Ben artık hangisi yeni hangisi eski karıştırıyorum Neyse sonuçta yarım kalan bir yerli transferi de bitirmişizNe alaka kardeşim, bu zaten yaptığınız bir transfer.
Ben artık hangisi yeni hangisi eski karıştırıyorum Neyse sonuçta yarım kalan bir yerli transferi de bitirmişizNe alaka kardeşim, bu zaten yaptığınız bir transfer.
Çaykur Rizespor ile olay olan transferiniz bu, yeni transfer değil. Bir yıl olmuş hatta, 11 Ağustos 2020'de gelmiş.Ben artık hangisi yeni hangisi eski karıştırıyorum Neyse sonuçta yarım kalan bir yerli transferi de bitirmişiz
Dediğim çıkmış @xdragxx
@Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Sayın Gs'li dostumun futbola ve GS'ye bağlı olduğu yıllar..🚬🚬Gerçekten yazıklar olsun.
Şu sonucun ardından söylenebilecek tek bir söz yok. Bunun adı rezilliktir. Bu sonuç bize gösterdiki Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek adlı şahıs olduğu sürece, bizim bu kulüpten bir başarı beklemememiz lazım.
Bu kulüp "Avrupa Fatihi" lakabıyla anılan bir kulüp. Bugün Avrupa Ligi'nin 3. eleme turunda, kurulduğu günden bu yana tek başarısı Galatasaray ile eşleşmek olan bir takıma elendik. Yazıklar olsun...
Dursun Özbek, o çok güvendiği Tudor'u ve bu takımın kaptanı olmayı hak etmeyen Leşçuk'u da alsın defolsun gitsin. Dursun Özbek İSTİFA!
Aykut Kocaman da, Aykut Kocaman olmamış artık, başka bir şey olmuş. Fenerbahçe'den sonra dikiş tutturamadı hiç, sürekli yeniliyor.Bu takımın son üç sezondur sahada oynadığı oyunu futbol dışında her şeye benzetebiliriz sanırım. Fatih Terim, Aykut Kocaman olmuş.. @xdragxx @HeisenBerg
Buraya aldım yorumunu bir dahaki sefere alıntıyı alarak buradan cevap verebilirsinSayın Gs'li dostumun futbola ve GS'ye bağlı olduğu yıllar..🚬🚬
Şaşırdım bende noluyor dedimBuraya aldım yorumunu bir dahaki sefere alıntıyı alarak buradan cevap verebilirsin
Güncelliği olmayan konular uplatılmıyor taaaaa maziye gitmişsinŞaşırdım bende noluyor dedim
Video varsa atsana özelden merak ettim
Terimciliğimi geçici olarak bir süreliğine an itibariyle askıya alıyorum. Onyekuru'yu yedin, Mostafa'yı yedirmeyiz... Diagne'nin yüzde yüz kaçırdığı gollere gram tepki vermezken, Akbaba denilen futbolcu demeye bin şahit isteyecek herife, Babel denilen kaplumbağa modundaki içi geçmiş topçuya o kadar müsamaha gösterirken,,,,, Mostafa bir gol kaçırdı diye resmen yedi sülalesine sövdün saha içinde, adamı iyice stres yoktuğun yetmezmiş gibi bir de "Ocak'ta göreceğiz" diyerek tüy diktin adeta, 5 dakika şans verdiğin adama bu kadar mobbing aşırı fazla...
Şu adamı göz göre göre elimizden kaptıracağız ve sorumlusu da hoca olacak.... Terim Galatasaray'ın yaşayan efsanesidir, Ali Sami Yen ve Metin Oktay ile birlikte GS adına adeta baba-oğul-kutsal ruh benzetmesine yakın bir efsaneliktedir camia için. Ama ne olursa olsun aslolan efsaneler değil, armadır, Galatasaray'dır... Ali Sami Yen ve Metin Oktay bile yaşasaydı ve görevde olsaydı yeri geldiğinde eleştirirdik, kutsallık söz konusu değil sonuçta.
Bugünkü ikinci yarı oynadığımız futbol da hiç yanıltmasın, bu kadroyla bir zahmet oynayın. Her şeye rağmen Terim'i böyle görmek üzüyor...
Kaçırdığı pozisyon şu ama özette Terim'in tepkisini göstermemişler Kaldı ki şut çekmesi o kadar da absürt değildi, yüzde yüz paslık bir pozisyon değil...Video varsa atsana özelden merak ettim
Yani küfürlük bir tepkiyi hak etmemiş belki pas verebilirdi amaKaçırdığı pozisyon şu ama özette Terim'in tepkisini göstermemişler Kaldı ki şut çekmesi o kadar da absürt değildi, yüzde yüz paslık bir pozisyon değil...
Küfür mesele değil, adrenalin etkisiyle küfür de edilir bağırıp çağrılır da maç esnasında gerekirse ama 85. dakikada oyuna aldığın ve haftalardır gol atıp formsuzluğunu üstünden atmaya çalışan, mental bir zorluk döneminden geçen genç bir futbolcuya karşı da bu kadar bağırmazsın yani ve üstüne maç sonu yaptığı açıklama küfürden daha beter Ocak'ta bonservisini almayız diye diye takıma küstürecek iyice. Mostafa'nın yerinde olsam ben bile "almazsa almasın, Avrupa'dan talibim çok" kafasında olurdum ama moralim de bozulurdu elbette...Yani küfürlük bir tepkiyi hak etmemiş belki pas verebilirdi ama
Yalnız şaşırmana şaşırdım ben. Fete her zaman böyle ki. Öbür turda da Kerem'e bir küfrü var Bundan önceleri de var böyle küfürleri baya.
Ya bakma şuna yine abartıyor her şeyi Diagne makine gibi oynayıp bir iki tane gol kaçırınca laf atıyor, Mohamed kaçırınca olur böyle şeyler diyor : A ÇözemedimYani küfürlük bir tepkiyi hak etmemiş belki pas verebilirdi ama
Yalnız şaşırmana şaşırdım ben. Fete her zaman böyle ki. Öbür turda da Kerem'e bir küfrü var Bundan önceleri de var böyle küfürleri baya.
Mostafa 85'de girdi ve alt tarafı şu pozisyonu kaçırdı buna ne diyelim ki Diagne bugün yüzde yüzlük kaç pozisyon kaçırdı...Ya bakma şuna yine abartıyor her şeyi Diagne makine gibi oynayıp bir iki tane gol kaçırınca laf atıyor, Mohamed kaçırınca olur böyle şeyler diyor : A Çözemedim
3 kişinin pas beklediği pozisyona "yüzde yüz pas atmalık pozisyon değil" diyor adam.Ya bakma şuna yine abartıyor her şeyi Diagne makine gibi oynayıp bir iki tane gol kaçırınca laf atıyor, Mohamed kaçırınca olur böyle şeyler diyor : A Çözemedim
Alt tarafı bir gol kaçırdı dediğin pozisyon maç 2-1 ve son dakikalar. Yersen uzatmalara gitmek zorunda kalıyorsun, Farkında mısınMostafa 85'de girdi ve alt tarafı şu pozisyonu kaçırdı buna ne diyelim ki Diagne bugün yüzde yüzlük kaç pozisyon kaçırdı...
He he diyip geçmek lazım işte3 kişinin pas beklediği pozisyona "yüzde yüz pas atmalık pozisyon değil" diyor adam.