
Eski dizi izleme muhabbeti yapılmış. Başlatılırsa böyle bir etkinlik ben de katılmayı isterimFakat önerilen dizilere baktım. Ben The Wire izledim. Herkese de öneririm muhteşem bir dizi ama onu seçerseniz haliyle katılmam etkinliğe, şimdi baştan tekrar izleyecek değilimMad Men izlenebilir evet iyi fikir. Ama benim başka bir önerim olacak. Battlestar Galactica.
https://fav10.net/forum/threads/battlestar-galactica-dizi-yorumları.250906/
Daha önce de konusu açılmış ve Danger dışında tam izleyen olmamış sanırım. Bir @Tolstoyevski başlayıp yarım bırakmış galiba. Danger da direk izlediğim en iyi dizi demiş ve onun da yorumlarına güvenirim. Evet ne düşünüyorsunuz Battlestar Galactica için?
Ben katılım göstermem haberiniz olsun 😊@Araf @Sherlock @MEnes @Dosi @bazinga
Eski dizi izleme muhabbeti yapılmış. Başlatılırsa böyle bir etkinlik ben de katılmayı isterimFakat önerilen dizilere baktım. Ben The Wire izledim. Herkese de öneririm muhteşem bir dizi ama onu seçerseniz haliyle katılmam etkinliğe, şimdi baştan tekrar izleyecek değilimMad Men izlenebilir evet iyi fikir. Ama benim başka bir önerim olacak. Battlestar Galactica.
https://fav10.net/forum/threads/battlestar-galactica-dizi-yorumları.250906/
Daha önce de konusu açılmış ve Danger dışında tam izleyen olmamış sanırım. Bir @Tolstoyevski başlayıp yarım bırakmış galiba. Danger da direk izlediğim en iyi dizi demiş ve onun da yorumlarına güvenirim. Evet ne düşünüyorsunuz Battlestar Galactica için?
Forum olarak ortak görüşe vardığımız ender noktalardan biri herhalde The Wire sıkıcılığı.The Wire bana muhteşem sıkıcı ve durgun gelmişti, ki filmlerin aksine ağır dizilere odaklanamama problemim olduğu için ben de almayayım
Battlestar Galactica ise uzun zamandır listemde, bir ara başlayıp ertelemiştim ama bırakmamıştım. Maşallah ne ertelemişsem 5 senedir erteleyiş o erteleyiş olmuşDaha böyle kaç dizi var rafta bekleyen, ama 3 GB’in altında sezonluk Thornet* dosyası bulabilirsem ben de başlayabilirim eğer siz de başlayacak olursanız
@Araf Bey açsın benim film etkinliği var zaten sürekli millete bir şey izletmeye çalışan adam olmak istemiyorum.Anket işi sende o zaman. Buradakiler dışında katılabilecek kişileri de katarsın. Ortak bir noktada buluşursak başlarız direk
Senin bu hafıza kartı olayın kötü oldu ya. Bulamadın mı bir çözümThe Wire bana muhteşem sıkıcı ve durgun gelmişti, ki filmlerin aksine ağır dizilere odaklanamama problemim olduğu için ben de almayayım
Battlestar Galactica ise uzun zamandır listemde, bir ara başlayıp ertelemiştim ama bırakmamıştım. Maşallah ne ertelemişsem 5 senedir erteleyiş o erteleyiş olmuşDaha böyle kaç dizi var rafta bekleyen, ama 3 GB’in altında sezonluk Thornet* dosyası bulabilirsem ben de başlayabilirim eğer siz de başlayacak olursanız
Konuyla ilgili yazınca sen de katılırsın diye düşündüm ama doğru sana göre değil yavaş tempoda dizi izleme olayıBen katılım göstermem haberiniz olsun 😊
Bana göre değil zaten az az izleyip ilerlemekBCS hepsi yayinlansaydı 2 günde tüketirdim. Ben kendimi kontrol edemiyorum o konuda artı uzun zamandır ertelediğim başka şeylerle meşgul olacağım😊
Herkes de birbirine atıyor topuForum olarak ortak görüşe vardığımız ender noktalardan biri herhalde The Wire sıkıcılığı.Ama izledikçe biraz açılmaya başlıyordu şimdi geçmiş yorumlarıma baktım.
@Araf Bey açsın benim film etkinliği var zaten sürekli millete bir şey izletmeye çalışan adam olmak istemiyorum.
Ben açarım da, yönetici değilim. Yönetici açsa daha mantıklı olur gibi gelmişti. İsterseniz açarım tabii.Forum olarak ortak görüşe vardığımız ender noktalardan biri herhalde The Wire sıkıcılığı.Ama izledikçe biraz açılmaya başlıyordu şimdi geçmiş yorumlarıma baktım.
@Araf Bey açsın benim film etkinliği var zaten sürekli millete bir şey izletmeye çalışan adam olmak istemiyorum.
İsterseniz açarım tabii.Senin bu hafıza kartı olayın kötü oldu ya. Bulamadın mı bir çözümEvet 5 sene önce nasıl salmışsan artık diziyi, hâlâ sıra gelememiş
Konuyla ilgili yazınca sen de katılırsın diye düşündüm ama doğru sana göre değil yavaş tempoda dizi izleme olayı
Herkes de birbirine atıyor topu@Araf Bey, fikir senden çıktığına göre sen aç o zaman en iyisi
Hepimiz insanız sonuçta ne fark eder.Ben açarım da, yönetici değilim. Yönetici açsa daha mantıklı olur gibi gelmişti. İsterseniz açarım tabii.
İsterseniz açarım tabii.
Senin bu hafıza kartı olayın kötü oldu ya. Bulamadın mı bir çözümEvet 5 sene önce nasıl salmışsan artık diziyi, hâlâ sıra gelememiş
Konuyla ilgili yazınca sen de katılırsın diye düşündüm ama doğru sana göre değil yavaş tempoda dizi izleme olayı
Herkes de birbirine atıyor topu@Araf Bey, fikir senden çıktığına göre sen aç o zaman en iyisi
O zaman ben açayım bari. Başka önerisi olan varsa üç dizi için açıyorum anket. Var mı önerin @Tolstoyevski, @Dosi ve bu konuya bakan diğer kişiler?Hepimiz insanız sonuçta ne fark eder.
Ben açarım da, yönetici değilim. Yönetici açsa daha mantıklı olur gibi gelmişti. İsterseniz açarım tabii.
İsterseniz açarım tabii.
Senin zamanında kalmış yöneticilerin açması, şimdikiler yan gelip yatıyor (bazıları hariçO zaman ben açayım bari. Başka önerisi olan varsa üç dizi için açıyorum anket. Var mı önerin @Tolstoyevski, @Dosi ve bu konuya bakan diğer kişiler?
Sen de katılacaksın yalnız; hem ankete, hem de izlemeye.Senin zamanında kalmış yöneticilerin açması, şimdikiler yan gelip yatıyor (bazıları hariç)
Kolay gelsin sana şimdiden. Hızlı bir giriş yaptın foruma
O zaman ben açayım bari. Başka önerisi olan varsa üç dizi için açıyorum anket. Var mı önerin @Tolstoyevski, @Dosi ve bu konuya bakan diğer kişiler?
Yok ben yukarda belirtmiştim. Ben yokum artık😊 Ankete katılmamda doğru olmaz buyüzdenSen de katılacaksın yalnız; hem ankete, hem de izlemeye.
Entelektüel adamsın, "Peaky Blinders" dışı bir şey beklerdim senden. Aslında "Person of Interest" falan da geçti aklımdan öneri yaparken ama @bazinga izlemez sanırım, hem izlemiş, hem de sıradan buluyordu sanırım kopuk kopuk.Benim aklıma pek gelmedi belki Peaky Blinders diyeceğim ama forumun çoğu izlemiştir o yüzden benden bu kadar
"Olmamış" atmadım bak, hadi yine iyisin. Kafana eserse izlersin, hemen yetişirsin zaten. Dert değil.Yok ben yukarda belirtmiştim. Ben yokum artık😊 Ankete katılmamda doğru olmaz buyüzden
Gelen her öneri bir öncekinden kötü. Bir an önce anketi açsan iyi olacak galiba.Entelektüel adamsın, "Peaky Blinders" dışı bir şey beklerdim senden. Aslında "Person of Interest" falan da geçti aklımdan öneri yaparken ama @bazinga izlemez sanırım, hem izlemiş, hem de sıradan buluyordu sanırım kopuk kopuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?