🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler ortak (@sokak sanati), nice 85.000’lere inşallah. Öncelikle sana Survivor’da ikimizin de ortak desteklediği parkurların kralı Cemal Can reisi hediye ediyorum...

EFF91EA2-0115-4B97-B13F-0AD248445567.jpeg

Bir de Nükhet Durulu The Weeknd şarkısını. İçimden geldi bu da. :A

Etiketleri de çıkmadan halledeceğim tekrar tebrikler. :Z

Tebrikler ortak (@sokak sanati), nice 85.000’lere inşallah. Öncelikle sana Survivor’da ikimizin de ortak desteklediği parkurların kralı Cemal Can reisi hediye ediyorum...

Teşekkürler canım. Diğer seksenbeşbininci mesajıma kadar aileniz ile uğraşmaya devam edeceğim.:A @Forumdash

Yalnız sen hiç Cemal'i destekliyor gibi durmuyorsun.:F

Teşekkürler canım. Diğer seksenbeşbininci mesajıma kadar aileniz ile uğraşmaya devam edeceğim.:A @Forumdash

Cehenneme kadar yolun var :A

Hayır destekliyorum sadece Nisa’yı sevmiyorum. Evrim ile Cemal’in arası iyi zaten bir sıkıntı yok niye öyle düşündün anlamadım. Kesin o şımarık Nisa’dan dolayıdır. :A

• İlginç
Reactions: sokak sanati
Cehenneme kadar yolun var :A

Hayır destekliyorum sadece Nisa’yı sevmiyorum. Evrim ile Cemal’in arası iyi zaten bir sıkıntı yok niye öyle düşündün anlamadım. Kesin o şımarık Nisa’dan dolayıdır. :A

Cehenneme giderken sizi de götüreceğim :A

Nisa'nın neresi şımarık yaa. Mimikleri falan çok tatlı. Siz bu kızdan ne istiyorsunuz. @Emre Ozansoy ile:A
Profil fotodan dolayı dedim. Hep Evrim ya. Cemal'in herkesle arası iyidir. Evrim ile alakası yok bu arada. Cemal tatlılık abidesi:bhr:

Video kapaği gibi seni tepe taklak ederim :A:A
Torunu zaten bizden koparamadı ne yaptıysa :A :A :A

Cehenneme giderken sizi de götüreceğim :A

Nisa'nın neresi şımarık yaa. Mimikleri falan çok tatlı. Siz bu kızdan ne istiyorsunuz. @Emre Ozansoy ile:A
Profil fotodan dolayı dedim. Hep Evrim ya. Cemal'in herkesle arası iyidir. Evrim ile alakası yok bu arada. Cemal tatlılık abidesi:bhr:
Oyunu bırakıp gitmelerini ve oyun başlamadan gitmelerini (ikisinin ayrımına iyi var :A) , klinikte dinlenmelerini vs. onları bilmiyor musun :A Tabi Danla öve öve anlatıyordur Nisa’yı şaşırmadım :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Oyunu bırakıp gitmelerini ve oyun başlamadan gitmelerini (ikisinin ayrımına iyi var :A) , klinikte dinlenmelerini vs. onları bilmiyor musun :A Tabi Danla öve öve anlatıyordur Nisa’yı şaşırmadım :A

Yok Danla hiç bahsetmedi. Ben @xemrexxx 'in emzikli fotosundan dolayı sevdim onu:F
Haklı sebepleri vardır reisin:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre