🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hareket ve tavrı asil. Sıfatı ile vuracak kadar düştüysen deden seni iyi eğitememiş:A @Forumdash
Lafı nerelere çektin ya o anlamda demediğimi biliyorsun. Neyse seninle Nisa’dan daha önemli şeyler tartışabiliriz. :A Diğer hediyemi beğendin mi mesela. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Lafı nerelere çektin ya o anlamda demediğimi biliyorsun. Neyse seninle Nisa’dan daha önemli şeyler tartışabiliriz. :A Diğer hediyemi beğendin mi mesela. :A

Daha iyi The Weeknd şarkıları varken açmaya bile tenezzül etmedim. Daha iyisi olabilirdi :A
Yine de teşekkürler :bhr:

İzlemedim zaten programı. O emzikli foto ile sempati duydum:bhr:

• Sinir Bozucu
Reactions: dreamy
Daha iyi The Weeknd şarkıları varken açmaya bile tenezzül etmedim. Daha iyisi olabilirdi :A
Yine de teşekkürler :bhr:

İzlemedim zaten programı. O emzikli foto ile sempati duydum:bhr:
Nükhet Durulu kısmı seviyorsun diye aklımda kalmıştı. Biraz marjinal bir hediye olsun istedim. :A

DUYMA o zaman. :A

• İlginç
Aaa bu kızdan bu kadar nefret mi ediyorsun. Şaşırdım.😱

İlginç gelmişti sevmedik pek. İlk aklıma gelmez şahsen:A
Nefret değil be sevmiyorum sadece. Hem grup içinde hem de Türkiye’de gereksiz pohpohlanan bir isim, Gönüllülerden olduğu için bir yere kadar katlanabiliyorum yine. :A

Bu olsun o zaman :A

• Harika
Benim yanımdayken cocuktu şimdi ergen :A @dreamy en doğru yetişme zamanı. Şimdi doğruyla yanlişi ayırt etme zamanı. Evladımı duzgun yola sevk et :bağır:

Kıskanıyorsunuz bizi çatlayın:Z:Z

Benden medet umduğuna göre sözün geçmiyor.:A Peki @dreamy deden bana emanet etti seni. Bundan sonra Nisa fanısın senin için en hayırlısı o. İçinde ki güzelliği gör kızın.:Z

• İlginç
Reactions: Forumdash