🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Gedson bu Gedson tek başına formda fernando ndiaye belhanda orta sahasını tek başına yok eden adam rakibine nasıl kaptırırsın. Birde komisyon koparmak için.. sizin gittiğiniz gün gs taraftarı kurban kesecek

Bu adamın düşman kulüpte ne işi var. Halbuki Torrent denen herif bugğn yarın kovulacak, ardından ya Bülent Ya Okan gelir diyorduk. Biraz daha bekleyebilirdi ama kendi bilir.

Bu Rize denen malum kulübün sürekli GS’nin unutulmaz isimlerini TD’liğe getirmesi ise ilginç bir strateji cidden.

Bu adamın düşman kulüpte ne işi var. Halbuki Torrent denen herif bugğn yarın kovulacak, ardından ya Bülent Ya Okan gelir diyorduk. Biraz daha bekleyebilirdi ama kendi bilir.

Bu Rize denen malum kulübün sürekli GS’nin unutulmaz isimlerini TD’liğe getirmesi ise ilginç bir strateji cidden.

Aynı şey Bursaspor'a da Beşiktaşlıların gitmesi. Ama şu anda Rize GS olayları zirvedeyken iyi olmamış bu.

GS'ye kırk yılın başı işimiz düştü onda da bir işe yaramadılar. Adamlar yüzünden Mart'ta şampiyon olamıyoruz. Diğer takımlar da sizin derdiniz yok diyordu.

GS'nin en büyük yanlışı geri beşliyi yabancı yaparak lige girmesi. Ben olsam seneye Doğan'ı ne yapar eder bağlarım. Muslera yedek olmayı kabul etmek zorunda. Bir de Emin Bayram'ı 11'e sabitlerim. Hiç değilse Berkan'a falan tahammül etmem ortaya kaliteli yabancı alırım. Bu Pulgar'ı sağlam kitlemişler. Adam bildiğin Şilili Aytaç.

Inaki Peña keşke Muslera sonrası mümkün olsa ama ne mümkün. Beşiktaş alır onu da.
20220202_171540.jpg

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
Yoooo zamanında yağlıyıp bağlıyor yere göre sığdıramıyordunuz. :A Konuşturma beni şimdi, yat kalk ftük e dua et.
Ben yine yağlarım bağlarım ama belgeseli hazırlayanların öyle bir şey yapma şansları yok. Sanki bilmiyorsun da konuşuyorsun. Asıl sen konuşturma beni :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam