1 Şubat 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Sefirin Kızı'nı Tuba da kurtaramamış görünen köy kılavuz istemez.
Zaten 30 küsür bölümlük bir diziyi izlememiş olanlar (ne kadar ünlü olursa olsun) sonradan gelen oyuncuyla da izlemez. Mesela Binnur Kaya dahi girse ilgimi çekmeyen ve hiçbir bölümüne bakmadığım diziye başlamazdım belli ki çoğu izleyici de aynı görüşte. O değil de 2-3 sene önce AB birincisi olan, UTC'lerin Avlu'ların İstanbullu Gelin'lerin havada uçtuğu Star'ın AB'de doğru düzgün izlenen (MA hariç) işi kalmadı resmen yazık.

Maraşlı çok iyi gitmeye devam ediyor. Zor günde dizi mi tutturmak istiyorsunuz senaryoyu Ethem Özışık'a verin ve arkanıza yaslanın. Poyraz Karayel ve Söz'den sonra (aradaki Yüz Yüze faciasını saymazsak) üçte üç.

Halkımızın pembe dizi hayranlığı gözlerimi yaşartıyor.

Uyanış- zirveyi aldı,kitlesini oturttu ve artık onu geçmeleri için diğer dizilerin çok az şansı var hikayeye bakarsak dizi daha çok güzel olmaya devam edecek.Yapıma tebrikler kaliteli bir iş çıkardılar.

Maraşlı- bu hafta da yükselişini devam ediyor tutmaz dedikleri gününde,senaryosu çok iyi yazılmış,Arda Sarigün yönetmen olarak mükemmel bir iş yapıyor,görüntü yönetmeni bu sezon tartışılmaz en iyisi.

Çukur- bütün gruplarda düşüş yaşamış ama yine toparlayabilir,dizi son düzlükte belki son bölümleri izlemek için diziyi bırakan izleyici geri döner.

Yasak Elma-ya şaşırmıyorum beklediğim gibi oldu böyle giderse çok daha gider, herşey kanala ve yapıma bağlı yoksa reytingler sorun olmayacak.

Sefirin Kızı-beklenilen bir sonuç zaten dizi Tuba gelmeden bile düşüşteydi ve bir hafta merak için izleyen eski izleyicisi yine diğer dizilere yöneldi.Star Tv'nin en büyük kozu de gitti kanal çok zor durumda bakalım nasıl bu bataklıktan çıkacak.

Tuba gelmeden önce totalde bu kadar değildik aksine yükseldik
------

Nazar değmesin

------

Tuba'yı bildiğim için umudum yok.
Yasak Elma düşse de panik olmuyorum hemen düzeltiyorlar daha öğrenemeyenler var maalesef.

Daha tam karaktere girmediler bir girilsin görürsünüz o zaman

Reactions: xBUGRAx and 12.Adam
Dizi geçen sezon aldığı reytingleri bu sezon alamıyordu ve her hafta pazartesinin en az izlenilen dizisi oldu geçen sezon zirveye oynayan dizi bu sezon yerlerde bu düşüş değilse nedir.

Yinede iyi gidiyordu ama Tuba gelince totalde 5 e yaklaştı haftaya yükselirz b ence

Tuba gelmeden önce totalde bu kadar değildik aksine yükseldik
------

Nazar değmesin

------

Daha tam karaktere girmediler bir girilsin görürsünüz o zaman

Dizi geçen sezon aldığı reytingleri bu sezon alamıyordu ve her hafta pazartesinin en az izlenilen dizisi oldu geçen sezon zirveye oynayan dizi bu sezon yerlerde bu düşüş değilse nedir.

Yinede iyi gidiyordu ama Tuba gelince totalde 5 e yaklaştı haftaya yükselirz b ence
Bence objektif bir şekilde görüş bildirmiş.Neden diss attın?

Bir önceki haftaya göre değerlendirmiştim.

Reactions: Dosi
Aserat misal. Çok erken konuşuyor her defasında

Dün izlemedim ama bugün gündüz keyifle izlerim
https://twitter.com/x/status/1355564138630672386

Reactions: Dosi
Son düzenleme:
Reactions: mrt-06