🕵️Sherlock 20.000'ler Kulübünde! 🕵 #SABAR

Bu bildiriyi yapan kişi sana hediye göndermişti aynı konuda... :A Ben bu bildiri üzerinden sonra kendisini gömmüştüm, o yüzden bu bildiri kabul ettiğimi söylediğimi hatırlamıyorum. :A
Olsun ben bana hediye değilde başklarına verilince trip modunu açıyorum :)

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yine övmek ile gömmek arasında giden o ince çizgide yazılmış bir mesaj... Yeter be adam, yeter bu kadar sanatsal olma... :A

Bizleri satıp gittiğin OSM olsun, güzeller olsun normalde kağnı hızında mesaj yazan ben kısa sürede 5.000 civarında mesaj yazarak 20.000 olmuşum. :A 20.000 çok değil, insanlar ne boşlar yapıyor be adaşım... :A

Ahahahahaha. :A Bu kelime... Bu muazzam gelime... Gerçekten inanılmaz... Senin bu kelimenin olduğu sahneyi ekran görüntüsü alman ve bana hediye etmen ise bana ne kadar değer verdiğini ortaya koyuyor adeta. :A Teşekkür ediyorum adaşım, lezbomanyetik günler de diliyorum ayrıca. :A Bu sanatsal kelimeyi de dört bir kenara yazacağımıza herkes emin olabilir. :A
Evet adaşım o ince çizgilerde, uçlarda gezmeyi seviyoruz... :A

Bu muazzam kelimenin sanatsallığını herkesin bilmesi gerekiyor... :A Sana göndererek bir nevi değeri göstermiş gibi oldu aynen ama aynı mesajda gömmüşüm de... İşte böyle değişik ve ruh hastası bir yapıda bir bireyim... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Sabar olmanın sırları nelerdir?Öğrenebilir mym? :A
İşte o çok karmaşık bir durum. Zamanla hepimiz öğreneceğiz :A @MEnes bizi bilgilendirir.
SABAR demek bir yaşam tarzı demek... Bir başkaldırı demek... İyili ve güzelliği oluşturan dünya temellerinin yeniden yazılması demek... SABAR demek toplumların içindeki kötülüğü yok etmek için verilen mücadele demek... Yakında yeni gelişmeler olacak diyordum, onlar için sabredin ve bekleyin... Herkes yakında SABAR'ı daha yakından tanıyacak...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
SABAR demek bir yaşam tarzı demek... Bir başkaldırı demek... İyili ve güzelliği oluşturan dünya temellerinin yeniden yazılması demek... SABAR demek toplumların içindeki kötülüğü yok etmek için verilen mücadele demek... Yakında yeni gelişmeler olacak diyordum, onlar için sabredin ve bekleyin... Herkes yakında SABAR'ı daha yakından tanıyacak...
Ben çok uyuyorum profile ama ayrıldım :)

@Tolstoyevski 'nin kutlama konusunda alıntıma bak :)

• Güldürdün
Foruma konu olarak açarsanız memnun olurum.

• Beğendim