🥇 2024 | Fav10 Yılın Üyeleri

eskiden isveç haberlerini tarafsızdır diye merak ederdim
sonra natoya üye oldunuz ne tarafsızlığınız kaldı nede farklılığınız:D ha siz ha biz hepimiz nato üyesiyiz artık:A
Eskiden beri takipçim olman güzelmiş :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and tekin
yalnız yanlışın var senden takip ederdim demedimki ? eskiden isveç haberlerini merakla takip ederdim dedim :A
bu @Dosi hep böyleydi zaten dünyanın merkezini kendisi sanardı, sen de bilirsin eskilerden :A:A
------

Doğru değil dimi @Angelica 😱

Akın için bu kadarını da yapmazsın herhalde

Doktor @xemrexxx i kendi haline bırakın dedi kuzum boşver :A

Aynen çok pis ve tehlikeli algılar yapıyor melun :A

Aynen öyle inanmayın her dediğine :A
tabi ki de doğru meloş teyze dünyadaki en tehlikeli insanlar listesinde kuzey koreli kim Jong un cücesi ile yarışırdı zirve için :XC hatta @The_Erinch haberini açmıştı forumda :A

bu @Dosi hep böyleydi zaten dünyanın merkezini kendisi sanardı, sen de bilirsin eskilerden :A:A
------

tabi ki de doğru meloş teyze dünyadaki en tehlikeli insanlar listesinde kuzey koreli kim Jong un cücesi ile yarışırdı zirve için :XC hatta @The_Erinch haberini açmıştı forumda :A
Screenshot_20250104_055134.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
------

Konuyla ilgim 🤭🤭🤭🤭

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Konu açmak nitelik gerektirdiği, mesaj yazmak ise herkes tarafından yapılabildiği için AB'de 1, Total'de 15. olmuş dizi gibi düşünüyorum kendimi. :A Hit de konu ve mesajların toplamından oluştuğu için ABC1 gibi değerlendirilebilir. :F Foruma karşı bazı açılardan motivasyon düşüklüğü yaşıyor olsam da konu açma konusunda iştahımı henüz kaybetmedim 2025'te daha iyilerine ve nicelerine diyelim. :Z

Son düzenleme:
Ben bu forumda en başta kutlama konularını açarak başladım. Sonra en az ilgi gören müzik konularına el attım. Zamanla teknoloji ve spor kısmına ağırlık verdim. Ardından İsveç medyasında yer alan farklı haberleri tercüme edip haber konularını açtım.
Reyting ve TV haberleri en az konu açtığım alandır.
Zamanla sonra yarışma ve etkinliklere el atınca odak noktam oraları oldu hep.
Co admin olunca evet bir amaçsızlık çöküyor gibi ama ben yılbaşı öncesi kafamda bir çok proje vardı. Onları yavaş yavaş başlatmaya başladım.
Yine konular açarım ama bazı bölümlerden elimi çekeceğim. Umarım sizler farklı konularınızla özellikle çok aktif olmayan bölümleri şenlendirirsiniz.

Bölüm kısımlarında genelde kurallar oluyor. Onları okuyup uymanız yeterli. Kopya konu veya forumda yasak olan veya aynısı açılmış olan konulardan uzak durun yeterli.
Hacim biliyorum zaten farklı tarzda açtığınızi o yüzden destekliyoruz hep devam umarım :D

2025 fav10 un da da kopya konu kuralı demek ayıp yani :D

• Beğendim
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,688
Üyeler
8,477
Son Üye
noni