Evet 7 kupa kazanmış iki yılda Katarda.Uzatmalara oynardı. Büyük ihtimalle Xavi gelecek gibi, son maçına çıkacak. 90. maçına çıkacak ve kısa sürede kupaları kazanmaya başladı bile.
Evet 7 kupa kazanmış iki yılda Katarda.Uzatmalara oynardı. Büyük ihtimalle Xavi gelecek gibi, son maçına çıkacak. 90. maçına çıkacak ve kısa sürede kupaları kazanmaya başladı bile.
Galatasaray'ın Fatih Terim'den sonra yeni teknik direktör adayı olabilir, tabii yıllar sonra.Evet 7 kupa kazanmış iki yılda Katarda.
İki maç daha böyle oynasın en az 30 milyon EuroAynen, Premier lig yapar. Aynen. Oradaki takımların hiç işi gücü yok "Marcao'yu alsak keşke" diye gün sayıyorlar zaten. Daha 5 gün önce Beşiktaş forvetlerini tekme tokat dövdü, 1 tane sarı kartı zor aldı. Nasıl bir polyanasınız ben anlamıyorum ki.
Aynen 30 miyon Euro.İki maç daha böyle oynasın en az 30 milyon Euro
Kendi takımındakini dövüyor normal rakibi dövmesiAynen, Premier lig yapar. Aynen. Oradaki takımların hiç işi gücü yok "Marcao'yu alsak keşke" diye gün sayıyorlar zaten. Daha 5 gün önce Beşiktaş forvetlerini tekme tokat dövdü, 1 tane sarı kartı zor aldı. Nasıl bir polyanasınız ben anlamıyorum ki.
Ben bile stadyuma gidiyorum, bir zahmet gelsin kalan yarısı da... Alanya maçından sonra gitmeme kararı almıştım ama sonra dedim ki eğer 3 4 maç arka arkaya yenip beni ikna ederseler gidebilirim Avrupa maçına... Bjk maçı nazarlık, futbol da çok üst düzey değil ama Avrupa'da iyi oynuyoruz be... Umarım taraftar sayısı minimum 40 45 bin olur da özlediğimiz o muazzam atmosferi yaşarız bu çok önemli liderlik maçında...https://twitter.com/x/status/1455929033183596545
4-5 gün sonra yasak kalkacakken zaten izin vermemeleri büyük skandaldı, doğru olanı yapmışız. Umarım bu racona rezil olmayız yarın tribünlerin yarısı gelmezse büyük rezillik olur.
Şovmen herif…Ben bile stadyuma gidiyorum, bir zahmet gelsin kalan yarısı da... Alanya maçından sonra gitmeme kararı almıştım ama sonra dedim ki eğer 3 4 maç arka arkaya yenip beni ikna ederseler gidebilirim Avrupa maçına... Bjk maçı nazarlık, futbol da çok üst düzey değil ama Avrupa'da iyi oynuyoruz be... Umarım taraftar sayısı minimum 40 45 bin olur da özlediğimiz o muazzam atmosferi yaşarız bu çok önemli liderlik maçında...
Ben bile stadyuma gidiyorum, bir zahmet gelsin kalan yarısı da... Alanya maçından sonra gitmeme kararı almıştım ama sonra dedim ki eğer 3 4 maç arka arkaya yenip beni ikna ederseler gidebilirim Avrupa maçına... Bjk maçı nazarlık, futbol da çok üst düzey değil ama Avrupa'da iyi oynuyoruz be... Umarım taraftar sayısı minimum 40 45 bin olur da özlediğimiz o muazzam atmosferi yaşarız bu çok önemli liderlik maçında...
Millet zengin.. @MasacREŞovmen herif…
İşimiz bu, aksi düşünülemez...Şovmen herif…
Zengin değiliz ama mühendisiz, para kazanıyoruz.. Harcamayalım mı kardeşim...Millet zengin.. @MasacRE
Ligi alsın. Daha az üzer.İkisi de imkansız bence ama merak ettim Gs taraftarı ne düşünür diye
Fenerbahçe lig ya da konferans ligini kazanacak hangisini tercih edersiniz Gsliler?
Tahmin etmiştimLigi alsın. Daha az üzer.
Hocam niye tek ünvanımızı sizinle paylaşalım..Tahmin etmiştimAvrupa'da kupa kazanan tek Türk takımı ünvanı var ortada sonuçta. Bu arada ben de konferans ligini almayı tercih ederim.
Yani bence deHocam niye tek ünvanımızı sizinle paylaşalım..
İkisi de imkansız bence ama merak ettim Gs taraftarı ne düşünür diye
Fenerbahçe lig ya da konferans ligini kazanacak hangisini tercih edersiniz Gsliler?
Fener ligi, GS konferansı almasını tercih ederim. Ama dediğin gibi tüm olay Avrupa’dan kupa alan ilk ve tek TR takımı olmasından dolayı, yoksa Eğer Fener de UEFA’yı mesela 2013’te alsaydı, bu sorunun cevabı olarak lig > konferans derdimİkisi de imkansız bence ama merak ettim Gs taraftarı ne düşünür diye
Bugün düşündüm de ligi mi alsak daha çok sevinirim konferans mı diye konferans dedim kendi kendime demek ki haklıymışımFener ligi, GS konferansı almasını tercih ederim. Ama dediğin gibi tüm olay Avrupa’dan kupa alan ilk ve tek TR takımı olmasından dolayı, yoksa Eğer Fener de UEFA’yı mesela 2013’te alsaydı, bu sorunun cevabı olarak lig > konferans derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?