1.244.000 Muhteşem Ziyaret

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,822
Puanı
1,060
Finalimizin üzerinden neredeyse 2 yıl geçse de etkilerimiz hala devam ediyor.

İHA kaynaklı habere göre Bursa'daki türbeleri geçtiğimiz yıl 2 milyondan fazla turist ziyaret etti. Bunlardan 1 milyon 244 bini Şehzade Mustafa'nın türbesinin bulunduğu Muradiye Külliyesi'nde gerçekleşti. Paralel senarist Yılmaz Şahin tarafından kahramanlaştırılan darbeci melun şehzade Mustafa sayesinde Muradiye Külliyesi, Türk-İslam ürünü türbeler içinde en çok ziyaret edilen 3 türbeden biri oldu.
sehzade-mustafa-sli-turbe.jpg

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Doğu @Aserat @ozgur2113

aaa vlla muhteşem yüzyılı sevmeyipte eleştirenler içinden bir ben harbiyim vlla çünkü diziyi izlemiyordum bittikten sonra eleştirmeye başlamadım dizi oynarkende eleştiriyordum ama bir baktım forumda eleştirenlerin çoğu ben ve 1-2 kişi hariç eleştirenlerin çoğu diziyi baya baya vadicilerde dahil severek heyecanla izlemişler bittikten sonra yağmalamaya başlamışlar ben en azından diziyi izlemedim yani diğer eleştirenler için aynı şeyi diyemicem öyle kişilerin izlediğini öğrendimki hemde ayıla bayıla izlemişler
:A:A:A

aaa vlla muhteşem yüzyılı sevmeyipte eleştirenler içinden bir ben harbiyim vlla çünkü diziyi izlemiyordum bittikten sonra eleştirmeye başlamadım dizi oynarkende eleştiriyordum ama bir baktım forumda eleştirenlerin çoğu ben ve 1-2 kişi hariç eleştirenlerin çoğu diziyi baya baya vadicilerde dahil severek heyecanla izlemişler bittikten sonra yağmalamaya başlamışlar ben en azından diziyi izlemedim yani diğer eleştirenler için aynı şeyi diyemicem öyle kişilerin izlediğini öğrendimki hemde ayıla bayıla izlemişler
10 cümle yazmışın hiçbiri konuyla alakalı değil :F

Yalnız Çiğdem haklı cidden. :D MY izlemeyenlerin bölüm yorumu açmasına nasıl izin verdin @xemrexxx ? 😱

https://fav10.net/forum/threads/muhteşem-yüzyıl-131-bölüm-yorumları.217913/

Yalnız Çiğdem haklı cidden. :D MY izlemeyenlerin bölüm yorumu açmasına nasıl izin verdin @xemrexxx ? 😱

https://fav10.net/forum/threads/muhteşem-yüzyıl-131-bölüm-yorumları.217913/
izliyorlarmış ayolll geçenlerde eski defterler açıldı 1-2 vadici dısında tüm vadiciler izliyormuş muhteşem yüzyılı hatta ayıla baıyla izledikleirne dahil mesajlarıda vardı kısaca dizi bittitken sonra düşman olmuşlar bu dizi yayınlanırken bir ben sevmiyormuşum en harbi benim ozaman :A:A:A

izliyorlarmış ayolll geçenlerde eski defterler açıldı 1-2 vadici dısında tüm vadiciler izliyormuş muhteşem yüzyılı hatta ayıla baıyla izledikleirne dahil mesajlarıda vardı kısaca dizi bittitken sonra düşman olmuşlar bu dizi yayınlanırken bir ben sevmiyormuşum en harbi benim ozaman :A:A:A
Zaten vadicilerin lideri sensin. :A Olsun o kadar. :A

ayol bu ülkede

yaprak dökümü
muhteşe yüzyıl
aşkı memnu ( 2.sezon)
kurlar vadisi (pusu değil yanlız)
öbgz (ilk sezon)

izlemedim diyen yalan söylüyordur ya da evinde tv yokur ya da komple tv izlemiyordur :D
vadi hariç binbir gece diğer dizilerin hepsine fark atar bence 2000lı yılların vadiden sonrakı en efsane dizisi binbir gecedir finalide canlı yayın yaparak bir ilke imza atmışlardı hernekadar haliti sevmesemde :F:F:F

vadi hariç binbir gece diğer dizilerin hepsine fark atar bence 2000lı yılların vadiden sonrakı en efsane dizisi binbir gecedir finalide canlı yayın yaparak bir ilke imza atmışlardı hernekadar haliti sevmesemde :F:F:F
Sezon finali canlıydı galiba?(b)

Bence Aşkı Memnu daha efsane diyelim. :A Perşembe gecelere 2 yıl boyunca veto yemişti Vadi. :A

binbir gecenin canlı sezon finalini 55. kere söylüyorsun ay tamam yeter:F
yaşlandın iyice koca da bulamadın kim bakacak sana:A