Nereden biliyorsun? Belki Urfalıyam Ezeldeni koyacaktı?![]()
Nereden biliyorsun? Belki Urfalıyam Ezeldeni koyacaktı?![]()
Pazara da başka dizi gelirdi. 100 tane dizisi var.o zaman pazarı boş olacaktı
hem kvp karşısında 2 total
daha düşük alırdı ue
![]()
ya allahaşkına nasıl bir mantık izliyorsunPazara da başka dizi gelirdi. 100 tane dizisi var.
Neyse ya, Acun ve Muhteşeme de deseydin ya Star 1. olduğunda, Starım Starım diyip duruyordun.
Ki Show A/B`de yetişmiş Stara. Beni Affet ile Deniz Yıldızı olmasaydı geçerdi. He sen şimdi maç vardı diyeceksin ama keşke Eylülde Starda maç olduğu için 2. olduğunu da dile getirseydin.Sadece Kanal D`nin dizileri erken, Starınkiler geç başladı dedin ama sana Kanal D`nin daha geç başladığını ispat etim, üstüne Starın maç yayınladığını da gösterdim.
![]()
İşte ben de onu diyorum, Beni Affet ve Deniz Yıldızı olmasaydı da Star illa düşecekti, geçen sene de 4. olacaktı.ya allahaşkına nasıl bir mantık izliyorsunkvp olmasaydı illaki düşecekti...Zaten habire yayınlıyor dizileri hepsini yayınlayacak
yani şimdiye kadar 3 dizisi bitecek
bag hy ve bahd
![]()
İşte ben de onu diyorum, Beni Affet ve Deniz Yıldızı olmasaydı da Star illa düşecekti, geçen sene de 4. olacaktı.![]()
Birisi tüm güne, birisi Prime time`a etki ediyor. O diziler olmasaydı Star Show`a geçilirdi.kvp ve o iki dizi bir mi
![]()
ya he he zaten starım deyip kanal d yi savunman farklı bir şey bu forumda tek seni anlayamıyorumBirisi tüm güne, birisi Prime time`a etki ediyor. O diziler olmasaydı Star Show`a geçilirdi.
Peki hergün en az 10 reyting alan Acunun programları+Muhteşem ile KVP bir mi?![]()
ya he he zaten starım deyip kanal d yi savunman farklı bir şey bu forumda tek seni anlayamıyorum