Polat Şaşmaz
Favori Üye
Gedson bu Gedson tek başına formda fernando ndiaye belhanda orta sahasını tek başına yok eden adam rakibine nasıl kaptırırsın. Birde komisyon koparmak için.. sizin gittiğiniz gün gs taraftarı kurban kesecek
Aynı şey Bursaspor'a da Beşiktaşlıların gitmesi. Ama şu anda Rize GS olayları zirvedeyken iyi olmamış bu.Bu adamın düşman kulüpte ne işi var. Halbuki Torrent denen herif bugğn yarın kovulacak, ardından ya Bülent Ya Okan gelir diyorduk. Biraz daha bekleyebilirdi ama kendi bilir.
Bu Rize denen malum kulübün sürekli GS’nin unutulmaz isimlerini TD’liğe getirmesi ise ilginç bir strateji cidden.
https://twitter.com/x/status/1495418409919684621
İlk maçında GS'yi yenip yönetime ne kaçırdıklarını gösterecek.Bu adamın düşman kulüpte ne işi var. Halbuki Torrent denen herif bugğn yarın kovulacak, ardından ya Bülent Ya Okan gelir diyorduk. Biraz daha bekleyebilirdi ama kendi bilir.
Bu Rize denen malum kulübün sürekli GS’nin unutulmaz isimlerini TD’liğe getirmesi ise ilginç bir strateji cidden.
https://twitter.com/x/status/1495418409919684621
Adamın daha napması gerekiyor kendini ispat etmek içinBu maçla birlikte yine gördük ki başımızda hoca filan yok. Acilen Torrent ile yollar ayrılmalı, yoksa Barça'nın BJK rekorunu kıracak olması kaçınılmaz olur.
Belmas onu da mı alamaz? Belmasan tava.Inaki Peña keşke Muslera sonrası mümkün olsa ama ne mümkün. Beşiktaş alır onu da.
Inaki Peña keşke Muslera sonrası mümkün olsa ama ne mümkün. Beşiktaş alır onu da.
Sansüre uğramış belgesele ne denir?...
Yaşadığımız dönemin şartları bu şekilde. Bu konuda yapacak bir şey yok maalesef
Yoooo zamanında yağlıyıp bağlıyor yere göre sığdıramıyordunuz.Yaşadığımız dönemin şartları bu şekilde. Bu konuda yapacak bir şey yok maalesef
Ben yine yağlarım bağlarım ama belgeseli hazırlayanların öyle bir şey yapma şansları yok. Sanki bilmiyorsun da konuşuyorsun. Asıl sen konuşturma beniYoooo zamanında yağlıyıp bağlıyor yere göre sığdıramıyordunuz.Konuşturma beni şimdi, yat kalk ftük e dua et.
Tutmayın küçük enişteyi bırakın gelsin.Buyur söz sende .Ben yine yağlarım bağlarım ama belgeseli hazırlayanların öyle bir şey yapma şansları yok. Sanki bilmiyorsun da konuşuyorsun. Asıl sen konuşturma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?