1 Şubat 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karşılaştırmalı Tablo ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi.

@muhtesem my nin ortalama ab si 14.5 kvp nin 12 ortalamalarına göre duşmemişler.öbgz de de bişiler olmuştr gecen hafta

huzur sokagi yerinde saymış diğerleri düşmüş. huzur sokagi uzayınca dılanin reytingi ab de bayağı bir düşmuş

matematiksel olarak hesapladım total reytinglerinde kişi sayısı azalmamıs ama ab reytınglerınde 2 share yaklaşık 0,8-1 reyting kaybı var yani bu tatilden dolayı ab halkı televizyon bakmayı bırakmıs ab de düşüşün nedeni bu tns nin ab deneklerınden bir kısmı tatile gitmiş
))) her ab reytingine bu civarda eklemek lazım ama totalde reyting kaybı yok totaldeki reyting kaybedenler becerıksızlıgınden kaybetmis yani
)))))

- - - Ekleme - - -

muhteşem yüzyıl obzg ve digerlerinden ab reytingi düşüşu bundan kaynaklı tns ab reytingi tatile cıkmmıs
zaten muhteşem yüzyılin internet izlenimi artmış bunun sebebi muhtemelen tatilde millet internetten izlemiş dizileri

Şu anda Mehmet Erdem'in dün akşam söylediği Yalan Dünya türküsünü dinliyorum akşam bişeye benzemiyoduda şimdi dinledimde harbi güzelmiş sesi.

Vayy ben Dila'yı 7'yi geçemez sanıyordum, 4 kuşak reklamla bile 7'yi geçtiyse bana helal demek düşer. Ama hala sinirliyim ve izlemeyeceğim...

Koçan 6'ya takılmış yine, yahu bu koçan ne yapsa olmuyor senarist değişiyor, saati değişiyor, kızlar kapanıyor ama koçan yine koçan.
)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
Off dila dagitmis ortaligi , lordy fena bozulmustur

ab de hepsi dusmus nedense..? Ama reklmsiz gitse blokla dila 8 ala bilirdi tbsde

- - - Ekleme - - -

Kocana yine samari vurmus dilos

Arka Sokaklar cocuklarin tatiline ragmen yükselemedi hatta düsüs yasadi Total de zirvede olmasina ragmen AB de 4 Reytingin altina düsmüs.

Dila Hanim baya toparladi artik! Total de 7 Reytingin üstüne cikan dizi AB de düsüs yasayan diziler kervanina katildi.

Huzur Sokagi artik ne yaparsa yapsin yükselemez. Isterse bütün karakterlerin basini kapatsinlar veya Kutsi ye mini etek giydirsinler reytingler yükselmez. AB de 2. olmasina ragmen oda düsüs yasamis.

Neyse kisacasi dizilerin hemen hemen hepsi AB de düstü. MY 5, KVP 2, Arka Sokaklar 2,... ve daha bircok dizi düstü. Bunun sebei AB kesiminin yani parali kesimin tatile cikmasi ve TV izlememesi.

Koçan reklamsız gitti bir de.
))))))

Dila yakinda ab dede gecer huzuru totelde zirveyide alabilir

Türban olaylarını halk yemiyor artık. Tayyip'e başvursun koçan o zaman reytingi artar. 😛

Reklamla ne alakası var ya reklam bitince geri izliolar diziyi sanki reklam oluyo die diziyimi bırakıolar yok o çok reklam verdi yok o reklam vermedi

Revan nerde dun otuyorduuuuuu.arka dilaya 3 reytink fark atar diye

yakinda zirve yi alcak dizi

Huzur sokağnda ne zaman bıçaklar çekilse,silahlar patlasa,hastane sahneleri olsa dizinin reytingleri düşüyor,çunku izleyicı artık silah ve bıçak istemiyor.adı gibi huzur istiyor.. geçen hafta ki bölüm gbi samimiyet istiyor,senarist dğşiklği reytingleri çok etkilemişti,yukselişe geçmişti,ama bu hafta yine düşüş söz knusu, ama share olarak iyi ab grubunda, kısaca özetliyim,huzur sokağnda huzursuzluk istemiyoruzzz !

Reklamla ne alakası var ya reklam bitince geri izliolar diziyi sanki reklam oluyo die diziyimi bırakıolar yok o çok reklam verdi yok o reklam vermedi

Cok alakasi var reklam az cok dusuruyo bole dizileri dila blok yapsaydi 8 dayanirdi iyice