🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Marcao resmen takımın beyni konumda, bugün olağanüstü bir performans gösterdi ve bu takımın olmazsa olmazlarından olduğunu kanıtladı. Eğer bu performanla devam eder, saçma sapan hareketler yapmazsa önümüzdeki sezon Premier Lig yapacaktır.

Cicaldau ve Morutan'a da bir kez daha maşallah... Üstüne kata kata ilerleyecekler umarım.

Aynen, Premier lig yapar. Aynen. Oradaki takımların hiç işi gücü yok "Marcao'yu alsak keşke" diye gün sayıyorlar zaten. Daha 5 gün önce Beşiktaş forvetlerini tekme tokat dövdü, 1 tane sarı kartı zor aldı. Nasıl bir polyanasınız ben anlamıyorum ki.

Reactions: Gerekli24
İki maç daha böyle oynasın en az 30 milyon Euro

Kendi takımındakini dövüyor normal rakibi dövmesi

Reactions: DarkLegenD
Ben bile stadyuma gidiyorum, bir zahmet gelsin kalan yarısı da... Alanya maçından sonra gitmeme kararı almıştım ama sonra dedim ki eğer 3 4 maç arka arkaya yenip beni ikna ederseler gidebilirim Avrupa maçına... Bjk maçı nazarlık, futbol da çok üst düzey değil ama Avrupa'da iyi oynuyoruz be... Umarım taraftar sayısı minimum 40 45 bin olur da özlediğimiz o muazzam atmosferi yaşarız bu çok önemli liderlik maçında...

Reactions: Tolstoyevski
Şovmen herif…

Reactions: MEnes

Millet zengin.. @MasacRE

Reactions: MasacRE and MEnes
İkisi de imkansız bence ama merak ettim Gs taraftarı ne düşünür diye

Fenerbahçe lig ya da konferans ligini kazanacak hangisini tercih edersiniz Gsliler?

Fenerbahçe lig ya da konferans ligini kazanacak hangisini tercih edersiniz Gsliler?

Fener ligi, GS konferansı almasını tercih ederim. Ama dediğin gibi tüm olay Avrupa’dan kupa alan ilk ve tek TR takımı olmasından dolayı, yoksa Eğer Fener de UEFA’yı mesela 2013’te alsaydı, bu sorunun cevabı olarak lig > konferans derdim

Reactions: xdragxx
Bugün düşündüm de ligi mi alsak daha çok sevinirim konferans mı diye konferans dedim kendi kendime demek ki haklıymışım

Reactions: Tolstoyevski