1 - 15 Kasım 2014 TV Verileri

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1416338663.jpg

Her ay Connected Vivaki tarafından hazırlanan TV izlenme verileri belli oldu!

PRİME TİME TOTAL'DE FOX TV, AB'DE STAR TV ZİRVEDE!

Prime Time aralığında Kasım ayının ilk yarısında TOTAL'de en çok izlenen kanal Fox TV oldu, Fox TV'yi Kanal D, Star TV, Show TV, ATV takip etti. AB Prime Time'da en çok izlenen kanal Star TV oldu, Star TV'yi Show TV, Kanal D, Fox TV, TV8 takip etti.

Geçtiğimiz ayda TV8 ile ATV arasında AB grubunda çok küçük bir fark kalmıştı bu ay TV8, ATV'yi geçerek AB'de 5. sıraya yükseldi ancak TOTAL'de Samanyolu TV'nin gerinde kalarak yine 7. kanal oldu.

TÜM GÜN TOTAL'DE FOX TV, AB'DE SHOW TV ZİRVEDE!

Tüm Gün'de Kasım ayının ilk yarısında TOTAL'de en çok izlenen kanal Fox TV oldu, Fox TV'yi Kanal D, Star TV, Show TV, ATV takip etti. AB Tüm Gün'de en çok izlenen kanal Show TV oldu, Show TV'yi Kanal D, Star TV, Fox TV, ATV takip etti.

shr.png

TOTAL'DE KARAGÜL, AB'DE KARADAYI EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

Kasım ayının ilk yarısında izleyici en çok maç izledi, dizilerden en çok izlenen TOTAL'de Fox TV'de 3. sezonuyla yayınlanan Karagül, AB'de ATV'nin Ay Yapım imzalı Karadayı en çok izlenen dizi oldu.

Kadın+20'de en çok izlenen Karagül olurken Erkek+20'de Star TV'nin maçı izlendi, Erkek+20 kategorisinde en çok izlenen dizi Kurtlar Vadisi Pusu oldu.

top102.png

Prime Time'de Kanal D bu haftadan sonra uçacak. :Z
Tüm Gün'de ne yapar bilinmez. :F :A

Sonunda Kanal D birinciliği kaybetmiş... :Z :Z
Önce 15 gün, sonra 1 ay, sonra da birkaç ay, daha sonra da bütün bir yıl. Hayal gibi geliyor olabilir, ama böyle devam ettikçe gerçekleşecek gibi. Hadi hayırlısı...

Bu arada yine çok güzel bir analiz olmuş @mrt-06, eline emeğine sağlık... :)

fox ve show vışşşhh :F
atv tv8 e karşı kaybetmişş en çok hüloğğğlayan kazanır :F
karagülün kadınlardaki üstün başarısına for :bhr:
o ses ab de iyi toparlanmış
gönül işleri ab de ilk 10'da helal :oley:

Maçlar Show'u ve Star'ı sevindirmiş, [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm atv'yi Kvp Kanal D'yi sevindirmiş:) Hepsine tebrikler:) Kertenkele de erkek 20+ 'da izleniyormuş hiç merak edip bakmamiştim :X

Kocamın Ailesi (8.69) ve O Hayat Benim (7.88) 20 yaş üzeri kadınlarda şov yapmışlar. :)

Show'la ilgili önyargılı ve küçümseyen yorum yapanlar bu reytinglere iyi baksın lütfen. :X

Show A/B Prime time'de Kanal D'yi geçerek çok az farkla 2. sırada yer almış, tüm günde ise 1. sırada. (Şimdi çıkıp birisi maç var diyecek ama diğer kanallarda kaç sezondur maçlar var birşey diyen yok. Hem maç en fazla 2 gün vardı, diğer 13 güne ne diyeceksiniz?)
Kanal çok az yapımla zirvede olunabileceğini kanıtladı. Büyük tebrikler.

en kaliteli iş 6 yı zorlamıyor en çok izlenen iş 6 yı zorluyor :A izlenmekle kalite aynı şey değil yoksa senin sevdaluk kalitede -10 alırdı :F
İş kaliteye baksaydı Sevdaluk daha fazlasını alırdı haklısın. En çok izlenen iş evet o da bir Güzel Köylü oluyor bir KPA değişiyor yani. :A Bu kıytırık işlerin arasında olmalıydı Sevdaluğum. :A

@takas kertenkele erkek20+ da 7. Olmus süper dizi yazılilarim olmasaydi izlerdim ama tekrarlarina arada sirada denk geliyorum :)

Show'u coşturan maçlar ve Güldür Güldür başka bir şey değil. Sevdaluk şuan devam etseydi total 5 AB 6,15 alırdı. :A
:Fbir de bu tarz benim var
ocak ayında bence kanal değiştirecek btb

Kanal D' nin düşmesine o kadar sevindim ki;artık adım atarken doğru dürüst atsınlar...
Fox TV ve Star TV'ye Tebrikler...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy