Bu bildiriyi yapan kişi sana hediye göndermişti aynı konuda... Ben bu bildiri üzerinden sonra kendisini gömmüştüm, o yüzden bu bildiri kabul ettiğimi söylediğimi hatırlamıyorum.
Bu bildiriyi yapan kişi sana hediye göndermişti aynı konuda... Ben bu bildiri üzerinden sonra kendisini gömmüştüm, o yüzden bu bildiri kabul ettiğimi söylediğimi hatırlamıyorum.
Ortalıkta pek görünmüyor.Forumda Hayalet gibi takıldığı düşünüyorumİşte o çok karmaşık bir durum. Zamanla hepimiz öğreneceğiz @MEnes bizi bilgilendirir.
Olsun ben bana hediye değilde başklarına verilince trip modunu açıyorumBu bildiriyi yapan kişi sana hediye göndermişti aynı konuda... Ben bu bildiri üzerinden sonra kendisini gömmüştüm, o yüzden bu bildiri kabul ettiğimi söylediğimi hatırlamıyorum.
Evet adaşım o ince çizgilerde, uçlarda gezmeyi seviyoruz...Yine övmek ile gömmek arasında giden o ince çizgide yazılmış bir mesaj... Yeter be adam, yeter bu kadar sanatsal olma...
Bizleri satıp gittiğin OSM olsun, güzeller olsun normalde kağnı hızında mesaj yazan ben kısa sürede 5.000 civarında mesaj yazarak 20.000 olmuşum. 20.000 çok değil, insanlar ne boşlar yapıyor be adaşım...
Ahahahahaha. Bu kelime... Bu muazzam gelime... Gerçekten inanılmaz... Senin bu kelimenin olduğu sahneyi ekran görüntüsü alman ve bana hediye etmen ise bana ne kadar değer verdiğini ortaya koyuyor adeta. Teşekkür ediyorum adaşım, lezbomanyetik günler de diliyorum ayrıca. Bu sanatsal kelimeyi de dört bir kenara yazacağımıza herkes emin olabilir.
Sabar olmanın sırları nelerdir?Öğrenebilir mym?
SABAR demek bir yaşam tarzı demek... Bir başkaldırı demek... İyili ve güzelliği oluşturan dünya temellerinin yeniden yazılması demek... SABAR demek toplumların içindeki kötülüğü yok etmek için verilen mücadele demek... Yakında yeni gelişmeler olacak diyordum, onlar için sabredin ve bekleyin... Herkes yakında SABAR'ı daha yakından tanıyacak...İşte o çok karmaşık bir durum. Zamanla hepimiz öğreneceğiz @MEnes bizi bilgilendirir.
Evet bu konuda biraz hassas olduğunu biliyorum ama o zamanki tepkiler yerini başka şeylere bıraktığı için hediye vermeme durumuna son verdim.Olsun ben bana hediye değilde başklarına verilince trip modunu açıyorum
Ben çok uyuyorum profile ama ayrıldımSABAR demek bir yaşam tarzı demek... Bir başkaldırı demek... İyili ve güzelliği oluşturan dünya temellerinin yeniden yazılması demek... SABAR demek toplumların içindeki kötülüğü yok etmek için verilen mücadele demek... Yakında yeni gelişmeler olacak diyordum, onlar için sabredin ve bekleyin... Herkes yakında SABAR'ı daha yakından tanıyacak...
Foruma konu olarak açarsanız memnun olurum.SABAR demek bir yaşam tarzı demek... Bir başkaldırı demek... İyili ve güzelliği oluşturan dünya temellerinin yeniden yazılması demek... SABAR demek toplumların içindeki kötülüğü yok etmek için verilen mücadele demek... Yakında yeni gelişmeler olacak diyordum, onlar için sabredin ve bekleyin... Herkes yakında SABAR'ı daha yakından tanıyacak...
Verdiğin 2 söz var hâlâ beklediğimEvet bu konuda biraz hassas olduğunu biliyorum ama o zamanki tepkiler yerini başka şeylere bıraktığı için hediye vermeme durumuna son verdim.
Neden ayrıldınız?
Bir konu vardı ama silinmişForuma konu olarak açarsanız memnun olurum.
Tripsi modumu açıp o grupla alakamı yarım kestimNeden ayrıldınız?
Zaten vardı sanatsal bir konumuz ama işte mesajların silindiği o kara dönemde yok edildi... Yakında neyin ne olduğunu göreceksiniz, tüm insanlık SABAR'ı tekrardan tanıyacak merak etmeyin...Foruma konu olarak açarsanız memnun olurum.
Kendiliğinden mi silindi yoksa forumun kurallarını çiğnediği için mi silindi?Bir konu vardı ama silinmiş
Ayrılmak veya ayrılmamak kişilerin elinde olan bir şey değildir.. Eğer ruhunda SABAR varsa ve o uyanışı gerçekleştirdiysen sen istediğin kadar ayrıldım de hiç bir şey fark etmez. )
Evet biliyorum ve ikisini de gerçekleştireceğim merak etme... )Verdiğin 2 söz var hâlâ beklediğim
9999 sayfanın olduğu kara dönem mi?Zaten vardı sanatsal bir konumuz ama işte mesajların silindiği o kara dönemde yok edildi... Yakında neyin ne olduğunu göreceksiniz, tüm insanlık SABAR'ı tekrardan tanıyacak merak etmeyin...
Bir ara 1 haftalık konular yanlışlıkla silindi. O da o hafta açılmıştı. Müzikten yarışmaya hepsi silindiKendiliğinden mi silindi yoksa forumun kurallarını çiğnediği için mi silindi?
Bence ne olduğunu bilmiyorsun.Evet biliyorum ve ikisini de gerçekleştireceğim merak etme... )
Yanlışlıkla dedin kim silebilir?Bir ara 1 haftalık konular yanlışlıkla silindi. O da o hafta açılmıştı. Müzikten yarışmaya hepsi silindi