Eskiden beri takipçim olman güzelmiş @xemrexxxeskiden isveç haberlerini tarafsızdır diye merak ederdim
sonra natoya üye oldunuz ne tarafsızlığınız kaldı nede farklılığınız ha siz ha biz hepimiz nato üyesiyiz artık
Eskiden beri takipçim olman güzelmiş @xemrexxxeskiden isveç haberlerini tarafsızdır diye merak ederdim
sonra natoya üye oldunuz ne tarafsızlığınız kaldı nede farklılığınız ha siz ha biz hepimiz nato üyesiyiz artık
yalnız yanlışın var senden takip ederdim demedimki ? eskiden isveç haberlerini merakla takip ederdim dedimEskiden beri takipçim olman güzelmiş @xemrexxx
Hadi yine doğru bir kulp buldunyalnız yanlışın var senden takip ederdim demedimki ? eskiden isveç haberlerini merakla takip ederdim dedim
hep doğruları söylerim sende şahitsin millete beni farklı biriymişim gibi tanıtma inciniyorum hassas bir kalbim varHadi yine doğru bir kulp buldun
Millet her koldan sana saldırmaya başladı. Çember daralıyorhep doğruları söylerim sende şahitsin millete beni farklı biriymişim gibi tanıtma inciniyorum hassas bir kalbim var
niyetleri iyiyse her koldan dalmalarında sorun yok ama bir kaşık suda boğmak için dalıyorlarsa haber ver ben kaçayım bu diyardanMillet her koldan sana saldırmaya başladı. Çember daralıyor
bu @Dosi hep böyleydi zaten dünyanın merkezini kendisi sanardı, sen de bilirsin eskilerdenyalnız yanlışın var senden takip ederdim demedimki ? eskiden isveç haberlerini merakla takip ederdim dedim
Doktor @xemrexxx i kendi haline bırakın dedi kuzum boşver
Aynen çok pis ve tehlikeli algılar yapıyor melun
tabi ki de doğru meloş teyze dünyadaki en tehlikeli insanlar listesinde kuzey koreli kim Jong un cücesi ile yarışırdı zirve için C hatta @The_Erinch haberini açmıştı forumdaAynen öyle inanmayın her dediğine
bu @Dosi hep böyleydi zaten dünyanın merkezini kendisi sanardı, sen de bilirsin eskilerden
------
tabi ki de doğru meloş teyze dünyadaki en tehlikeli insanlar listesinde kuzey koreli kim Jong un cücesi ile yarışırdı zirve için C hatta @The_Erinch haberini açmıştı forumda
kurtuluyoruz yakında
@Angelica danmı kurtuluyorsun? yoksa kızın sevdiceği kara kaşlı yumurta kafalı oğlandanmı kurtuluyorsunkurtuluyoruz yakında
kurtuluyoruz yakında
Benim dizi final olacak ona seviniyor ama bilmiyor ki Gökberk i karşısında görecek@Angelica danmı kurtuluyorsun? yoksa kızın sevdiceği kara kaşlı yumurta kafalı oğlandanmı kurtuluyorsun
dizi olmayan kişilerin resimlerini paylaşmak yasak bilmiyor musun forumumuzun demir leydisi yeni coadmin @Dosi yeni yasa çıkardıEkli dosyayı görüntüle 131879
------
Benim dizi final olacak ona seviniyor ama bilmiyor ki Gökberk i karşısında görecek
Benim gündem çok yoğun. Durun bi uslu durun. Sözleştiniz mi ne yaptınızdizi olmayan kişilerin resimlerini paylaşmak yasak bilmiyor musun forumumuzun demir leydisi yeni coadmin @Dosi yeni yasa çıkardı
Kesin sen uydurmuşsundur bunudizi olmayan kişilerin resimlerini paylaşmak yasak bilmiyor musun forumumuzun demir leydisi yeni coadmin @Dosi yeni yasa çıkardı
Konuyla ilgim 🤭🤭🤭🤭bu @Dosi hep böyleydi zaten dünyanın merkezini kendisi sanardı, sen de bilirsin eskilerden
------
tabi ki de doğru meloş teyze dünyadaki en tehlikeli insanlar listesinde kuzey koreli kim Jong un cücesi ile yarışırdı zirve için C hatta @The_Erinch haberini açmıştı forumda
hangi dizi bitiyor ? sahipsizler olmasın saçma olsada izliyoruz ne güzelEkli dosyayı görüntüle 131879
------
Benim dizi final olacak ona seviniyor ama bilmiyor ki Gökberk i karşısında görecek
şu gözlüklü olan kimdi ya bir an bihtere benzettim
Hacim biliyorum zaten farklı tarzda açtığınızi o yüzden destekliyoruz hep devam umarımBen bu forumda en başta kutlama konularını açarak başladım. Sonra en az ilgi gören müzik konularına el attım. Zamanla teknoloji ve spor kısmına ağırlık verdim. Ardından İsveç medyasında yer alan farklı haberleri tercüme edip haber konularını açtım.
Reyting ve TV haberleri en az konu açtığım alandır.
Zamanla sonra yarışma ve etkinliklere el atınca odak noktam oraları oldu hep.
Co admin olunca evet bir amaçsızlık çöküyor gibi ama ben yılbaşı öncesi kafamda bir çok proje vardı. Onları yavaş yavaş başlatmaya başladım.
Yine konular açarım ama bazı bölümlerden elimi çekeceğim. Umarım sizler farklı konularınızla özellikle çok aktif olmayan bölümleri şenlendirirsiniz.
Bölüm kısımlarında genelde kurallar oluyor. Onları okuyup uymanız yeterli. Kopya konu veya forumda yasak olan veya aynısı açılmış olan konulardan uzak durun yeterli.
hangi dizi bitiyor ? sahipsizler olmasın saçma olsada izliyoruz ne güzel
------
şu gözlüklü olan kimdi ya bir an bihtere benzettim