Reisini görünce nasıl mutlu oluyor bak bak anacım kızın hiç resmi yok bunları zor buldum
Her zaman abla.
Reisini görünce nasıl mutlu oluyor bak bak anacım kızın hiç resmi yok bunları zor buldum
Coin varsa, devam ederiz. Şampiyonar Ligi olduğu için eldekilerle idare ederiz muhtemelen de. Bir de siz daha iyisiniz, biz çok iyi değiliz.Siz varsanız ben de varım Araf hocam, yaparız nedir yani.Brighton ile destan yazan adama Barcelona falan gelirse sonumuz nasıl olur kestiremiyorum tabii.
Yine birçok konuda olduğu gibi (hangi konular olduğunu sorma şu an aklıma gelmiyor...) 10'ar binlik kulüpler olayında da aynı döneme gelmişiz 2 kat fark olsa da... Nice kaotik 20 binlere, hayırlı uğurlu olsun dileyip canavar gibi hediyeyi takdim ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 86804
Sen nekadar mükemmel bir arkadaşsın
Forumun en kaliteli, en eğlenceli, en zeki, en çalışkan, en başarılı üyelerinden biri olan ve sohbeti keyifli, tüm sıvaları sonuna kadar hakeden, önceki sefer 11 ayda 5 bin yazıp ama son zamanlarda çenesi iyice açılıp 3 ay bile dolmadan 5 bin mesaj yazan ortağım @Sherlock
20.000'ler Kulübüne girmiştir
Geçtiğimiz günlerde yardım severliliği ile beni duugulandırdığında böyle bir şiir yazmıştımburada da ölümsüzleşsin
Her zaman tereddütsüz yardıma koşansın
En yardım seven ve çalışkansın
Renkli güzel dostluğunla
Leyla ile Mecnun tarzı esprilerinle
O kadar çok eğlendiriyorsunki
Centilmenliğin kralısın
Kralında kralısın
Bu kadar sıva yeterli. Başka hediyeye gerek yok
hediyesi sizden Sohbeti hepimizden
@Sherlock dün gece malum tarfiğimiz çok yoğundu
Bugün de nekadar aktif olabilirim emin değilim oyüzden sabahın köründe aradan çıkarayım dedim
Ne ara 20k yaptın mesaj sayını leş herif... Bu kadar fazla mesaj yazdıkça kanımı dondurmaya devam edeceksin...Neyse ayıp olmasın adet yerini bulsun hediye verelim bari... @Sherlock
Artık bu kelimeyi herkesin öğrenmesinin zamanı gelmişti...
Sabar'ın dedektifliğiyle nam salmış forumumuzun araştırmacı üyesi,beni de yancınız olarak kabul etmekle onurlandıran benim kadar futbol sevdalısı artı Liverpool sever( ki bende öyleyim) ama ben kloopcuyum😂 tebrikler 🎉🎈🎊🍾
Estağfurullah, o senin kendi şeyin.Teşekkür ediyorum Aykut hocam, hep beraber diyeceğim ama sen çoktan aşmışsın oraları.
Çok teşekkür ediyorum Atacan beyciğim, bugünleri görmemizde katkınız büyük.
Teşekkür ederim, reisim ne güzel çıkmış.
Abla teşekkür ederim, hep beraber inşallah.Reisim be, yine pek güzel.
Herkesin arayıp da bulamadığı netlik seviyesi.Teşekkür ederim.
Coin varsa, devam ederiz. Şampiyonar Ligi olduğu için eldekilerle idare ederiz muhtemelen de. Bir de siz daha iyisiniz, biz çok iyi değiliz.
Ben de sabar'ın üyesiyim bana haindam de 😂
Şiir daha önce de paylaştığım için az gelir deyip seni bol sıvamalı cümlelerle başladımGüzeller falan derken çenemiz açıldı ve iyi boş yaptık gerçekten.
Öncelikle düşündüğün ve yine es geçmediğin için, ardından konunun kendisi için, onun da ardından bu muhteşem SABAR eseri şiir için ve son olarak bütün güzel dileklerin için teşekkürlerimi sunuyorum sana ortağım.Zaten biliyorsun şiir çok severim, o sebeple bundan daha muazzam bir hediye olamazdı.
@Tolstoyevski 'ye hediye dizmiş amaDosi hanım bu hediye sayılmaz.Zaten artık bu bildiri yok oldu, biliyorsunuz bizim ruh halimiz son derece ani ve hızlı bir şekilde değişiyor.He ama hain yoldaşlarımız yine hediye vermezler kolay kolay, bu onların hainliğinden geliyor...
Benim kendi hesabımda fazla coin yok ama coinin mevcut olduğu hesaplar mevcut, lig kurulumunu diyorsan her türlü hallederiz yani.Yeter ki devam etmek isteyenler olsun.Zaten coin çok çok elzem değil dostluk maçları dışında, o da dediğin gibi Şampiyonlar Ligi yapacaksak çok çok şart değil.
Sabar olmak okadar kolay değil aslında.Ben de sabar'ın üyesiyim bana haindam de 😂
400 coinle açmıştık, şimdi 360 ile açılıyordu ve şampiyonlar ligi daha azdı sanırım, 310 diye hatırlıyorum. Yine lig de yapabiliriz tabii.Dosi hanım bu hediye sayılmaz.Zaten artık bu bildiri yok oldu, biliyorsunuz bizim ruh halimiz son derece ani ve hızlı bir şekilde değişiyor.He ama hain yoldaşlarımız yine hediye vermezler kolay kolay, bu onların hainliğinden geliyor...
Benim kendi hesabımda fazla coin yok ama coinin mevcut olduğu hesaplar mevcut, lig kurulumunu diyorsan her türlü hallederiz yani.Yeter ki devam etmek isteyenler olsun.Zaten coin çok çok elzem değil dostluk maçları dışında, o da dediğin gibi Şampiyonlar Ligi yapacaksak çok çok şart değil.
400 coinle açmıştık, şimdi 360 ile açılıyordu ve şampiyonlar ligi daha azdı sanırım, 310 diye hatırlıyorum. Yine lig de yapabiliriz tabii.
Sabar olmanın sırları nelerdir?Öğrenebilir mym?Sabar olmak okadar kolay değil aslında.
Ben bıraktım onları. Sadece Sabaristlerin arkadaşıyım
@Tolstoyevski 'ye hediye dizmiş ama
İşte o çok karmaşık bir durum. Zamanla hepimiz öğreneceğizSabar olmanın sırları nelerdir?Öğrenebilir mym?
45 bin kapıdaYa ona da gidip ÇEKİK falan atmıştır bu ruh hastası adaşım.Dosi hanıma da en hızlı şekilde SNK mangası hediye et adaşım, hediye olduğu için okumak zorunda kalır nezaketen de olsa... @MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?