Çok şükür iple çekiyorumBen yeni görsel arayışına gireyim bari
Ama aslında vesile olan Sherlock'tuBen senin içini biliyorum içini.Ne fitne fesat kuliscisin sen aman aman.
Nerede olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok ama geri dönüşü muhakkak olacaktır. Çünkü onun adı ENES ve benim kopyam. Altta kalmaz ve her daim cevap verir...Banşanm tuşunu arıyordur@Sherlockya da diğer yoldaşları bekliyordur destek için
Doymadın mı?@BesaleT sana göre Hababam Sınıfı efsane midir?
Fark her zaman iyidir bu arada avatar gidiyo he öyle olsunDoymadın mı?
Zaten işi gücü yalan dolan olduğu için bunlara şaşırmıyorum artık...Montajla şantajla çare bulmaya çalışır@Sherlock
Steins Gate destanını daha izlememiş mi henüz 😱 @SherlockAdaşıma bu DESTAN'ı izleteceğim. 25 bölümü 1 2 günde tüketirsin diyorum, gereken ayarı verdim kendisine zaten, bugün yarın izler bitirir... Artık senin de geri dönmeni merakla bekliyoruz... O laneti ve döngüyü kırmak senin elinde... Steins Gate 0'yu gerçekten hala izlememiş olman beni kahrediyor...
Yok ben çekirdekli görselleri dedimÇok şükür iple çekiyorumDün akşam üstü bir ara sanki değişir gibi mi oldu yoksa uykusuzluktan halil ünal losyon mu gördüm pek emin değilim
Aa sen Survivor'da cevap yazmıştın bana. Bir ara bakayım oraya. Sana montaj ayarlamışZaten işi gücü yalan dolan olduğu için bunlara şaşırmıyorum artık...
Kendi kendini yaktıEvet orada biraz kendisinin kaşındığı doğru...
Civciv daha iyiydi sanki bunu boşver bence, sonra dikkatimiz dağılıyor filan...Yok ben çekirdekli görselleri dedimve evet geçe Halil ünal losyon değildi gördüğün@MEnes
Yarına bu gelecek:
Ekli dosyayı görüntüle 84236
Bildirimler çok ki geriye gidip bakıyorum.Biz adaşım, yoldaşımla böyle birbirimizi yeriz ama günün sonunda kazanan hep biz Enes'ler oluruz...@Sherlock
Steins Gate şuan animelerde 1 numaramda zaten... Ama SNK'nın animesinin final sezonu geldğinde (mangayı okuduğum ve hikayeyi bildiğim için..) iyi aktarılırsa 1 numaya geçecek ve hiç bir yere kıpırdamayacak oradan. Ama şuan 1 numara yeri sağlam Steins Gate'in. Adaşıma da bu bilgileri gerektiği şekilde aktardım ve izleyecek çok yakın gelecekte...Steins Gate destanını daha izlememiş mi henüz 😱 @Sherlock
Yer yer SNK’nin bile çok üstünde bir senaryoya sahip destandır... Dark neyse dizilerde, animelerde de S.G odur... Buna rağmen halen yeni bölümleri izlememiş olmam büyük ayıp....
Çok dikkat dağıtıcı bir detay olduğu için hak vermemek imkansız...Civciv daha iyiydi sanki bunu boşver bence, sonra dikkatimiz dağılıyor filan...@MEnes
Onda da biraz gömdüm kendisini ve programı ama olsun...Aa sen Survivor'da cevap yazmıştın bana. Bir ara bakayım oraya. Sana montaj ayarlamış
6-0 ayarlarız sıkıntı değilMillet bir sıfır atar, biz bir 6 ekleyerek come back yaptık ama6’ların laneti oldu bu arada, sana da 6’lı nick nasip olmadı malum
Bizde genelde Almanya'dan ucuz oluyor. Orayı bilmiyorum. Yaparız kıyaslamaİsviçre'de 400-500 franka çıkacak tanıdık var ordan biliyorum sizde de o tarz bi şeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?