🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim yanımdayken cocuktu şimdi ergen :A @dreamy en doğru yetişme zamanı. Şimdi doğruyla yanlişi ayırt etme zamanı. Evladımı duzgun yola sevk et :bağır:

Kıskanıyorsunuz bizi çatlayın:Z:Z
Çok değiştim gerçekten. Bayramda sizi huzur evine tıkma düşüncesine bile girdim biraz önce. @sokak sanati nın üzerimdeki etkisi işte, haklısın. :A

Nefret değil be sevmiyorum sadece. Hem grup içinde hem de Türkiye’de gereksiz pohpohlanan bir isim, Gönüllülerden olduğu için bir yere kadar katlanabiliyorum yine. :A

Bu olsun o zaman :A

Gereksiz pohpohlanması kızın suçu değil. Kız içinden geldiği gibi davranıyor. Bu senin sevmemen için yeterli bi sebep değil.:Z

Güzel şarkı severim. Özellikle sonunda ki anlamadığım kısmı bende baya etki bırakmıştı ünideyken:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Benden medet umduğuna göre sözün geçmiyor.:A Peki @dreamy deden bana emanet etti seni. Bundan sonra Nisa fanısın senin için en hayırlısı o. İçinde ki güzelliği gör kızın.:Z
Ben evladimi sık boğaz etmem. Kimle görüşüp görüşmeyeceğine karişmam sadece takip ederim. Yılanlardan uzak dur diye uyarırım. Yılan sokarsa onu hastaneye götürürm :A @dreamy metaforu anladın dimi evladım :bağır:

Ben evladimi sık boğaz etmem. Kimle görüşüp görüşmeyeceğine karişmam sadece takip ederim. Yılanlardan uzak dur diye uyarırım. Yılan sokarsa onu hastaneye götürürm :A @dreamy metaforu anladın dimi evladım :bağır:

Yani yine bana taş attın. Şeytan bu kadar taşlanmadı kabede be.:(

@dreamy diğer konuda ki mesaja güldürdü falan at bari yada şaşır. Öyle ortada kaldı :A

Gereksiz pohpohlanması kızın suçu değil. Kız içinden geldiği gibi davranıyor. Bu senin sevmemen için yeterli bi sebep değil.:Z

Güzel şarkı severim. Özellikle sonunda ki anlamadığım kısmı bende baya etki bırakmıştı ünideyken:A
Dolaylı olarak kıza olan bakışımı da değiştiriyor napabilirim. :A Çok normal bir durum, kardeşine mesela ailen aynı davranışta bulunsa ona da aynı benim gibi bakarsın. :A

• İlginç
Reactions: sokak sanati
Dolaylı olarak kıza olan bakışımı da değiştiriyor napabilirim. :A Çok normal bir durum, kardeşine mesela ailen aynı davranışta bulunsa ona da aynı benim gibi bakarsın. :A

Nasıl bir benzetme bu Bee. Çok ergence bi benzetme yaptın. Atlat artık şu dönemi:A
Kardeşim kim oldu ailem kim oldu.😱
Aile gönüllüler kardeşim Nisa ben kimim Cemal mi. Error verdim.404 404 404 not found

• Güldürdün
Nasıl bir benzetme bu Bee. Çok ergence bi benzetme yaptın. Atlat artık şu dönemi:A
Kardeşim kim oldu ailem kim oldu.😱
Aile gönüllüler kardeşim Nisa ben kimim Cemal mi. Error verdim.404 404 404 not found
Off misal etrafındaki herhangi birine ayrıcalık tanınıyor. Ucu sana dokunmasa da insanın bakışı değişir yine de ona karşı. Ergence değildi sen anlayamadın. :A Gayet normal bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum. :A

• Güldürdün
Off misal etrafındaki herhangi birine ayrıcalık tanınıyor. Ucu sana dokunmasa da insanın bakışı değişir yine de ona karşı. Ergence değildi sen anlayamadın. :A Gayet normal bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum. :A

Sen abuk subuk anlattın. Biraz kitap falan oku nasıl anlatım yapılmalı öğren.:A

Anladım. Ailen kardeşine ayrıcalık yapsa sen alınmazmıydın dedin. Yani Nisa reisin diğerlerinden ayrı tutulduğunu düşünüyorsun. Anladım şuan ve izlemediğim için çok yorum yapamıyorum:F

• Güldürdün
Sen abuk subuk anlattın. Biraz kitap falan oku nasıl anlatım yapılmalı öğren.:A

Anladım. Ailen kardeşine ayrıcalık yapsa sen alınmazmıydın dedin. Yani Nisa reisin diğerlerinden ayrı tutulduğunu düşünüyorsun. Anladım şuan ve izlemediğim için çok yorum yapamıyorum:F
Bu muhabbet uzar gider. Ben çıkıyorum artık güya çok kalmayacaktım, 5 olmuş saat iyi geceler. :A @Forumdash

Bu bozuk internetle çok bile durdum verdiğim sözleri tutmak için girmiştim zaten. :A

• Güldürdün