Lafı nerelere çektin ya o anlamda demediğimi biliyorsun. Neyse seninle Nisa’dan daha önemli şeyler tartışabiliriz.Hareket ve tavrı asil. Sıfatı ile vuracak kadar düştüysen deden seni iyi eğitememiş@Forumdash
Lafı nerelere çektin ya o anlamda demediğimi biliyorsun. Neyse seninle Nisa’dan daha önemli şeyler tartışabiliriz.Hareket ve tavrı asil. Sıfatı ile vuracak kadar düştüysen deden seni iyi eğitememiş@Forumdash
Artık yarım puan bile değerliÇok fark yok ama. Etkilemez o kadar. 2 puan farkı kapatırsın her türlü![]()
Lafı nerelere çektin ya o anlamda demediğimi biliyorsun. Neyse seninle Nisa’dan daha önemli şeyler tartışabiliriz.Diğer hediyemi beğendin mi mesela.
![]()
Artık yarım puan bile değerli![]()
Ben naptım beeHareket ve tavrı asil. Sıfatı ile vuracak kadar düştüysen deden seni iyi eğitememiş@Forumdash
Hayır yumşatmıyor bu tesellilerinOy vermeden bi kez daha dinlerim![]()
Ben naptım beeSosyal medya saolsun gençlerimizin beynini yıkıyor. Güzellik algısı sıfatına göre adam yerine konuluyor artık
![]()
Nükhet Durulu kısmı seviyorsun diye aklımda kalmıştı. Biraz marjinal bir hediye olsun istedim.Daha iyi The Weeknd şarkıları varken açmaya bile tenezzül etmedim. Daha iyisi olabilirdi
Yine de teşekkürler
İzlemedim zaten programı. O emzikli foto ile sempati duydum![]()
Nükhet Durulu kısmı seviyorsun diye aklımda kalmıştı. Biraz marjinal bir hediye olsun istedim.
DUYMA o zaman.![]()
dur etiketleyeyim de gör sen@Çiğdem ile ortak olmasaydınız yapmazdım ama neyseee![]()
dur etiketleyeyim de gör senOklavayı ye gece gece
Bacı abi el ele zirveye
![]()
![]()
Al sen de iç güzelliğe yönlendireceğine makyaj yapsa diyosunKızın yüzü ile dalga geçiyor. Makyaj yapsa tapar ama![]()
Düşük verdiğini söyleyip nasıl +dasın diyorsunNe yaptım Bee. Çiğdem olduğu için +'dasın dedim. Tek başına bi hiçsin![]()
Al sen de iç güzelliğe yönlendireceğine makyaj yapsa diyosunSizin gibiler etrafında olursa düzelmez bu çocuk
@dreamy
Düşük verdiğini söyleyip nasıl +dasın diyorsun![]()
Benim yanımdayken cocuktu şimdi ergenBu zamana kadar senin dizinin dibindeydi. Yapamamışsın dedeliğini. Ben şimdi biraz doğrultmaya çalışıyorum İsotumu![]()
Kıskanıyorsunuz bizi çatlayınÇiğdem olmasa daha da düşecek dedim yani. 5 ise 3 olacak![]()
Nefret değil be sevmiyorum sadece. Hem grup içinde hem de Türkiye’de gereksiz pohpohlanan bir isim, Gönüllülerden olduğu için bir yere kadar katlanabiliyorum yine.Aaa bu kızdan bu kadar nefret mi ediyorsun. Şaşırdım.😱
İlginç gelmişti sevmedik pek. İlk aklıma gelmez şahsen![]()
Benim yanımdayken cocuktu şimdi ergen@dreamy en doğru yetişme zamanı. Şimdi doğruyla yanlişi ayırt etme zamanı. Evladımı duzgun yola sevk et
Kıskanıyorsunuz bizi çatlayın![]()