🕵️Sherlock 20.000'ler Kulübünde! 🕵 #SABAR

Siz varsanız ben de varım Araf hocam, yaparız nedir yani.
Brighton ile destan yazan adama Barcelona falan gelirse sonumuz nasıl olur kestiremiyorum tabii.
Coin varsa, devam ederiz. Şampiyonar Ligi olduğu için eldekilerle idare ederiz muhtemelen de. Bir de siz daha iyisiniz, biz çok iyi değiliz.

Reactions: Sherlock

Anladım anladım, bu lanet sıcaklardan dolayı gelmiyordur... Bugün biraz yağmur yağar gibi oldu, umutlandık ancak yok... Yine yok, salmıyor bizi bu sıcaklar.
Neyse konu nasıl yine havaya geldi.

Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ediyorum, hep beraber kaotik gün ve mesajlara.
Aman aman nereye geldik böyle, şu güzelliğe bak.
(Anca bakarız zaten.
) Destansı, muazzam ve ülkemiz koşullarında bırak hediye etmeyi dokunmanın bile zor olacağı bu muazzam hediye için teşekkürlerimi sunuyorum.

Reactions: Tolstoyevski
@Sherlock dün gece malum tarfiğimiz çok yoğundu

Bugün de nekadar aktif olabilirim emin değilim oyüzden sabahın köründe aradan çıkarayım dedim

Güzeller falan derken çenemiz açıldı ve iyi boş yaptık gerçekten.

Öncelikle düşündüğün ve yine es geçmediğin için, ardından konunun kendisi için, onun da ardından bu muhteşem SABAR eseri şiir için ve son olarak bütün güzel dileklerin için teşekkürlerimi sunuyorum sana ortağım.
Zaten biliyorsun şiir çok severim, o sebeple bundan daha muazzam bir hediye olamazdı.

Reactions: Dosi
Sabar'ın dedektifliğiyle nam salmış forumumuzun araştırmacı üyesi,beni de yancınız olarak kabul etmekle onurlandıran benim kadar futbol sevdalısı artı Liverpool sever( ki bende öyleyim) ama ben kloopcuyum😂 tebrikler 🎉🎈🎊🍾

Yine övmek ile gömmek arasında giden o ince çizgide yazılmış bir mesaj... Yeter be adam, yeter bu kadar sanatsal olma...

Bizleri satıp gittiğin OSM olsun, güzeller olsun normalde kağnı hızında mesaj yazan ben kısa sürede 5.000 civarında mesaj yazarak 20.000 olmuşum.
20.000 çok değil, insanlar ne boşlar yapıyor be adaşım...

Ahahahahaha.
Bu kelime... Bu muazzam gelime... Gerçekten inanılmaz... Senin bu kelimenin olduğu sahneyi ekran görüntüsü alman ve bana hediye etmen ise bana ne kadar değer verdiğini ortaya koyuyor adeta.
Teşekkür ediyorum adaşım, lezbomanyetik günler de diliyorum ayrıca.
Bu sanatsal kelimeyi de dört bir kenara yazacağımıza herkes emin olabilir.

Reactions: MEnes

Çok teşekkür ederim, hediyen (açtım dinliyorum şu an...) şampiyonluğu kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde gerçekten çok iyi geldi.
Klopp'cu olman seni aynı zamanda Liverpool'cu da yapıyor zaten, o yüzden sıkıntı yok sen de bizden sayılırsın sonuna kadar.

Reactions: 12.Adam
Estağfurullah, o senin kendi şeyin.

Dosi hanım bu hediye sayılmaz.
Zaten artık bu bildiri yok oldu, biliyorsunuz bizim ruh halimiz son derece ani ve hızlı bir şekilde değişiyor.
He ama hain yoldaşlarımız yine hediye vermezler kolay kolay, bu onların hainliğinden geliyor...

Coin varsa, devam ederiz. Şampiyonar Ligi olduğu için eldekilerle idare ederiz muhtemelen de. Bir de siz daha iyisiniz, biz çok iyi değiliz.

Benim kendi hesabımda fazla coin yok ama coinin mevcut olduğu hesaplar mevcut, lig kurulumunu diyorsan her türlü hallederiz yani.
Yeter ki devam etmek isteyenler olsun.
Zaten coin çok çok elzem değil dostluk maçları dışında, o da dediğin gibi Şampiyonlar Ligi yapacaksak çok çok şart değil.

Reactions: MEnes and Dosi
Şiir daha önce de paylaştığım için az gelir deyip seni bol sıvamalı cümlelerle başladım

Hepsini hakediyorsun ortağım

@Tolstoyevski 'ye hediye dizmiş ama

400 coinle açmıştık, şimdi 360 ile açılıyordu ve şampiyonlar ligi daha azdı sanırım, 310 diye hatırlıyorum. Yine lig de yapabiliriz tabii.

400 coinle açmıştık, şimdi 360 ile açılıyordu ve şampiyonlar ligi daha azdı sanırım, 310 diye hatırlıyorum. Yine lig de yapabiliriz tabii.

Şu an kampanya olması lazım lig kurulumları için istenen coinle alakalı, 200 istiyordu mesela İngiltere Premier Lig için en son.
Ligi bitirelim de dediğim gibi her türlü hallederiz o işi.

Reactions: Araf
Ya ona da gidip ÇEKİK falan atmıştır bu ruh hastası adaşım.
Dosi hanıma da en hızlı şekilde SNK mangası hediye et adaşım, hediye olduğu için okumak zorunda kalır nezaketen de olsa... @MEnes
45 bin kapıda
sıvama işi de olursa bakarız duruma