1 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 63.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 21.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
ab de yanına yaklaşamaz ama totalde belli olmaz
çünkü daha 2.turda 3 reyting kalmış arada

yetenek 2-3 hafta sonra kalkıcak zaten boylece muhtesem a/bde 20ye dayanır.

Ayrıca duygusal x kısı, ya kanaldde calısıyor yada kuzey guneyde cok emınım.

ab de yanına yaklaşamaz ama totalde belli olmaz
çünkü daha 2.turda 3 reyting kalmış arada

4 Haftadir 3 Reyting Fark var takas yapma bak hep ayni yeteneksizsiniz arttigi zaman muhtesem yüzyilda artiyor
acunn carsamba gücsüz hep yeniliyo

çocuklar duymasına yazık oluyo başka bi gün deneseler en az 5 reyting alır

Muhteşem Yüzyıl 17 reytingi buldu
.Sbt grubu Muhtşemem Yüzyılı daha düşük gösteriyor bunu agb grubu varken görüyorduk demek istediğim Agb grubunda olsadı şimdi 20 reytinge yaklaşık reyting alırdı

Kuzey Güney bu hafta toparlandı ve Sakarya Fıratı geride bıraktı

Sakarya Fırat bu hafta 2 civarı önemli reyting kaybetti .

ATV
Çocuklar duymasına biraz baktım.Senaryo bitmis gibi.Tabi bazı güzel espirileri var ama bence acilen diziye yeni oyuncu gerekiyor.

KANAL D
Bence Kuzey Güney o reytinglerden fazlasını haketmiyor.Kabul iyi bir bölümdü bence ama halkın hoşlanacağı bir dizi değil.Ayrıca Kuzey Güneye küfürlü diyenlere PAZAR 22.00'da Starda Behzat Ç.ye bekleriz.. :

SHOW TV
Yetenek Sizsiniz Türkiye iyi gidiyor yine.Zaten SHOW Muhtesem Yüzyılı Verip Yerine Sadece Yetenek Sizsinizi Koyabilirdi.

STARTV
Muhteşem Yüzyılın reytingleri artmış.Çok iyi bir bölümdü.Bence zirveyi hakkıyla alıyor.
Eyvah Düşüyorum yine Muhteşem Yüzyıldan nasiplenerek çok iyi gitmiş.Bence günü hep böyle kalmalı.

TRT1
Sakarya Fırat dümüş.Ama TRT dizilerine göre yine çok iyi.

Meral Okay'in kaleme aldigi, genel koordinatorlugunu Nermin Eroglu'nun yaptigi ve Yagmur-Durul Taylan'in yonetmis oldugu Muhtesem Yuzyil, yine muhtesem reytingler almaya devam ediyor.. Dizi ozellikle AB grubunda aldigi yuksek reytingleriyle kanalini ve yapimcisinin yuzunu gulduruyor.

Acun Ilicali'nin hazirlayip sundugu, Yetenek Sizsiniz Turkiye yarismasi da basarili giderek kanalinin yuzunu guludurmeyi basardi. Program haftada 3 kez yayinlanmasina ragmen cok basarili gidiyor.

Ay Yapim'in yapimciligini yaptigi ve Mehmet Ada Oztekin'in yonettigi Kuzey Guney dizisi bu hafta toparlanmayi basardi. Dizinin dun yayinlanan bolumu genel olarak guzeldi, ozellikle Kuzey'in turku soyledigi kismi cok guzeldi.

Gelecek haftalardan itibaren basarili oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy'un katilacagi Cocuklar Duymasin yarisi bu hafta da gerilerden takip etti. Burcu Esmersoy'un katilacagi bolumlerden itibaren reytinglerin yukselecegini tahmin ediyorum.. Onemli oranda yukselmez dizi, ama dun sergilemis oldugu performanstan daha basarili gidecegini tahmin ediyorum.

Muhtesem Yuzyil reytinglerini yukseltmis a/b de ise 17 reytingi gecmis a/b de kimse yanin bile yaklasamiyor.Total'de cok iyi.

star tvnin gündüz kuşağı az da olsa taparlanmaya başladı(en azından artık çoğunloğu ilk yüze girebiliyor) kadın isterse ve akasya durağının tekrarları idare eder reyting alabbiliyor ve melek son zamanlardaki yükselişini sürdürdü ab grubunda ilk yüze rahat girdi melek 3 kısımdan oluşuyor 1 melek başlıyor 2melek yaşam 3 melek melek yaşam diye ayırmalarının tek sebebi halkın o bölüme daha çok ilgi göstermesi
star haber son iki gündür yükselişte bence bunun asıl sebebi diğer haber programları aynı haberi verirken star haber farklı ve daha ilgi çekici haber yayınlıyor ve böyle devam ederse iki grupta da iki hafta içersinde ilk 20ye girebilir

Muhteşem Yüzyılın çok güzel bir bölümüydü. Reytinglere de yansımış.
Kuzey Güneyde aynı şekilde muhteşem bir bölümdü
Eyvah Düşüyorum 9 reytinge yaklaşmış harika gitmiş
Yetenek Sizsiniz Türkiye kendi gününde aldığı reytingi alamıyor ama yine de müthiş gidiyor
Çocuklar Duymasın vasat

kuzey güney gerçektende haketmiyor bu reytingleri dibe vurması gerek

Gordunuzmu fener veleybol macinin tekrari trt3 de listeye girmis. gelde gulme bu habere. sonra diyorlar niye sbtyi elestiriyosunuz.. ne diyeyim bu duruma hadi butun cocuklar pepeyi izliyor anladukta bu tekrar veloybol macini kim izledi yahu
)))))))))

yetenek 2-3 hafta sonra kalkıcak zaten boylece muhtesem a/bde 20ye dayanır.

Ayrıca duygusal x kısı, ya kanaldde calısıyor yada kuzey guneyde cok emınım.

Yeteneksizin en cok darbeyi cocuklar duymasina vurdu.. yeteneksizsiniz biterse en cok cocuklar duymasina yarar. ama yeteneksizsiniz bir aydan fazla surer birde bunun yari finali cartunu curtunuda wkler acun

Yeteneksizin en cok darbeyi cocuklar duymasina vurdu.. yeteneksizsiniz biterse en cok cocuklar duymasina yarar. ama yeteneksizsiniz bir aydan fazla surer birde bunun yari finali cartunu curtunuda wkler acun

acunn yani haftanin 7 günü utnamasa yeteneksizsiniz koycak

muhteşem yüzyıl her zamanki gibi zirvede kuzey güneyse kanalına ve oyuncularına göre vasat gidiyo

Her zamanki gibi Kuzey Güney i izledim.Çok güzel bir bölümdü Kıvançın seside iyiydi türküde

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirve 'Muhteşem Yüzyıl'ın oldu… Dizide Şehzade Mustafa'nın, babası Kanuni'nin karşısına geçip yaptığı konuşma 'focus' grubunun hayli dikkatini çekmiş.
Ayrıca Hatice Sultan'ın ikiz dünyaya getirmeden önce sancılandığı bölüm de ilgiyle takip edilmiş… 'Muhteşem Yüzyıl' zaten her bölümüyle zirvede… Muhteşem Yüzyıl'ın peşinden gelen ancak sevilerek izlenen 'Kuzey Güney'de Kıvanç Tatlıtuğ'un türkü şovu sürüyor. Kıvanç'ın dün akşam ekrana gelen bölümde seslendirdiği 'Çekmediğim Dertler Çile Kalması' türküsü de sevilmiş… Haberlerde 'Show Haber' önde gitmiş…
Sabah kuşağında en dikkat çekici program 'İrfan Değirmenci ile Günaydın' olmuş… İrfan Değirmenci'nin stüdyodan çıkıp programı karlar altında sunması, 'focus' grubunun ilgisini çekmiş…
Sefa Doğanay'ın taklitleri ve esprileriyle hayli dikkat çeken 'Saba Tümer', sabah kuşağında zirvede yer almış.
TNT'deki 'Magazin Dünyası'nda, İngiliz hayranlarının İbrahim Tatlıses'in şarkılarını seslendirdiği eğlenceli anlar büyük bir ilgiyle izlenmiş.
Melek'te eşi Gökçe Bahadır'ı aldattığı iddia edilen Ali Sunal'ın programa telefonla bağlanıp, söylentileri yalanladığı anlar 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…
Gece kuşağında TRT 3'teki Galatasaray ' Antalyaspor ve Trabzonspor ' Bursaspor maçlarının özetlerini veren 'Futbol Ateşi', 'focus' grubunun ilgiyle izlediği programlardan olmuş…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@FbSedaa
@Ucankusfocus eyvah düşüyorum için Eser güzel bir seçim olmuş..
Çok tatlı ve komik

@surveyordwn
@ucankusfocus yıldız tilbe sunumuyla şarkıların yıldızı programı trt müzik kanalı

@kormayandost
@ucankusfocus çocuklar duymasını izliyorum çünkü güzel konular işliyor başarılarının devamını dilerim

@hayriyeesma
@ucankusfocus BLOOMBERG KELİME OYUNU ARDINDAN KUZEY-GÜNEY

@Y_K_58
@ucankusfocus her carsamba oldugu gibi sakarya firati izliyorum

@onuryigitt
@ucankusfocus bir demet yasemin cıne5te jülide ateş konuk

@semapusat
@ucankusfocus pepee
oğlum yüzünden

@kuzeykuzeyss
@ucankusfocus saba tumer sefanin taklitleri yine cok guzel

@pinarcaktas
@ucankusfocus melek star tv. çok güzel bir program melek baykal süper enerjisi olan bi kadın

10 yıl öncesinde Çocuklar Duymasın bi fenomendi..Başlayacağı günü sabırsızlıkla beklerdim..Ama şimdi kanal gezerken rastladığımda 10 20 dk izlediğim diziye dönüştü..Günlerini bile bilmiyorum çünkü her atvyi açtığımda ya Çocuklar Duymasın ya da Yahşi Cazibe tekrarları var..Benim aslında hala anlayamadığım bu dizinin hala sürmesi..Herkes genellikle Arka Sokaklaın bitmesini istiyo ki bende öyle düşünüyorum ama adamların reytingleri belli tkrları bile hep 10 içinde..O dizinin bile artık bitmesi gerekiyosa bence Çocuklar Duymasın bu vasat reytinglerle hiç düşünmesin bence yayından kalksın..
Kuzey Güney ise reytinglerini arttırmış ama bu dizinin gideceği yönü bile bilmiyoruz neyi anlatmaya çalışıyo onu hiç bilmiyoruz..Belki artık izlemememin tek nedeni konusunun belli olmamasıdır...Musteşem Yüzyıl için yoruma bile gerek duymuyorum