🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Steins Gate destanını daha izlememiş mi henüz 😱 @Sherlock

Yer yer SNK’nin bile çok üstünde bir senaryoya sahip destandır... Dark neyse dizilerde, animelerde de Steins Gate odur... Buna rağmen halen yeni bölümleri izlememiş olmam büyük ayıp....

Reactions: Sherlock and MEnes
Çok şükür iple çekiyorum
Dün akşam üstü bir ara sanki değişir gibi mi oldu yoksa uykusuzluktan halil ünal losyon mu gördüm pek emin değilim
Yok ben çekirdekli görselleri dedim
ve evet geçe Halil ünal losyon değildi gördüğün
@MEnes
Yarına bu gelecek:

Reactions: Dosi and MEnes
Biz adaşım, yoldaşımla böyle birbirimizi yeriz ama günün sonunda kazanan hep biz Enes'ler oluruz...
@Sherlock
Bildirimler çok ki geriye gidip bakıyorum.
Olsun şuan işimi görmekte bu kaos. Sonra can ciğer kuzu sarması olursanız no problem

Reactions: MEnes
Steins Gate şuan animelerde 1 numaramda zaten... Ama SNK'nın animesinin final sezonu geldğinde (mangayı okuduğum ve hikayeyi bildiğim için..) iyi aktarılırsa 1 numaya geçecek ve hiç bir yere kıpırdamayacak oradan. Ama şuan 1 numara yeri sağlam Steins Gate'in. Adaşıma da bu bilgileri gerektiği şekilde aktardım ve izleyecek çok yakın gelecekte...

Yeni bölümleri de gerçekten çok çok iyi diyebilirim. Hikayenin diğer kısmını çok güzel aydınlatıyor. Şimdi bilgi vermiyim ama izlersen eğer bir gün neresi olduğunu anlayacaksın muhakkak. Ve Steins Gate 0'nun da çoook çok muazzam bir anime olduğunu o tadı verdiğini söyleyebilirim...

Reactions: Tolstoyevski