1 - 15 Kasım 2014 TV Verileri

Star cumartesi gunlerin boş geçiriyordu urfaliyam ezelden en azından 3 alarak boşluğu doldurur yeni dizi gelene kadar
pazartesi günü total boşluğu var acun ab Karadayı ab ulan İstanbul ab.paramparça bu gün başlarsa zirveyi alır Totalde.
Star toparlaniyor dediğim gibi serçe sarayı ve meryemehmetin dizisi de gelirse ooooooo:Z

Fox TV hem prime time hemde tümgünde sallamış ortalığı. Kadınlarda da zirvenin vaz geçilmezi olmuş yine. Ab ve erkek grubunda biraz geride kalmış gibi. Ancak Tüm Gün erkeklerde de zirvenin sahibi olmuş. Akşam kuşağı erkeklere hitap etmemiş sadece.

Kanal D totalde baya gerilerde kalmış. Neredeyse 1 reyting fark olacakmış Fox ile. Kanalın işi zor ama Ab'de durumu iyi. Tabi iyi derken zirvesi yok yine.

Star dediğimiz gibi zirveye geçmiş AB'de. Yükselişe geçmeye başladı kanal ve dahada yükselecek gibi. Özellikle Prime-time'da.

Show gündüz kuşağı çok sağlam. Ben zamanında bu kadar neden hesaplanıyor gündüz kuşağı tutan dizisi yok diyordum ama önemliymiş o saatler.:D

ATV kertenkele'nin gelişi ve Kara Para Aşk'ın yükselişi ile bir debelendi ama zor. Kanalın zirve şansı yok sadece erkeklerde çok başarılı.

TV8'in Tüm Günü zaten çok kötü. Ama Prime-time'da umut var gibi. Kanal Çarşamba-Perşembe'yi doldursa birde Kel Alaka biraz artsa prime Timede AB olarak bir yükselme yaşar. Umut var yani.

Samanyolu'nun ise total oranları ile AB oranları arasında ki farka gülüyorum sadece.:F

Normal reytingleri biliyoruz zaten.

20+ kadın erkeklere bakarsak.
Kadınlarda listeye Fox'un dizileri damga vurmuş. Karagül, O Hayat Benim ve Kocamın Aİlesi'ne tebrikler.:love1: Kaderimin azıldığı Gün diziside araya sıkışmış. Güzel sonuçlar bunlar.:Z Ama Karagül artık 15+ olsa süper olacak.ss
Erkeklerde ise Karadayı şov yapamamış. Vadi'de çift haneli değil. Erkeklerde başarılıymış diyebileceğimiz sanırım Arka Sokaklar.:D

kanal d yi kurtlar vadisi nin olmaması bütün guruplarda olumsuz olarak etkilemiş

FOX, Star ve Show TV'ye tebrikler. :) Kanal D zirveden inmiş ama ayın diğer diliminde zirvede olabilir.

Karagül Kadın 20+'da coşmuş maşallah. :D

Hesaplamalarıma göre Show TV'yi Bu Tarz Benim'in gala gecesi programları ayakta tutuyor. Yoksa kolay kolay gün birinciliği alamıyor fakat gündüz kuşağı programları her zaman ilk 10'a giriyor. Tebrikler :)

Kanal d nerede? :F

Fox total'i kapatmış tebrikler. :ok:

Star maçlarla a/b üstünlüğü yakalamış tekrar düşecektir. :A

Show maçlarla yükselmiş tekrar düşecektir. :A

Kanal d artık çok vasat. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy