Kıskanıyorsunuz bizi çatlayın![]()
@Çiğdem 'in hatrı var. Yoksa bende sabır taşı değilim yana. Sana katlanamam Bunaq
Çok değiştim gerçekten. Bayramda sizi huzur evine tıkma düşüncesine bile girdim biraz önce. @sokak sanati nın üzerimdeki etkisi işte, haklısın.Benim yanımdayken cocuktu şimdi ergen@dreamy en doğru yetişme zamanı. Şimdi doğruyla yanlişi ayırt etme zamanı. Evladımı duzgun yola sevk et
Nefret değil be sevmiyorum sadece. Hem grup içinde hem de Türkiye’de gereksiz pohpohlanan bir isim, Gönüllülerden olduğu için bir yere kadar katlanabiliyorum yine.
Bu olsun o zaman
Çok değiştim gerçekten. Bayramda sizi huzur evine tıkma düşüncesine bile girdim biraz önce. @sokak sanati nın üzerimdeki etkisi işte, haklısın.![]()
Ben evladimi sık boğaz etmem. Kimle görüşüp görüşmeyeceğine karişmam sadece takip ederim. Yılanlardan uzak dur diye uyarırım. Yılan sokarsa onu hastaneye götürürmBenden medet umduğuna göre sözün geçmiyor.Peki @dreamy deden bana emanet etti seni. Bundan sonra Nisa fanısın senin için en hayırlısı o. İçinde ki güzelliği gör kızın.
![]()
Ben evladimi sık boğaz etmem. Kimle görüşüp görüşmeyeceğine karişmam sadece takip ederim. Yılanlardan uzak dur diye uyarırım. Yılan sokarsa onu hastaneye götürürm@dreamy metaforu anladın dimi evladım
![]()
Dolaylı olarak kıza olan bakışımı da değiştiriyor napabilirim.Gereksiz pohpohlanması kızın suçu değil. Kız içinden geldiği gibi davranıyor. Bu senin sevmemen için yeterli bi sebep değil.
Güzel şarkı severim. Özellikle sonunda ki anlamadığım kısmı bende baya etki bırakmıştı ünideyken![]()
Dolaylı olarak kıza olan bakışımı da değiştiriyor napabilirim.Çok normal bir durum, kardeşine mesela ailen aynı davranışta bulunsa ona da aynı benim gibi bakarsın.
![]()
Örnek aile.Ben evladimi sık boğaz etmem. Kimle görüşüp görüşmeyeceğine karişmam sadece takip ederim. Yılanlardan uzak dur diye uyarırım. Yılan sokarsa onu hastaneye götürürm@dreamy metaforu anladın dimi evladım
![]()
Sen bunlara takılmazdın seni de hayat şartları değişmeye zorladı demek...Yani yine bana taş attın. Şeytan bu kadar taşlanmadı kabede be.
@dreamy diğer konuda ki mesaja güldürdü falan at bari yada şaşır. Öyle ortada kaldı![]()
Sen daha merkezdesin ondandırYani yine bana taş attın. Şeytan bu kadar taşlanmadı kabede be.
@dreamy diğer konuda ki mesaja güldürdü falan at bari yada şaşır. Öyle ortada kaldı![]()
Sen bunlara takılmazdın seni de hayat şartları değişmeye zorladı demek...![]()
Sen daha merkezdesin ondandır![]()
Off misal etrafındaki herhangi birine ayrıcalık tanınıyor. Ucu sana dokunmasa da insanın bakışı değişir yine de ona karşı. Ergence değildi sen anlayamadın.Nasıl bir benzetme bu Bee. Çok ergence bi benzetme yaptın. Atlat artık şu dönemi
Kardeşim kim oldu ailem kim oldu.😱
Aile gönüllüler kardeşim Nisa ben kimim Cemal mi. Error verdim.404 404 404 not found
Off misal etrafındaki herhangi birine ayrıcalık tanınıyor. Ucu sana dokunmasa da insanın bakışı değişir yine de ona karşı. Ergence değildi sen anlayamadın.Gayet normal bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
![]()
Nasıl yani😱 Şirk sözü bu. Kabe dünyanın merkezi değil mi yani.😱 @DarkLegenD ramazan günü bu dini taşlamanı görüp seninle tartışacaktır![]()
Şeytan kabede sen lilithsin![]()
Ademi ilk eşi qandıran nasıl bilemezsin 😱 (daha doğrusu buOha nickimi Lilith yapmam lazım. Böyle biri varmıymış. Bak yeni bi şey öğrendim.😱
Hikayesini hemen okumam lazım. Bilmiyorum resmen.![]()
Bu muhabbet uzar gider. Ben çıkıyorum artık güya çok kalmayacaktım, 5 olmuş saat iyi geceler.Sen abuk subuk anlattın. Biraz kitap falan oku nasıl anlatım yapılmalı öğren.
Anladım. Ailen kardeşine ayrıcalık yapsa sen alınmazmıydın dedin. Yani Nisa reisin diğerlerinden ayrı tutulduğunu düşünüyorsun. Anladım şuan ve izlemediğim için çok yorum yapamıyorum![]()
Ademi kandıran qari nasıl bilemezsin 😱