Ablacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.Şuan bende aynı şeyi yaşıyoruz az önce bir benzerini demiştim
Şefimiz @sokak sanati na 300 kişilik kızılderili tayfası gelmişti ateş yakıp oynuyorlardı@Ahmed @kerem
Ablacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.Şuan bende aynı şeyi yaşıyoruz az önce bir benzerini demiştim
Şefimiz @sokak sanati na 300 kişilik kızılderili tayfası gelmişti ateş yakıp oynuyorlardı@Ahmed @kerem
Forumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibiAblacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.
Forumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi@kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanati
Panorama filan da mı izliyor bu saate kadar 😱 @xemrexxxForumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi@kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanati
iftira değil senin gerçeklerin@Çiğdem
iftira değil senin gerçeklerin@Çiğdem
Bugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuşİftiralara bak 😱
Bugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş@mrt-06 da aynı iddayı atıyordu@sokak sanati
Al @mrt-06 yı vur @sokak sanati naBugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş@mrt-06 da aynı iddayı atıyordu@sokak sanati
Senin yanında firdevs yöreoğlu bike nur yüzlü hacı teyze gibi durur kendini küçümsemeSayemde biraz kalitelendi. Eskiden elekti şimdi melek oldu
Senin yanında firdevs yöreoğlu bike nur yüzlü hacı teyze gibi durur kendini küçümseme
üçlü kapaq heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?