Evet o kara dönem. Orada bizim medar ı iftarımız, doğan güneşimiz 'SABAR...' adlı destansı konumuz silindi...9999 sayfanın olduğu kara dönem mi?
Evet o kara dönem. Orada bizim medar ı iftarımız, doğan güneşimiz 'SABAR...' adlı destansı konumuz silindi...9999 sayfanın olduğu kara dönem mi?
2 tanesi aklımda ama 3'ü hatırlayamadım diyecektim. Lakin şimdi düşününce 3'ü de hatırladım.Bence ne olduğunu bilmiyorsun.
AA dur 3 tü aslında
10000.sayfaya hiç gelinemedi mi?Evet o kara dönem. Orada bizim medar ı iftarımız, doğan güneşimiz 'SABAR...' adlı destansı konumuz silindi...
Senin bana verdiğin de öyleydi.Teşekkür ederim Hainhatt, kan dondurucu bir hediye...
Gelinmişti sanırım ama o mesaj sayısına gelinse bile silinen konular geri gelmedi sadece forumun bozuklukları düzeldi.10000.sayfaya hiç gelinemedi mi?
Admin seneler önceki forumu yavaşlatan bazı konuları silerken o haftaya ait olanlarda gitmiş.Yanlışlıkla dedin kim silebilir?
Dikkat etmemişimdir.Admin seneler önceki forumu yavaşlatan bazı konuları silerken o haftaya ait olanlarda gitmiş.
Hatırlamıyormusun 10.000 mesaj kampanyamızı? O ara oldu
Her zaman abla.
Nedense hâlâ birşeyleri hatırlamadığını düşünüyorum. biri hal oldu kaldı 22 tanesi aklımda ama 3'ü hatırlayamadım diyecektim. Lakin şimdi düşününce 3'ü de hatırladım.
Hatırlıyorum hepsini dediysem hatırlıyorum...Nedense hâlâ birşeyleri hatırlamadığını düşünüyorum. biri hal oldu kaldı 2
İp ucu ver bakalım anlamışmısınHatırlıyorum hepsini dediysem hatırlıyorum...Bak birini hallettim kalan 2'yi de hallederiz, nedir yani.Tabi kalan 2'den biri zor biri kolay diyebiliriz...
Biri kanalla ilgili bir durumdu ama benim için oldukça zorlu bir konuydu...İp ucu ver bakalım anlamışmısın
Tahmin ettiğim gibi 1 tane uydu.Biri kanalla ilgili bir durumdu ama benim için oldukça zorlu bir konuydu...Diğeri de uzun süre sonra uğrama mevzusu ama uğramadım hala tabi...
Ahahahaha defter kapandı demek, yani uğrasam kabul etmeyecek misin...Tahmin ettiğim gibi 1 tane uydu.
Uğrama kısmını unutmuştum. Artık o defter kapandı bence
2. kısım bir uğrama mevzusu ama o düşündüğün uğrama değilbir kaç güne hatırlatırım
Kanal işi de düşünmeye devam et. Temmuza kalsın bari
45 bin kapıdasıvama işi de olursa bakarız duruma
Oha Zey bakarız falan demiş çok ilginç...45.000 konunu çözeriz rahat ol, üzerine sıvama da gelirse mangayı okuyorsun yani...@MEnes @Tolstoyevski
Enes'im, tebrik ediyorum kardeşim. Maşallahın var son dönemde.Daha nice kaliteli ve sıva dolu mesajlara inşallah.@Sherlock
Ne güzel işte, tadını çıkar bu aktif döneminin.Teşekkür ederim kardeşim, hep beraber inşallah.Sen ben yok, biz varız...
Son zamanlarda iyi boş yapıyorum gerçekten, bu durumdan son derece rahatsızım.Survivor, güzeller ve OSM bunda etkili... Gıdım gıdım artan mesaj sayısı bir anda 5.000 artmış, gerçi yine tam bir anda sayılmaz ama olsun.
Kısmet... @MEnes45.000 konunu çözeriz rahat ol, üzerine sıvama da gelirse mangayı okuyorsun yani...@MEnes @Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?