1-15 Ekim 2014 TV Verileri

fox iyi gitmiş önceden de kadın hakimeyeti varidi kanal d
atv nin ynalış yayın politikasına foer @Forumdash :F

diziler geçen seneye göre kötü git gide kötüleşecekler gibi
Onu ben Kaçak, Beyaz Gelincik Kertenkele için yazdım (kıs kıs kıs)

Bu arada pazartesi günü kadın erkeklerin maçı izleme oranlarına verdiğim rakamlara bakarak artık heralde ergenlerin ve coluk cocugun neler izliyor dediklerime inanıyorsundur.

Onu ben Kaçak, Beyaz Gelincik Kertenkele için yazdım (kıs kıs kıs)

Bu arada pazartesi günü kadın erkeklerin maçı izleme oranlarına verdiğim rakamlara bakarak artık heralde ergenlerin ve coluk cocugun neler izliyor dediklerime inanıyorsundur.
sen ab reytinglerine inanana ka ben de kadın erkeğe inanmiyim:A

sen ab reytinglerine inanana ka ben de kadın erkeğe inanmiyim:A
İyi de ben erkek kadın yazıyorum sadece çünkü elimde böyle herkesin bildiği kaynak var. Ben ergenlerin çoluk cocugun hatta belli yaş aralıkların neler izlediği reytingide görüyorum. Eğer bu haberi yaptiğim site çoluk cogun ne izlediğini yayınlasa ben de burdan söylerim ama yayınlamıyor işte.

İyi de ben erkek kadın yazıyorum sadece çünkü elimde böyle herkesin bildiği kaynak var. Ben ergenlerin çoluk cocugun hatta belli yaş aralıkların neler izlediği reytingide görüyorum. Eğer bu haberi yaptiğim site çoluk cogun ne izlediğini yayınlasa ben de burdan söylerim ama yayınlamıyor işte.
elinde dediğin gibi şeyler olsa katradayıyı yüceltmek i,çin çoktan yayınlardın :A

20+ reytingi yok gözükmiyi ulan istanbul un demek ki dediğini kanıtlici bişi yok ayrıca dizi kadın-erkek tek bir lsiteye de girmemiş demek ki dengeli gidiyi
Böyle tüm haftalarda sıralasan 14-15 filan oluyor. Genelde kadınlarda ortalaması [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] gibi Kiraz Mevsimi Karagül gibi çılgınları oynamıyor. Ergenler listesinde [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı geçiyor ama.

Böyle tüm haftalarda sıralasan 14-15 filan oluyor. Genelde kadınlarda ortalaması [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] gibi Kiraz Mevsimi Karagül gibi çılgınları oynamıyor. Ergenler listesinde [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı geçiyor ama.
ergenler lsitesini de ilk defa duyuyorum senin elem keder uydurması listen galiba:A neyse ben kaçtım ders çalışıcam

Aynen Vadiyi almasaydı Kanal D 1. olamazdı, Star da Güzel Köylü, Kaderimin Yazıldığı Gün`ü falan yapmasaydı bence 4. olurdu. :)

FOX`da Karagül ve Kiraz Mevsimi olmasaydı 2. olamazdı.

Show maçları yayınlamasaydı 5. olurdu.

Eeee hepsi var ama. Bu yüzden konuşmaya gerek var mı? Yok. :)

DİPNOT: Bence toplamda FOX ele geçirecek zirveyi ay sonunda. Kiraz Mevsiminin yükselişi ve bana göre Küçük Ağa`nın zirveyi kaybedip düşüş yaşaması Kanal D`yi 2.liğe düşürebilir. Ama Urfalıyam Ezelden de tuttu gibi belli de olmaz tabii. :)
:Fstarda kyg ve gk yü yapmasaydı olamazdı diyorsun ama:DBu yorumuna çok güldüm:D
Star o dizileri transfer etmedi ama kanal d kurtlar vadisini transfer etti.

:Fstarda kyg ve gk yü yapmasaydı olamazdı diyorsun ama:DBu yorumuna çok güldüm:D
Star o dizileri transfer etmedi ama kanal d kurtlar vadisini transfer etti.
Bu kadar dert yanıyorsan transfer işine, geçen sene Star 1. olduğunda neden Muhteşem ile Acun olmasaydı Star 4. olur demiyordun? :):):):):) Starı tüm günde artıran Beni Affet ile Deniz Yıldızı da transfer değil de strotosfer herhalde. :)

Kanal D ve FOX'un zirve yarışı sürüyor. FOX Günahkar'ı başlatmalı artık. Kadim Dostum zaten bitiyor. Bir iki sağlam işle zirve gelebilir. :D

Star yükselişe devam ediyor.

Show bu sezon az işle toparlandı gibi. Gayet iyi gidiyor.

tv8 gittikçe yükseliyor.

atv kötü gidiyor. Karadayı dışında yüksek işi yok yeni dizileri de umutsuz vaka.

Bu arada Pazartesi günü Karadayı için sadece kadınlar izledi kadın dizisi yorumları yapılmıştı. Sonuçlardan da belli ki erkek izleyixi kitlesiyle oranlar çok yakın. :)))

Bu kadar dert yanıyorsan transfer işine, geçen sene Star 1. olduğunda neden Muhteşem ile Acun olmasaydı Star 4. olur demiyordun? :):):):):) Starı tüm günde artıran Beni Affet ile Deniz Yıldızı da transfer değil de strotosfer herhalde. :)
:D anlamıyorsun ki evet aldı ama şöyle bir şey var bazı arkadaşlar muhteşem ve acun gidince star çok gerilerde kalır diyorlardı ama eğer şu oranlara bakarsan star kanal d ve fox arasında virgüllü çok az oranlar var...Yani asıl dediğim star tamam acun ve muhteşem bitti ama eğer kvp kanal d de olmasaydı kanal d geride kalacaktı.

:D anlamıyorsun ki evet aldı ama şöyle bir şey var bazı arkadaşlar muhteşem ve acun gidince star çok gerilerde kalır diyorlardı ama eğer şu oranlara bakarsan star kanal d ve fox arasında virgüllü çok az oranlar var...Yani asıl dediğim star tamam acun ve muhteşem bitti ama eğer kvp kanal d de olmasaydı kanal d geride kalacaktı.
Çünkü Star Acuna 4 gün bel bağlamıştı, ondan düşüş yaşadı. KVP Kanal D`de olmasaydı Kanal D Perşembeye başka dizi koyacaktı belki o da tutacaktı? Tutmayacağının garantisi var mı?

Beni Affet ile Deniz Yıldızı da olmasaydı Star tüm günde çok geride kalırdı. :)

Çünkü Star Acuna 4 gün bel bağlamıştı, ondan düşüş yaşadı. KVP Kanal D`de olmasaydı Kanal D Perşembeye başka dizi koyacaktı belki o da tutacaktı? Tutmayacağının garantisi var mı?

Beni Affet ile Deniz Yıldızı da olmasaydı Star tüm günde çok geride kalırdı. :)
kanal d o güne hayat yolundayı koyardı o da tutmazdı yani ya hicranı ya hayat yolundayı koyardı zaten ikisi de tutmadı:D