🕵️Sherlock 20.000'ler Kulübünde! 🕵 #SABAR

Biri kanalla ilgili bir durumdu ama benim için oldukça zorlu bir konuydu... :A Diğeri de uzun süre sonra uğrama mevzusu ama uğramadım hala tabi... :A
Tahmin ettiğim gibi 1 tane uydu.
Uğrama kısmını unutmuştum. Artık o defter kapandı bence :A
2. kısım bir uğrama mevzusu ama o düşündüğün uğrama değil :A bir kaç güne hatırlatırım :A

Kanal işi de düşünmeye devam et. Temmuza kalsın bari :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tahmin ettiğim gibi 1 tane uydu.
Uğrama kısmını unutmuştum. Artık o defter kapandı bence :A
2. kısım bir uğrama mevzusu ama o düşündüğün uğrama değil :A bir kaç güne hatırlatırım :A

Kanal işi de düşünmeye devam et. Temmuza kalsın bari :A
Ahahahaha defter kapandı demek, yani uğrasam kabul etmeyecek misin... :A

Dediğin diğer uğramayı ise çıkaramadım doğrusu, nereye uğrayacağım diyip de uğramadım acaba... :A

Onu düşünebilsem bulmak zor değil zaten de düşünmeye fırsat olmuyor ki... Neyse bakacağız, çözeriz elbet... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Enes'im, tebrik ediyorum kardeşim. Maşallahın var son dönemde. :A Daha nice kaliteli ve sıva dolu mesajlara inşallah. :bhr: @Sherlock

• Harika
Reactions: Sherlock
Enes'im, tebrik ediyorum kardeşim. Maşallahın var son dönemde. :A Daha nice kaliteli ve sıva dolu mesajlara inşallah. :bhr: @Sherlock

Teşekkür ederim kardeşim, hep beraber inşallah. :bhr: Sen ben yok, biz varız... :A

Son zamanlarda iyi boş yapıyorum gerçekten, bu durumdan son derece rahatsızım. :A Survivor, güzeller ve OSM bunda etkili... Gıdım gıdım artan mesaj sayısı bir anda 5.000 artmış, gerçi yine tam bir anda sayılmaz ama olsun. :A

• Harika
Reactions: Bully
Teşekkür ederim kardeşim, hep beraber inşallah. :bhr: Sen ben yok, biz varız... :A

Son zamanlarda iyi boş yapıyorum gerçekten, bu durumdan son derece rahatsızım. :A Survivor, güzeller ve OSM bunda etkili... Gıdım gıdım artan mesaj sayısı bir anda 5.000 artmış, gerçi yine tam bir anda sayılmaz ama olsun. :A
Ne güzel işte, tadını çıkar bu aktif döneminin. :A Hangimiz boş yapmadık ki :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock