🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler ortak (@sokak sanati), nice 85.000’lere inşallah. Öncelikle sana Survivor’da ikimizin de ortak desteklediği parkurların kralı Cemal Can reisi hediye ediyorum...

Bir de Nükhet Durulu The Weeknd şarkısını. İçimden geldi bu da.

Etiketleri de çıkmadan halledeceğim tekrar tebrikler.

Teşekkürler canım. Diğer seksenbeşbininci mesajıma kadar aileniz ile uğraşmaya devam edeceğim.
@Forumdash

Yalnız sen hiç Cemal'i destekliyor gibi durmuyorsun.

Teşekkürler canım. Diğer seksenbeşbininci mesajıma kadar aileniz ile uğraşmaya devam edeceğim.
@Forumdash

Cehenneme kadar yolun var

Hayır destekliyorum sadece Nisa’yı sevmiyorum. Evrim ile Cemal’in arası iyi zaten bir sıkıntı yok niye öyle düşündün anlamadım. Kesin o şımarık Nisa’dan dolayıdır.

Reactions: sokak sanati

Cehenneme giderken sizi de götüreceğim

Nisa'nın neresi şımarık yaa. Mimikleri falan çok tatlı. Siz bu kızdan ne istiyorsunuz. @Emre Ozansoy ile

Profil fotodan dolayı dedim. Hep Evrim ya. Cemal'in herkesle arası iyidir. Evrim ile alakası yok bu arada. Cemal tatlılık abidesi

@Forumdash

Video kapaği gibi seni tepe taklak ederim
Torunu zaten bizden koparamadı ne yaptıysa

Oyunu bırakıp gitmelerini ve oyun başlamadan gitmelerini (ikisinin ayrımına iyi var
) , klinikte dinlenmelerini vs. onları bilmiyor musun
Tabi Danla öve öve anlatıyordur Nisa’yı şaşırmadım

Reactions: sokak sanati
Oyunu bırakıp gitmelerini ve oyun başlamadan gitmelerini (ikisinin ayrımına iyi var
) , klinikte dinlenmelerini vs. onları bilmiyor musun
Tabi Danla öve öve anlatıyordur Nisa’yı şaşırmadım

Yok Danla hiç bahsetmedi. Ben @xemrexxx 'in emzikli fotosundan dolayı sevdim onu

Haklı sebepleri vardır reisin

Reactions: dreamy