Afişe tuba büyüküstün çok yakışmış
Afişe tuba büyüküstün çok yakışmış
Farketmez, moderatör olan sensin.TV'den Maraşlı (evde olursam)
Sonradan da Yasak Elma izlerim @12.Adam (burası daha uyguh cevap vermek için )
Aslında bu konuda ne izleyeceğimi yazmadığım geldi aklıma. 2si bir arada yaptımFarketmez, moderatör olan sensin.
Foruma yön veriyorum.İstikamet Kadıköy.Aslında bu konuda ne izleyeceğimi yazmadığım geldi aklıma. 2si bir arada yaptım
Bence de çok güzel olmuslar...Bugün kü bölümde yeni hikaye başlıyor..Afişe tuba büyüküstün çok yakışmış
Valla yaTuba kendi dizilerini kurtarmış gibi 3 milyona transfer edildi. İnsanı zorla servet düşmanı yapıyorlar.
Dur hemen 1 düşüş ile yerden yere vurmayın. Bir kaç hafta şans verilsin. Bu arada Yasak Elma harika. Dizi arada düşse bile bir anda çıkış yapmasına artık çok alıştık @phoebebuffayTuba kendi dizilerini kurtarmış gibi 3 milyona transfer edildi. İnsanı zorla servet düşmanı yapıyorlar.
Tuba'yı bildiğim için umudum yok. Yasak Elma düşse de panik olmuyorum hemen düzeltiyorlar daha öğrenemeyenler var maalesef.Dur hemen 1 düşüş ile yerden yere vurmayın. Bir kaç hafta şans verilsin. Bu arada Yasak Elma harika. Dizi arada düşse bile bir anda çıkış yapmasına artık çok alıştık @phoebebuffay
Bu arada @Aserat geçen hafta oranlara laf atıp durdun. Dizi AB ve ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi ve en çok tercih edilen 2. Yapım oldu
@Afet Güçverir dün sıralamaya laf attın ama tam da böylesi oldu hatta 2. sırada Yasak Elma olması gerekiyormuş, yani Çukur'un sıralaması doğru. Haftaya böyle olacak yine mecburi
Aserat misal. Çok erken konuşuyor her defasındaTuba'yı bildiğim için umudum yok. Yasak Elma düşse de panik olmuyorum hemen düzeltiyorlar daha öğrenemeyenler var maalesef.
Şahika'nın şaibeli ölümüyle haftaya yükselişe devam eder.Dur hemen 1 düşüş ile yerden yere vurmayın. Bir kaç hafta şans verilsin. Bu arada Yasak Elma harika. Dizi arada düşse bile bir anda çıkış yapmasına artık çok alıştık @phoebebuffay
5. Sezon istemem ama dizi böyle devam ederse belli olmaz bence bizim ekip artık sıkılmıştır. Farklı dizilerde yer alsınlar artık.Şahika'nın şaibeli ölümüyle haftaya yükselişe devam eder.
100 bölüm olucak ama hala çok iyi gidiyor dizi. Eğer oyuncularla bir sorun çıkmazsa 5.sezon da gelir.
Evet, özellikle Eda Ece sıkıldı gibi, 2-3 ay önce bir röportajda bu sezon bitsin artık başka projelerde yer almak istiyorum demişti. Kanal ve yapım devam etmeyi düşünürse belki ikna ederler yine de.5. Sezon istemem ama dizi böyle devam ederse belli olmaz bence bizim ekip artık sıkılmıştır. Farklı dizilerde yer alsınlar artık.
Nesrin ve Şevval devam ederlerse kalırEvet, özellikle Eda Ece sıkıldı gibi, 2-3 ay önce bir röportajda bu sezon bitsin artık başka projelerde yer almak istiyorum demişti. Kanal ve yapım devam etmeyi düşünürse belki ikna ederler yine de.