Bir van Dick değiliz belki ama biz de Ömer Bayram'ı tebrik edebiliriz tabi.
Ben de teşekkür ederim bu güzel sözler için. Evet o simgenin anlami var bende ve aslinda konuda baya ayrıntilar gizliİlk kutlama konularını açtığım konulardan birinde o fotonun benzeri, bir başkasinda da o yazıların bir kısmı vardı. En son kutlama konunda 'Yaş günün, mesaj yazma kulübü ve yıldönümünü ard arda ben açtım' diye belirtmiştim ve şimdi 4. konuda bana nasip olduher bir konum daha bi detaylı oluyor bu da dostluğumuzun giderek büyüdüğünü gösteriyor 😊 İyi ki Oscar 2019 etkinliğine katılmışım çünkü birbirimizi çok daha iyi tanimamıza vesile oldu.
Ben başta @MEnes 'e sordum, dedimki Sherlock bey'e bir kutlama konusu açacağım, onunla ilgili düşüncelerini belirt, konunin içinde paylaşacağım. 'Ben adaşımı övmem' falan deyip saydi üst üsteAdaşım, Utku beyciğim ve SABAR düşmanı Dark ne cevap verdi bilmiyorum. Gerçi neye olumsuz yanıt verdiler ondan bile haberim yok.Kaçta açtığının önemi yok yahu, önemli olan açmış olman zaten. Tekrardan çok teşekkür ederim. Düşünmen yeterli.Düşündüğün fikir yaratıcı olduğu kadar, ufak çaplı kalp krizi geçirtiyor. Bu yüzden gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Ama gözlerim doldu be...
gizemli ve çözülemez mi? 😱Herhangi bir şeye yorum yaparken ıkınacak hâle gelmişim lakin buna rağmen gizemli ve çözülemez birisi için benden yorum yapmamı bekliyorsun.
İnşallah ve tabii ki hep beraber.
Tip olarak pek kendisine benzediğim söylenemez.Ahahahaha artık inceleme işlerine ortağım @Dosi hanım bakıyor genelde.
Zeynep piri oldu bu işin, boşuna dememişler boynuz kulağı geçer diye.@Dosi
Aynen bugün başka konuda da belirttiğim gibi, bu konularda en iyisi benim 😎
Tabi ki öyle diyeceğim. O leş adaşımı övüp ne yapacağım sanki.Ben başta @MEnes 'e sordum, dedimki Sherlock bey'e bir kutlama konusu açacağım, onunla ilgili düşüncelerini belirt, konunin içinde paylaşacağım. 'Ben adaşımı övmem' falan deyip saydi üst üste
Ben zaten anında vazgeçtim, daha önce @DarkLegenD e de yazmıştim, o da imkanı yok demişti galiba@MasacRE cevap vermeden ona plan iptal dedim zaten ama böylesi daha iyi. Konuma ortak olacaklardı yoksa
Aslında o twitterdaki mesajı anında görseydin 20 dakika bekleyecektin şaka olduğunu anlaman için ama şanslısın, sadece 5 dakika falan oldu galiba
Adaşım, yoldaşım, SABAR'daşım nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum... Hoş, boş ama bir o kadar da kaliteli olan bu hoş ve boş muhabbetimiz hiç eksik olmasın...
Sana inanılmaz mükemmel, destansı bir hediye veriyorum... O muazzam mavi gözlerine kurban be Saoirse...
Ve son olarak her şey EREN...
Yorumindada sıva vardı amaTabi ki öyle diyeceğim. O leş adaşımı övüp ne yapacağım sanki.Bundan sonra sadece kendimi öveceğim demiştim ahahahahha.Aslında benim SAOİRSE RONAN'ı bile hediye olarak vermemem gerekiyordu. O benim, kimseye vermem... Sadece güzelliği görüp gözleri açılsın diye yolladım yoksa yanlış anlaşılma olmasın.
Ben başta @MEnes 'e sordum, dedimki Sherlock bey'e bir kutlama konusu açacağım, onunla ilgili düşüncelerini belirt, konunin içinde paylaşacağım. 'Ben adaşımı övmem' falan deyip saydi üst üste
Ben zaten anında vazgeçtim, daha önce @DarkLegenD e de yazmıştim, o da imkanı yok demişti galiba@MasacRE cevap vermeden ona plan iptal dedim zaten ama böylesi daha iyi. Konuma ortak olacaklardı yoksa
Aslında o twitterdaki mesajı anında görseydin 20 dakika bekleyecektin şaka olduğunu anlaman için ama şanslısın, sadece 5 dakika falan oldu galiba
Yorumindada sıva vardı ama
o değilde başlıktaki adam harika değil.mi? umarım sizde de bende görundüğu gibidir. Sherlock'a uydu
Aslında benim SAOİRSE RONAN'ı bile hediye olarak vermemem gerekiyordu. O benim, kimseye vermem... Sadece güzelliği görüp gözleri açılsın diye yolladım yoksa yanlış anlaşılma olmasın.
Onu mazeret olsun diye söyledim yoksa kendisi tahmin edilebilir, sıradan ve düz bir insan.gizemli ve çözülemez mi? 😱
Konuda belirttik, kaliteli eğlenceli ve iyi bir arkadaş olduğunu. Bunlar yeterli gizemli sayılmaması için
@Sherlock Doğum günün kutlu olsun, canım.Hediye olarak bunu seçtim. Dominant, özel, ürkütücü ve klas.
Neyse bu sonuç daha iyi oldu. yalnız başlıktaki görsellerin güzelliği baya hoşuma gidiyorÜçü hakkında benden benzer bir şey istemiş olsan ya üşenir yazmazdım, ya da hayır derdim hain adaşım gibi. O yüzden ne şaşırdım, ne de kızıyorum.
Yeni yaşının önce sağlık getirmesini diliyorum. Tüm sevdiklerinle birlikte, sevgi dolu, huzurlu bir yaşın olsun. Doğum günün kutlu olsun 🎂😇🎊🎉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?