1-15 Ekim 2014 TV Verileri

:Fo zaman pazarı boş olacaktı:Dhem kvp karşısında 2 total:Ddaha düşük alırdı ue:D
Pazara da başka dizi gelirdi. 100 tane dizisi var.

Neyse ya, Acun ve Muhteşeme de deseydin ya Star 1. olduğunda, Starım Starım diyip duruyordun. :)

Ki Show A/B`de yetişmiş Stara. Beni Affet ile Deniz Yıldızı olmasaydı geçerdi. He sen şimdi maç vardı diyeceksin ama keşke Eylülde Starda maç olduğu için 2. olduğunu da dile getirseydin. :) Sadece Kanal D`nin dizileri erken, Starınkiler geç başladı dedin ama sana Kanal D`nin daha geç başladığını ispat etim, üstüne Starın maç yayınladığını da gösterdim. :)

Pazara da başka dizi gelirdi. 100 tane dizisi var.

Neyse ya, Acun ve Muhteşeme de deseydin ya Star 1. olduğunda, Starım Starım diyip duruyordun. :)

Ki Show A/B`de yetişmiş Stara. Beni Affet ile Deniz Yıldızı olmasaydı geçerdi. He sen şimdi maç vardı diyeceksin ama keşke Eylülde Starda maç olduğu için 2. olduğunu da dile getirseydin. :) Sadece Kanal D`nin dizileri erken, Starınkiler geç başladı dedin ama sana Kanal D`nin daha geç başladığını ispat etim, üstüne Starın maç yayınladığını da gösterdim. :)
ya allahaşkına nasıl bir mantık izliyorsun:Dkvp olmasaydı illaki düşecekti...Zaten habire yayınlıyor dizileri hepsini yayınlayacak:Dyani şimdiye kadar 3 dizisi bitecek :Dbag hy ve bahd:D

ya allahaşkına nasıl bir mantık izliyorsun:Dkvp olmasaydı illaki düşecekti...Zaten habire yayınlıyor dizileri hepsini yayınlayacak:Dyani şimdiye kadar 3 dizisi bitecek :Dbag hy ve bahd:D
İşte ben de onu diyorum, Beni Affet ve Deniz Yıldızı olmasaydı da Star illa düşecekti, geçen sene de 4. olacaktı. :)

Birisi tüm güne, birisi Prime time`a etki ediyor. O diziler olmasaydı Star Show`a geçilirdi. :)

Peki hergün en az 10 reyting alan Acunun programları+Muhteşem ile KVP bir mi? :):)
ya he he zaten starım deyip kanal d yi savunman farklı bir şey bu forumda tek seni anlayamıyorum

Kanal D bu ayda zirvede olacak gibi. :)
Pazartesi iyi durumda , Salı iyi durumda , Çarşamba vasat , Perşembe iyi durumda , Cuma orta, Cumartesi iyi durumda , Pazar iyi durumda. :)
Çarkıfeleği kaldırıp yerine Arka Sokakları koydumu tamamdır bence :D
Star Tv yükselişe geçecektir :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy