Sen iyice arsızlığı ele aldın.Ya Mine Tugay fotosu atıp sonra da yanayım yanayım şarkısı atmışım onu diyor
Sen iyice arsızlığı ele aldın.Ya Mine Tugay fotosu atıp sonra da yanayım yanayım şarkısı atmışım onu diyor
Mine Tugay? Ecünnü 😱 ??Tebrikler @xdragxx 2 senede 40.000 mesaj yazıp 8 sene de 5.000 mesaj yazamayarak bir ilke imza atmışsın.
Hediyelerin: (Pek istemesem de gönlün olsun diye ecünnüleri verdim...)
Ekli dosyayı görüntüle 108076
Ekli dosyayı görüntüle 108077
@Maskeli Fedai parlakçı yaptık nihayet seni de.Aynen @serhatt parlakları paylaşırken sansür kullanma. @Maskeli Fedai hayır diyor
Has hem de.Mine Tugay? Ecünnü 😱 ??
Haydaaaaaaaaaaaaaaaa @Maskeli Fedai 12.adamdan sonra sende mi@Maskeli Fedai parlakçı yaptık nihayet seni de.
Güvendiğin tüm dağlara kar yağıyor.Haydaaaaaaaaaaaaaaaa @Maskeli Fedai 12.adamdan sonra sende mi
Konuşma daha fazla bu kadar da ecünnü sever olunmaz.Çok abartılı bir şey değil bence @Dosi abartıyor
Sansüre hayır lafımı @Dosi çarpıttı işteHaydaaaaaaaaaaaaaaaa @Maskeli Fedai 12.adamdan sonra sende mi
Teşekkürler hep beraber nice mesajlara
Kıvırma aşkım.Sansüre hayır lafımı @Dosi çarpıttı işte
Aynen inandım tamam.
Sen ve kazma heriflerinle sonuna kadar mücadele edeceğimAynen inandım tamam.
Boşuna zarar, bir yere varamayacaksın.Sen ve kazma heriflerinle sonuna kadar mücadele edeceğim
Hepinizi yok edeceğimBoşuna zarar, bir yere varamayacaksın.
Benim damarıma basıyon ben de foto paylaşıyorum
Yahu niye olmamış atıyon her kulüp konusunda sizleri çok sevdiğimi mi yazacam Allahım yarabbım teşekkür de ettik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?